Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

Tak bywamy ,nawet mieliśmy być od czwartku do niedzieli ale mąż stwierdził ,że woli na budowie podgonić a do Robczyc pojedziemy jak zrobimy 2 warstwę i damy folię może to będzie ten mc może luty .Mąż jest bardziej związany z Krakowem jakoś średnio go ciągnie 3-4 razy w roku mu wystarcza .

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gospodyni zaniedbała wątek, macie racje, ale w pracy duzo pracy, w domu jeszcze więcej i tak się schodzi że na przyjemności niewiele czasu pozostaje.

Cały czas jednak planujemy co i jak bedziemy robic od wiosny. Najchętniej to już byśmy zaczeli działać.

Mąż się zawziął na tynki, stanowczo twierdzi że zrobi. Nie wiem, nie nastawiam się, ale gdyby jednak udało mu sie to sporo rzeczy udałoby nam sie zrobic w tym roku:)

Mówi się że nieszczęścia chodzą parami i to jest prawda.

Gosiu jadę jutro a wracam na koniec miesiąca. A w lutym zaczniemy coś działać w koniczynce, jak tylko pogoda w miarę dopisze.

Chcemy zacząć w końcu ocieplać poddasze. Również podjęliśmy decyzję że położymy gładź. Obliczyliśmy że nie będzie to duży koszt, a ściany będą ładniejsze. Również jak byśmy zrobili kar-gip na górze to sufity różniły by się od ścian. Więc zapadła decyzja że będzie gładź.

Sylwus dopiero doczytałam, że Ty znów w podróż ruszasz.

Udanego pobytu i udanych zakupów na wyprzedażach:)

dziewczyny, jak wybieracie armature sanitarną? chodzicie po sklepach a potem net? czy tylko net? jak jest z firmami? ktora dobra a ktorej unikac?

dzieki:)

Hej:D

Ja już jestem po wyborze, to powiem Ci jak to u mnie było:)

Trochę szperałam w necie, wiedziałam jak jedna łazienka ma wyglądać (tzn jaki kibelek i umywalka)... Prawie przez przypadek trafiłam do firmy, która handluje całym wyposażeniem łazienek... Po rozmowie z miłym panem Krzysiem dostałam ofertę na wszystko, baaardzo wiele rzeczy sam zaproponował:yes: Wzięłam tą ofertę, w domu przeanalizowałam ceny z cenami ze sklepów internetowych, popatrzyłam, gdzie zostawił sobie dużą nadwyżkę, a które ceny wyżyłował i pojechałam na negocjacje:D Summa summarum dostałam ceny prawie takie jak ze sklepów internetowych (a jak doliczyłabym koszt przesyłki to nawet lepsze;)) i zamówiliśmy wszystko w jednej firmie (łącznie z zaworkami, syfonami i takimi tam duperelami;) Wszystko czeka w magazynie, a jak będziemy gotowi, to przywiozą na budowę:D

Hej:D

Ja już jestem po wyborze, to powiem Ci jak to u mnie było:)

Trochę szperałam w necie, wiedziałam jak jedna łazienka ma wyglądać (tzn jaki kibelek i umywalka)... Prawie przez przypadek trafiłam do firmy, która handluje całym wyposażeniem łazienek... Po rozmowie z miłym panem Krzysiem dostałam ofertę na wszystko, baaardzo wiele rzeczy sam zaproponował:yes: Wzięłam tą ofertę, w domu przeanalizowałam ceny z cenami ze sklepów internetowych, popatrzyłam, gdzie zostawił sobie dużą nadwyżkę, a które ceny wyżyłował i pojechałam na negocjacje:D Summa summarum dostałam ceny prawie takie jak ze sklepów internetowych (a jak doliczyłabym koszt przesyłki to nawet lepsze;)) i zamówiliśmy wszystko w jednej firmie (łącznie z zaworkami, syfonami i takimi tam duperelami;) Wszystko czeka w magazynie, a jak będziemy gotowi, to przywiozą na budowę:D

Hejka u mnie to samo ..... wycena w sklepie ...... pozniej sprawdzanie cen w internecie , a nastepnie " targi " w skladach ...... tylko raz nie zadzialalo ( facet byl strasznie pazerny chociaz mogl sporo zarobic ...... nie zszedl z ceny nawet o zlotowke ) .... inni byli bardziej elastyczni i tym sposobem ja wydalam mniej oni zarobili i wszyscy sa zadowoleni :D