Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

Moja kuzynka ma bez płaszcza i mówi ,że jak tylko będą wolne pieniążki to będą wymieniać na płaszcz ,mówi ,że na dole ciepełko a na górze u dzieciaków chłodno przeszkadza to np w nauce siedzą bez ruchu przy biurku i musi włączać centralne a kominek dałby sobie rade . Koleżanka ma z płaszczem i jest zadowolona zapala rano mąż przed pracą i ona jak wstaje jest ciepło odprowadza dzieciaki do szkoły dokłada jedzie do pracy na 4 godziny jak wraca czuje jeszcze ciepło oczywiście nie w wielkie mrozy .W wielkie mrozy odpala gaz .Karolinko może chodź rozprwadzicie nadmuchy na pomieszczenia na górę.

Renatko, zrobimy u siebie rozprowadzenie powietrza po pokojach. Ja byłam temu trochę przeciwna bo brud i kurz w pokojach, ale mąż utwierdza mnie że jak robimy kominek to trzeba zrobić tak, żeby pełnił jakąś funkcję a nie tylko ogrzewał sam salon.

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zlew bardzo fajny. Moja koleżanka ma identyczny (cena ok 1600zł), tylko ona mówi że ma bardzo zakamieniałą wodę i osad jej strasznie zbiera się na zlewie. Mimo że założyli filtr to nic nie daje i zlew jest ciagle siwy.

Sylwuś, taki zlew na allegro ok. 1 tys kosztuje, http://allegro.pl/zlew-teka-aura-60-b-tg-korek-automat-deska-szklo-i1398958656.html

O widzisz to super wiadomość że ok 1 tyś:)

A jakiś miesiąc wstecz pytałam w sklepie to mi powiedzieli 1,6 tyś:) Też mi się ogromnie podoba:) Ach jak dobrze czytać forum:) Dzięki dziewczyny za waszą czujność co do ceny:)

A dziś kupiłam zasłonki dla młodego zielone(pistacja)on chce pokój piłkarski chciałam dla 2 synka takie same tylko turkus bo on uwielbia kolor niebieski i czerwony ale się skończyły będą w przyszłym tygodniu zasłonki są super ,grube ala len 100 % bawełna nazywaą się punch a jakie piękne są koloru amarantowego kupiłabym dla córy ale ona chce pokój fioletowy i by się gryzło .