Karollinka 05.01.2011 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 A jeszcze jedno a jak kładliście deski na sufit to one były jakoś montowane do krokwi np gwoździe ? tak, u nas sa normalnie gwoździami przybite do krokwi, mąż docinał, łatał elegancko dziury żeby potem ten stryszek był funkcjonalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 05.01.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 My jeszcze nie przbijaliśmy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.01.2011 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 My jeszcze nie przbijaliśmy . u nas jak mąż sie za cos zabierze to najlepiej żeby doprowadził to do końca bo później ciężko mu znaleźć czas i mobilizacje do dokańczania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.01.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 My jeszcze nie przbijaliśmy . Tzn ze połozyliście deski i na nie zakładacie wełne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 05.01.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Hmm to teraz wszystko jasne. Ja myślałam że to trochę inaczej idzie, że najpierw od góry do dołu wełna a później sufit. No muszę to przedyskutować z tatem. Może kogoś by sie popytał i zrobił by to. Od murłaty wspuszczasz za nią tak jaky na zewnątrz później styknie się ze styropianem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 05.01.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Tzn ze połozyliście deski i na nie zakładacie wełne? Nie wełna jest pod dechami a dechy to podłoga strychu .To co widzisz na zdjęciu to najpier wełna a dech nie widać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.01.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Nie wełna jest pod dechami a dechy to podłoga strychu .To co widzisz na zdjęciu to najpier wełna a dech nie widać . Tak tak źle napisałam. Chodziło mi o to że do dech mocujecie wełnę ale od strony pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 05.01.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Tak właśnie zostawiasz 2 cm od dech .Kupuj wełne na próbę i do roboty czekam na rezultaty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.01.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 To pogadam z tatem. Moze mi pomoże. Dzięki za podpowiedź. Dobrze było trochę za oszczędzić kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 05.01.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 u nas jak mąż sie za cos zabierze to najlepiej żeby doprowadził to do końca bo później ciężko mu znaleźć czas i mobilizacje do dokańczania My jeszcze nie bo jeszcze przedpokuj cały nie odeskowany bo obniżaliśmy wysokość nad schodami i dopiero schody kupiłiśmy na strych i będziemy to wszystko dopasowywać w całości jak będzie cacuś to będzie przybijanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 05.01.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Przedkokój sorki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 05.01.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Dziewczyny a jak z panelami wybrane ,jaka firma ?Ja się bije z myślami czy Kronopol czy EGGer . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.01.2011 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Powiem Wam, że o dokończenie budowy jestem jakoś spokojna, sporo juz jest, wiadomo co jeszcze trzeba zrobić, mniej więcej ile będzie kosztowało. Przeraża mnie jednak wykończeniówka, jak znaleźć w gąszczu ofert i opinii odpowiednią batreię, lampe, sprzęt AGD, zupełnie nie moge sobie tego zaplanować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.01.2011 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Dziewczyny a jak z panelami wybrane ,jaka firma ?Ja się bije z myślami czy Kronopol czy EGGer . a no własnie nie, oglądam, oglądam i wogóle nie mam pojecia czym sie kierować, jak wybrać cos odpowiedniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 05.01.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 A rozliczałyście już Vat jak tak to ile czekałyście od złóżenia wniosky ,my wczoraj dostaliśmy dokumenty od księgowej i może w piątek do urzędu podjedziemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.01.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Ja oglądałam z Kronopol. Ale jeszcze decyzji nie podjęliśmy. Na razie skupiliśmy się na szukaniu wykonawców żeby wiedzieć ile zapłacić za robociznę a ile możemy przeznaczyć na materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.01.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Powiem Wam, że o dokończenie budowy jestem jakoś spokojna, sporo juz jest, wiadomo co jeszcze trzeba zrobić, mniej więcej ile będzie kosztowało. Przeraża mnie jednak wykończeniówka, jak znaleźć w gąszczu ofert i opinii odpowiednią batreię, lampe, sprzęt AGD, zupełnie nie moge sobie tego zaplanować . My też ogladalismy i jest tyle tego że nie wiadomo na co sie zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.01.2011 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 A rozliczałyście już Vat jak tak to ile czekałyście od złóżenia wniosky ,my wczoraj dostaliśmy dokumenty od księgowej i może w piątek do urzędu podjedziemy . ja składałam gdzieś w marcu, czekałam pół roku na kase, teraz tez sie przymierzamy do skompletowania wniosku bo kasa potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.01.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 A rozliczałyście już Vat jak tak to ile czekałyście od złóżenia wniosky ,my wczoraj dostaliśmy dokumenty od księgowej i może w piątek do urzędu podjedziemy . My jeszcze nie składaliśmy chcemy dopiero na koniec żeby dostać więcej kasy na wykończeniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 05.01.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 a no własnie nie, oglądam, oglądam i wogóle nie mam pojecia czym sie kierować, jak wybrać cos odpowiedniego. Właśnie Eggera polecane o Krono różne opinie w marketach ciężko spotkać Eggera ,żeby porównać cena na allegro od 29.99 .Myśle do dzieciaków o takich kronopola C3 7-8 mm .Można kupić za 17.99 na allegro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts