Karollinka 09.02.2010 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 To może takie rozwiązanie? ja bym wolała odwrotnie, przy kominku kamień a dalej farba. Mam gdzies w domu zdjecie z takim rozwiazaniem, jak znajde to wkleje. my planujemy kominek typowo rekreacyjny, wiec zbyt czesto palic w nim nie bedziemy, mam nadzieje ze salonu nie bedzie trzeba czesto malowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.02.2010 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 w pierwszej wersji kominek miał byc cały w kamieniu tak jak u Arcobaleno chyba, a barek taki jak na pierwszym zdjęciu ale im dłużej nad tym mysle to coraz wiecej mam wątpliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.02.2010 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 teraz to wogole jednego bardzo załuje że nie zrobilismy podpiwniczenia na kotłownię tak bym zyskała pomieszczenie na pralnie i suszarnię a tak musze ulokowac pralke gdzies w dolnej łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.02.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 W dolnej łazience to będzie ciężko, ona taka malutka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.02.2010 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 my powiekszyliśmy kosztem kotłowni, zrobilismy wnęke na prysznic i myslę żeby na przeciwko postawić pralke. Nie chce jej lokowac na górze ze względu na babcie, jak bedzie chciala pranie sobie zrobic to zeby nie musiala chodzic po schodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.02.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ja na przeciw prysznica dałabym umywalke, tymbardziej że to będzie miejsce przy oknie więc więcej światła będzie do Przglądania się w lustrze Pralkę dałabym zaraz za drzwiami zabudowana blatem z płytek czy drewnianym - jak kto woli, z przejściem w murek a za murkiem wc, cos na kształt zdjęcia poniżej http://www.cersanit.pl/cms_foto/19/a_tesalia_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.02.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Od rana gorące tematy. W wolnej chwili spójrz na ten dziennik, może coś będzie dla ciebie:) http://forum.muratordom.pl/nasz-wymarzony-domek-z-wlasnego-projektu-duzo-zdjec,t176247.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.02.2010 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 o Kochana ja juz to dawno przewertowałam:) tez mi sie podobaja te wnetrza, kuchnia super Sylwia to teraz Ty powiedz jakie widzisz u siebie rozwiązania, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.02.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ja wciąż szukam inspiracji. Każdego dnia inny pomysł. Zastanawiam sie nad wejściem, jak oddzielić korytarz od jadalni i tak dalej. Przeglądam mnóstwo zdjęć i z każdego bym chciała coś u siebie mieć, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.02.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Sylwia to teraz Ty powiedz jakie widzisz u siebie rozwiązania, Tak, tak Sylwia, wyspowiadaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.02.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 My w swojej koniczynce mamy mała piwniczkę. I myślę ze był to super pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.02.2010 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 tej piwniczki to wam zazdroszcze, nie bedzie ci sie dymilo i kurzyło z kotłowni na caly domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.02.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 My się dlatego zdecydowaliśmy bo u nas nie mam gazu i na razie na pewno nie będzie. A z kotłownia rożnie bywa, wiem bo czasami u rodziców cos sie wydarzyło. Mamy miejsce na kociol, opal i jeszcze trochę wolnej przestrzeni ale nie za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.02.2010 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Sylwia a macie koniczynke z garażem??robicie pokój zamiast garazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.02.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Mamy garaż, za nim jest pomieszczenie, w którym chcę zrobić pralnie. Jest dość duże to będzie tez można i suszyć ubrania. Czy będziesz korzystała z pomocy projektanta wnętrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.02.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 nie bede najprawdopodobniej, chce sama wszystko wymyslec, zaplanować, dobrze że chociaz wiem jakie kolory maja dominować wiec juz wybór jest zawężony, przy wykańczaniu jak nie bedzie za duzo pieniedzy to i tak życie zweryfikuje wszelkie pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.02.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 U nas w projekcie jest zaraz po wejściu do domu z wiatrolapu, po lewej stronie mała szafa. I nie wiem co nią zrobić, czy ja zostawić czy nie. Wciąż szukam jakiegoś rozwiązania. Tak żeby oddzielić ten maly korytarzyk od reszty. Luk - nie bardzo mi sie podoba. Moze podobnie jak u dariza troche scianki z wneka http://archon.pl/uploads/forum/391/5755_1264885600_image.jpgTyle ze u nas nie ma tych dzwi i gdzie obrazek jest powinna byc szafa wg projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.02.2010 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 U nas w projekcie jest zaraz po wejściu do domu z wiatrolapu, po lewej stronie mała szafa. I nie wiem co nią zrobić, czy ja zostawić czy nie. Wciąż szukam jakiegoś rozwiązania. u nas w wiatrołapie miało nie byc szafy, wygospodarowalismy na nia miejsce rezygnując w kuchni ze spizarki. Dla mnie szafa w wiatrołapie (jesli sie nie da to gdzieś blisko wejscia) jest bardzo ważna, nie wyobrażam sobie nosic kurtek przez cały korytarz. i tez planuje dobudowac taka scinke od strony wejscia z korytarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.02.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Taki kawałek ścianki jest w sam raz na komodę albo duży ozdobny wazon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.02.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 no własnie, ja bym chciała komode na obrusy, zastawe i takie różne potrzebne raz na jakis czas drobiazgi. A zobacz Sylwia na tym zdjeciu obudowę kominka, myslałam właśnie o czyms podobnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts