30Agulka 01.02.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 po wekkendzie każdy nadrabia swoje komenty mnie to nie tyle dobija ten poniedzialek co zima, jak sie nic nie dzieje na budowie to jestem nerwowa ze tyle czasu tracimy oj jak ja Cię rozumiem ...... a tyle mozna było zrobic, gdyby nie te mrozy i ogromniasty snieg Sylwia ja tez ma dwie prawe ręce do robótek takich, ale za to tynk strukturalny sama w domciu wykonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.02.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 w domku to i ja bedę się udzielać, tez mam pomysły na fajne ściany, mam nadzieje że mąż pozwoli mi się wykazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 01.02.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 w domku to i ja bedę się udzielać, tez mam pomysły na fajne ściany, mam nadzieje że mąż pozwoli mi się wykazać ja od samego początku powiedziałam, że od moich ścian wara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.02.2010 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 u nas to kiedy wogóle bedzie ta wykończeniówka?? koncepcje zmienią sie jeszcze ze 100 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 01.02.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 u nas to kiedy wogóle bedzie ta wykończeniówka?? koncepcje zmienią sie jeszcze ze 100 razy i kolejne 100 zmian przed Tobą. Jak remontowaliśmy mieszkanie miałam wszystko dopięte na ostatni guzik, rozrysowane z wymiarami, zaprojektowane w programie wnętrzarskim, tylko przystępować do działania. I zanim do tego działania doszło, pomysły zdążyły się przewartościować. Wiem jedno - dużo grzebać w internecie, podglądać i gromadzić a wybierać w ostatnim momencie kiedy nasze spojrzenie na wnętrza się już ustabilizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.02.2010 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 ja wiem ze tak jest dlatego nie mowię że bedę miała tak czy tak w domku bo jak przyjdzie do kupowania wyposażenia to może sie zdarzyć że w sklepie zmienię zdanie jak mnie cos zachwyci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.02.2010 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 w marcu ide na urlop zaległy, sama się wygoniłam, całe 10 dni wolnego:) mam nadzieje że bedzie wiosna i robotnicy zaczną dzialać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 01.02.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Wiem jedno - dużo grzebać w internecie, podglądać i gromadzić a wybierać w ostatnim momencie kiedy nasze spojrzenie na wnętrza się już ustabilizuje Ja tez myślałam, że takie szperanie i gromadzenie tych pieknych zdjęć coś mi da. No i w sumie dało - złudzenie. Złudzenie, że pięknie lśniąca podłoga cała w gresie polerowanym będzie najlepiej pasowała do mebli kuchenych zrobionych z lakierowanego MDFu. A przepiękne ciemne schody z dziennika innego forumowicza u mnie tez będą zawsze tak pięknie wyglądały. Jakbym porobiła profesjonalne fotki i podrasowała je w photoshopie lub corelu to pewnie tez posypałyby się ochy i achy. Ciekawe tylko co powiedziałyby te zachwycone osoby jakby tak ze dwa dni miały utrzymac porządek na moich podłogach Ale z drugiej strony tak sobie myślę, że sama jestem sobie winna - bo może oglądałam nie te zdjęcia, które powinnam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 01.02.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Tak tak, wiem coś o tym. Kasiu my mamy w mieszkaniu kuchnię i przedpokój w jasnym polerowanym gresie. Wygląda to pięknie, widać nawet jak się odbijają w płytkach meble i widoki zza okien, ale jak się człowiek przypatrzy to widać smugi, rysy, włosy i wszelakie paprochy (ja na szczęście jestem krótkowidzem więc z poziomu stojącego człowieka nic nie dostrzegam ). A mówią że na jasnej podłodze to brudu nie widać ps.: zapomniałam wspomnieć o jasnych fugach na podłodze - koszmar każdej pedantycznej gospodyni. Na szczęście ja do takowych nie należę i przestałam już dostrzegać pewne sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.02.2010 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 na zdjeciu to wszystko wygląda fajnie, czysto, swierzo, ładne dodatki wyeksopnowane a jak zrobimy u siebie tak samo jak podpatrzyłysmy to okazuje sie że na płytkach smugi jednak są, że kurz osiada i na takich super meblach.Wszystko jest piękne na pokaz a w rzeczywistości dom jest do mieszkania a nie może byc muzeum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 01.02.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Witam ponownie. Wykorzystałam to że młody zrobił sobie drzemkę a ja to wykorzystałam na DRZEMKĘ ale ciut mi lepiej. Karollinka co do koloru łazienek to własnie wybierałam takie żywe kolory, by dzieci sie nie nudziły i lepiej im się zaczynał dzień............. dlatego takie "pobudzające" a dole stonowane, bo dla gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 02.02.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Wpadłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 02.02.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Jaka tu dzisiaj cisza. Karollinko zapomniałam dzisiaj kalendarza już włączyłąm przypomnienie - jutro spiszę wydatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.02.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 cisza, cisza, bo ostro pracujemy Dzien DObry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.02.2010 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 czołem dziewczyny, oj tak, od rana pracujemy, u nas od wczoraj audyt mamy więc trzeba troche przyłożyć się do pracy, zaraz wracam do domku bo babcia dzwoniła że usmażyły z Kinią faworki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.02.2010 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Karollinko zapomniałam dzisiaj kalendarza już włączyłąm przypomnienie - jutro spiszę wydatki Kasiu to nic, te wydatki to nic pilnego, zaczekam do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ja tylko póki co wejdę i poczęstuję kawką póxniej zajrzę na dłużej http://mei.blox.pl/resource/kawa1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 dziękuje za kawke:) wypita z rana w miłym towarzystwie poprawia humor na cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 03.02.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Łooooo http://emoty.blox.pl/resource/mniam.gif, aż się zaśliniłam na widok tej kawki - zaraz biegnę zrobić taką w realu, gorącą, pachnącą i stawiającą na nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ja dziś sama kawkowałam, no znaczy wirtualnie to z Wami teraz racze sie sokiem malinowym zeby nie chorować. Dziewczyny szczepicie sie od grypy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts