Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hmm to teraz wszystko jasne. Ja myślałam że to trochę inaczej idzie, że najpierw od góry do dołu wełna a później sufit. No muszę to przedyskutować z tatem. Może kogoś by sie popytał i zrobił by to.

Od murłaty wspuszczasz za nią tak jaky na zewnątrz później styknie się ze styropianem .

u nas jak mąż sie za cos zabierze to najlepiej żeby doprowadził to do końca bo później ciężko mu znaleźć czas i mobilizacje do dokańczania

My jeszcze nie bo jeszcze przedpokuj cały nie odeskowany bo obniżaliśmy wysokość nad schodami i dopiero schody kupiłiśmy na strych i będziemy to wszystko dopasowywać w całości jak będzie cacuś to będzie przybijanie.

Powiem Wam, że o dokończenie budowy jestem jakoś spokojna, sporo juz jest, wiadomo co jeszcze trzeba zrobić, mniej więcej ile będzie kosztowało. Przeraża mnie jednak wykończeniówka, jak znaleźć w gąszczu ofert i opinii odpowiednią batreię, lampe, sprzęt AGD, zupełnie nie moge sobie tego zaplanować .

Powiem Wam, że o dokończenie budowy jestem jakoś spokojna, sporo juz jest, wiadomo co jeszcze trzeba zrobić, mniej więcej ile będzie kosztowało. Przeraża mnie jednak wykończeniówka, jak znaleźć w gąszczu ofert i opinii odpowiednią batreię, lampe, sprzęt AGD, zupełnie nie moge sobie tego zaplanować .

My też ogladalismy i jest tyle tego że nie wiadomo na co sie zdecydować.

A rozliczałyście już Vat jak tak to ile czekałyście od złóżenia wniosky ,my wczoraj dostaliśmy dokumenty od księgowej i może w piątek do urzędu podjedziemy .

ja składałam gdzieś w marcu, czekałam pół roku na kase, teraz tez sie przymierzamy do skompletowania wniosku bo kasa potrzebna.

a no własnie nie, oglądam, oglądam i wogóle nie mam pojecia czym sie kierować, jak wybrać cos odpowiedniego.

Właśnie Eggera polecane o Krono różne opinie w marketach ciężko spotkać Eggera ,żeby porównać cena na allegro od 29.99 .Myśle do dzieciaków o takich kronopola C3 7-8 mm .Można kupić za 17.99 na allegro .