Renatamama3 08.01.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 dla córy takie makarony zamówiłam http://images43.fotosik.pl/513/55e5c9168879543dmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 09.01.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Dziś byłam w ikea wycenili nam szafki 6 metrów stojących ,3 metry wiszących i zabudowa do lodówki i złączona z nią szafa 40 cm + zlew 5.900 cena ok chyba kupimy jak przyjdzie czas do sierpnia cena aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.01.2011 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Renatko powiem Ci, że cena atrakcyjna. Ja boję się jakoś meblowania kuchni, mam wrażenie że polegniemy finansowo. Nie mam sprawdzonego stolarza, studia mebli porażają cenami, nie wiem jak się za to zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.01.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Ja wczoraj widziałam się z dwoma stolarzami co robią schody. Masakra ze swoim materiałem jeden powiedział 10 tyś a drugi 7 tyś. Masakra. Cały wieczór byłam wsiekła.Jeszcze powiedzieli że drzwi 1,5 tyś nie zależnie jakie czy z szybką czy bez.Odnośnie kuchni mamy sprawdzonego stolarza, ale jeszcze wyceny nie robiłam. Ale też się boję ile będzie chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 09.01.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Też miałam wycene 2 schodów 7200 jesion same trepy i dąc 7600 i zdecydujemy się kupić stopnie i sami robić kosz max 3000 tys . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.01.2011 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 upatrzyłam sobie pralkę, wrzucę żeby mi nie zginęła Bosch WAE20463PL http://www.ceneo.pl/3044401?gclid=CKXY2cTYr6YCFcULfAodJmkwkQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.01.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Też mam Boscha od 10 mc a wczesniej przez 10 lat Polara .Pralka jedzie z nami do nowego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.01.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Ja rozglądam się teraz za kominkiem ,panelami ,piekarnikiem ,płytą i okapem .I chodzą mi po głowie kolory farb . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.01.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Renata jak widzę Ty już za przyjemniejszymi rzeczami się rozglądasz:) my niestety wciąż na etapie poddasza, chociaż już na finiszu, poddasze ociepliliśmy i opłytowaliśmy całe, zostały obróbki przy oknach i jak się zrobi cieplej (czyt. bliżej wiosny) czeka nas gipsowanie:) za to z przyjemniejszych dla mnie-baby-rzeczy to dotarły nasze parapety wewnętrzne:D Dziewczyny czy u Was też taka plucha jesienna się zrobiła?? Nie lubię takiej zgniłej pogody brrrrr....... Renia, może już pisałaś, ale zapytam:) widzę, że pędzicie prędziutko do przodu, mnóstwo rzeczy już powybieraliście, na kiedy planujecie przeprowadzkę?? Goga my dopiero zaczynamy zakładać profile i stelaże i zaczniemy drugą warstwe wełny do płyt g-k daleko zostanie z folią by my jeszcze wylewek nie mamy ,przyszły mrozy ,więc ,żeby nie stać z robotą zaczeliśmy ocieplać , płyt będziemy kłaść po wylewkach ,kierbut powiedział ,żeby nie kłaść przed bo to gips i chłonie wodę i mogą być do wywalenia.A takie drobne zakupy robię po troszkę ,żeby nie odczuć przy przeprowadce bo wydaje się ,że to tylko 60 zł ale do 3 pokoje dzieciaków to już 180 zł teraz zasłonki ,kupiłam wczoraj też w Ikea szyny i kubeczki nad biurko na kredki a w przyszłym mc kupie karnisze to takie drobnostki ale jak potrzebne .W marcu postanowiłam ,że kupie 2 łóżka ale mam plan nie ????? A twszystkie wyceny robię bo musimy się posilić kredytem czekam też na zwrot Vat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.01.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 http://images37.fotosik.pl/495/943821d139e9882cmed.jpg taki kupiłam młodym organizery nad biurko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.01.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Sylwia ale drzwi wewnętrzne?? I to cena z ościeżnicą?? Tak drzwi wewnętrzne z ościeżnicą i montażem. Cena wydaje się nie mocno przerażająca. Ale wcześniej mi się wydawało że całościowe u stolarza są tańsze niż z szybkami. Ale jak by nie patrzeć ceny za schody mają z kosmosu. Szukam nadal innego stolarza, bo na takiego nas nie stać. Oglądałam dziś parapety wewnętrzne. 3cm to cena 391/m2 2,5 cm - 351 zł / m2 Gosiu a jak Twoje parapety? Zadowolona jesteś. Ja te co widziałam bardzo mi się podobają i tak się zastanawiam czy warto jest szukać na necie czy może kupić w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.01.