Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

To może takie rozwiązanie?

ja bym wolała odwrotnie, przy kominku kamień a dalej farba. Mam gdzies w domu zdjecie z takim rozwiazaniem, jak znajde to wkleje.

my planujemy kominek typowo rekreacyjny, wiec zbyt czesto palic w nim nie bedziemy, mam nadzieje ze salonu nie bedzie trzeba czesto malowac.

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja na przeciw prysznica dałabym umywalke, tymbardziej że to będzie miejsce przy oknie więc więcej światła będzie do Przglądania się w lustrze :)

Pralkę dałabym zaraz za drzwiami zabudowana blatem z płytek czy drewnianym - jak kto woli, z przejściem w murek a za murkiem wc, cos na kształt zdjęcia poniżej

http://www.cersanit.pl/cms_foto/19/a_tesalia_1.jpg

U nas w projekcie jest zaraz po wejściu do domu z wiatrolapu, po lewej stronie mała szafa. I nie wiem co nią zrobić, czy ja zostawić czy nie. Wciąż szukam jakiegoś rozwiązania. Tak żeby oddzielić ten maly korytarzyk od reszty. Luk - nie bardzo mi sie podoba. Moze podobnie jak u dariza troche scianki z wneka

http://archon.pl/uploads/forum/391/5755_1264885600_image.jpg

Tyle ze u nas nie ma tych dzwi i gdzie obrazek jest powinna byc szafa wg projektu.

U nas w projekcie jest zaraz po wejściu do domu z wiatrolapu, po lewej stronie mała szafa. I nie wiem co nią zrobić, czy ja zostawić czy nie. Wciąż szukam jakiegoś rozwiązania.

u nas w wiatrołapie miało nie byc szafy, wygospodarowalismy na nia miejsce rezygnując w kuchni ze spizarki.

Dla mnie szafa w wiatrołapie (jesli sie nie da to gdzieś blisko wejscia) jest bardzo ważna, nie wyobrażam sobie nosic kurtek przez cały korytarz.

i tez planuje dobudowac taka scinke od strony wejscia z korytarza.