Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

Źle mnie zrozumiałyście. W wiatrołapie jest miejsce na szafę i tam jest ok. Ale jak sie wchodzi do domu z wiatrolapu, po lewej stonie jest scianka a po prawej drzwi (tam gdzie sa płytki na podłodze) i tam w tym koncie jest u mnie w projekcie kolejna szafa. I nie wiem czy ja zostawić, bo murarz wymurowała kawałek ścianki na ta szafę.

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Źle mnie zrozumiałyście. W wiatrołapie jest miejsce na szafę i tam jest ok. Ale jak sie wchodzi do domu z wiatrolapu, po lewej stonie jest scianka a po prawej drzwi (tam gdzie sa płytki na podłodze) i tam w tym koncie jest u mnie w projekcie kolejna szafa. I nie wiem czy ja zostawić, bo murarz wymurowała kawałek ścianki na ta szafę.

To zależy czy możesz sobie pozwolić na rezygnację z tej szafy, ja bym tam dała komodę ale ja się bronie rękami i nogami przed nadmierną zabudową.

to w takim razie ja juz bym nie robiła drugiej szafy. W takiej szafie wiesza sie ubrania potrzebne na codzień a takie co uzywasz rzadko bedziesz miala w garderobie, w dodatku masz garaż wiec tam tez mozesz poupychac to co sie da, jakies robocze ciuchy a w domku zostawic wiecej wolnej przestrzeni.

No widzisz - niby obu nam się podoba taka forma obudowy kominka, ale każda z nas ma na tą kwestię swój zamysł :wink:

Ja jestem zwolennikiem prostych form, nie lubię fal, zbędnych ozdobników, nadmiernego oświetlenia halogenami i tym podobnych gadżetów które innych wprawiają w zachwyt. Dlatego każdy powinien kierować się własnym gustem a nie modą, w przeciwnym razie nie będzie się czuł dobrze we własnym wnętrzu.

On sie uparl, ze tam plytki jak u dariza nie pasuja, ze to jakas porazka tak jak jest na zdjeciu.

och te chłopy, oni i te ich wizje :o

u nas jak mamy odmienne zdania to najpierw sie kłócimy a potem jak trzeba podjąć w koncu decyzje to mówie "no dobra rób tak jak uwarzasz ze bedzie dobrze w koncu mi sie nie musi podobać" i to zdanie tak działa na niego że od razu robi tak jak ja chce:) :wink: :lol:

On sie uparl, ze tam plytki jak u dariza nie pasuja, ze to jakas porazka tak jak jest na zdjeciu.

och te chłopy, oni i te ich wizje :o

u nas jak mamy odmienne zdania to najpierw sie kłócimy a potem jak trzeba podjąć w koncu decyzje to mówie "no dobra rób tak jak uwarzasz ze bedzie dobrze w koncu mi sie nie musi podobać" i to zdanie tak działa na niego że od razu robi tak jak ja chce:) :wink: :lol:

U mnie pewnie tez zakończy sie tak jak ja chcem, ale ile musze sie na gadac. Najgorsze ze ma glupie pomysly, nie ma pomyslow, a sie upiera przy swoim. W sklepach mu sie nic nie podoba.

Wiec zawsze ja najpierw cos obejrze i jak jedziemy to go popycham w strone tego co juz wczesniej widzialam. hehe takie tam myki

u nas mąż ma taka wade ze jak mu się coś spodoba to nie patrzy na cenę tylko chce kupować. Dla niego jakość na 1 miejscu a cena jak przystępna to fajnie a jak nie to i tak uważa że trzeba kupić. Ja musze go troche stopowac bo inaczej to kasy juz bysly nie mieli.

Ale nie jest mi trudno przekonywac go do swoich pomysłow. zadowolenie zony bezcenne :lol:

u nas mąż ma taka wade ze jak mu się coś spodoba to nie patrzy na cenę tylko chce kupować. Dla niego jakość na 1 miejscu a cena jak przystępna to fajnie a jak nie to i tak uważa że trzeba kupić.

Moj ma tak samo. I zawsze jak powiem ze cos mi sie spodobalo. To mowi to kup to sobie i nie wazne ile mamy kasy. :D