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Ja robiłam wycenę w dwóch sklepach to w jednym parapet do wykuszu grub 3 cm kosztował 970 zł a w drugim 470 zł. Różnica w cenie duża a tak szczerze to wyglądają bardzo podobnie. Jak wrócę od męża to też zamówię. W środę wyjazd:) Myślałam że ty Gosiu kupiłaś przez sklep internetowy, bo podałaś stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.01.2011 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Tak drzwi wewnętrzne z ościeżnicą i montażem. Cena wydaje się nie mocno przerażająca. Ale wcześniej mi się wydawało że całościowe u stolarza są tańsze niż z szybkami. Firma ktora sie tutaj oglasza proponuje drzwi drewniane sosnowe w cenie 1200 zl. ( montaz na terenie calej Polski ) http://drzwi24.com/index.html ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.01.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Karolinko fajna ta pralka:) też szukam pralki z większą ładownością (posiadam dwa ogromne koce, które do zwykłej pralki się nie zmieszczą, a pranie ręczne, potem wieszanie wymaga udziału osób dwóch lub trzech;) takie są ciężkie po naciągnięciu wody) tyle, że ja starą zabieram do nowego domku....chyba, że ją wcześniej szlag trafi.... bo już kilka razy był u niej mechanik, ostatnio zepsuł się programator-koszt 250zł. Jeśli jeszcze raz się zepsuje na taką kasę to kupię nową Ogólnie to u mnie sprzęt ledwo zipie i tak się modlę żeby do przeprowadzki wytrzymał, bo chciałabym nowe kupować do nowego domku, najbardziej boję się o lodówkę i pralkę właśnie, bo jak przyszłoby mi to teraz kupić to 3tys nie moje, a teraz każda złotówka się liczy;), My mieliśmy tak wtamty roku jak zaczynaliśmy budowę padł telewizor i pralka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 11.01.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Mówi się że nieszczęścia chodzą parami i to jest prawda. Gosiu jadę jutro a wracam na koniec miesiąca. A w lutym zaczniemy coś działać w koniczynce, jak tylko pogoda w miarę dopisze. Chcemy zacząć w końcu ocieplać poddasze. Również podjęliśmy decyzję że położymy gładź. Obliczyliśmy że nie będzie to duży koszt, a ściany będą ładniejsze. Również jak byśmy zrobili kar-gip na górze to sufity różniły by się od ścian. Więc zapadła decyzja że będzie gładź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.01.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Sylwia to miłego pobytu u mężusia .Zastanówcie się nad tymi gładziami ,jakie masz tynki cementowo -wapienne? jak tak to grzech na tynk naturalne dawać gips to nie przepuszcza powietrza albo ładnie zeszlifować albo potraktować piaskiem kwarcowym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.01.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 goga a ty z jakiego regionu podkarpacia pytam bo mój mąż też z podkarpacia pochodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 11.01.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Dziękuję postaram się żeby pobyt był udany. Najgorsze są podróże. Od momentu wyjścia z domu i do wejścia do domu męża potrzebuję 12 godz. Gdybyśmy mieszkali bliżej lotniska podróż nie była by taką męką. Od kilku lat są plany że lotnisko ma być w Świdniku (woj lubelskie) i tak z niecierpliwością na nie czekamy:) Zastanówcie się nad tymi gładziami ,jakie masz tynki cementowo -wapienne? jak tak to grzech na tynk naturalne dawać gips to nie przepuszcza powietrza albo ładnie zeszlifować albo potraktować piaskiem kwarcowym . Nie słyszałam o tej metodzie?? Myślimy dać cienką warstwę gładzi żeby wygładzić nasze ściany. Mamy nadzieje że kar-gip na poddaszu wtedy nie będzie różnił się od ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.01.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 goga a ty z jakiego regionu podkarpacia pytam bo mój mąż też z podkarpacia pochodzi . No to blisko mojego męża domu rodzinnego mąż Ropczyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.01.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Dziękuję postaram się żeby pobyt był udany. Najgorsze są podróże. Od momentu wyjścia z domu i do wejścia do domu męża potrzebuję 12 godz. Gdybyśmy mieszkali bliżej lotniska podróż nie była by taką męką. Od kilku lat są plany że lotnisko ma być w Świdniku (woj lubelskie) i tak z niecierpliwością na nie czekamy:) Nie słyszałam o tej metodzie?? Myślimy dać cienką warstwę gładzi żeby wygładzić nasze ściany. Mamy nadzieje że kar-gip na poddaszu wtedy nie będzie różnił się od ścian. No to poczytaj tylko ten piach dość drogi ale podobno tylnki super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts