sylwiaradek 09.02.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 oo no i u nas tez własnie tak. Sam na zakupy jezdzic nie może bo pieniadze sie go nie trzymaja. jak przymierze 3 bluzki i chce wybrac jedna to on zawsze karze pakowac wszystkie i kupujemy.teraz juz wiem zeby wybrac jedna i nie mowic ze jeszcze sa takie co mi sie podobają u mnie identycznie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.02.2010 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ach te chopy, ale to nie miejsce zeby o nich dyskutowac chociaz o nich jest wiecej do powiedzenia przy budowie nie da sie o nich nie dyskutować, te ich pomysły, fantazje sa unikalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.02.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ach te chopy, ale to nie miejsce zeby o nich dyskutowac chociaz o nich jest wiecej do powiedzenia przy budowie nie da sie o nich nie dyskutować, te ich pomysły, fantazje sa unikalne tylko jak ktorys z nich sie dorwie i przeczyta te komentarze... i tedy powie przeciez ja taki nie jestem, staram sie i pomagam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.02.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 przy budowie nie da sie o nich nie dyskutować, te ich pomysły, fantazje sa unikalne Nawiązując do powyższej wypowiedzi pragnę zakomunikować, że na forum istnieje wątek dotyczżcy "mądrych" pomysłów naszych mężów w sprawie urządzania domu. Lektura w sam raz do kawy http://forum.muratordom.pl/tylko-dla-pan-durne-pomysly-facetow-na-urzadzenie-mieszkania,t163887.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.02.2010 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 mój nie wchodzi na forum, on jak siada do kompa to swoje strony przejrzy i na tym koniec, zreszta my sama prawde gadamy:)Męzowie mogą sie wykazywać w tworzeniu tego, co my wymyslimy.U mnie mam nadzieje ze tak bedzie bo wykonczeniówka do męza i brata należy:)jak sie zajma robota to wybory i decyzje zostawia nam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.02.2010 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Nawiązując do powyższej wypowiedzi pragnę zakomunikować, że na forum istnieje wątek dotyczżcy "mądrych" pomysłów naszych mężów w sprawie urządzania domu. Lektura w sam raz do kawy czytałam, usmiałam sie nieraz, ale pomysły im takie czasem do głowy wpadaja że ja nawet jakbym dłługo o tym myslała to i tak męskich rozwiązan nic nie przebije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.02.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Moj o dziwo kiedys sam znalazl nasz dziennik. I jaki zdziwiony byl jak ogladal zdjecia, myslal ze ktos ma bardzo podobnie jak my hehe Ja sama od poczatku zajmuje sie budowa. Chociaz wszystkie decyzje podejmowalam z mezem. Ale to ja zawsze jestem na budowie jak cos sie dzieje, to ja rozmawiam z ludzmi co i jak robimy. I za pewne tak bedzie przy wykonczyniowce. Wiec musze miec konkretna wizje w glowie, zeby jej sie trzymac i przykonac do niej mojego meza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.02.2010 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 z jednej strony to dobrze bo sama wybierasz to co sie tobie podoba, jak mąż nie ma czasu zeby jezdzic, ogladac to latwiej go przekonasz do swoich wizji.Z drugiej strony cala logistyka, dogladanie budowy, zamawianie materiałow, pilnowanie ekip to ciężka robota i zawsze we dwoje latwiej to ogarnąć, ale jak mąż zarabia na to wszystko to nie ma co dodawac mu obowiazków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.02.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ja sie przyzwyczailam do tego, zawsze i przypomina o wszystkim, wolnym czasie jezdzi ze mna. Ale to jest tylko czasami. A tak ciagle robie zdjecia co sie dzialo danego dnia i mu wieczorem pokazuje. I czasami jestem zadowolona ze o czym dowiaduje sie po fakcie i wtedy juz nie jest w stanie nic zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.02.2010 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 I czasami jestem zadowolona ze o czym dowiaduje sie po fakcie i wtedy juz nie jest w stanie nic zrobic. spryciula jestes:) u mnie na budowie mąż pomaga ale on zna sie na robocie, sporo rzeczy potrafi doradzic, podpowiedziec, naogladał sie tyle domków ze teraz ma sporo fajnych pomysłów i czasem nawet mozna z nich skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.02.2010 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 zmykam do domku dziewczynki, mam nadzieje ze wieczorem znajde chwile i wkleje moje pomysły.milego dnia. Buzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.02.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.02.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 I czasami jestem zadowolona ze o czym dowiaduje sie po fakcie i wtedy juz nie jest w stanie nic zrobic. spryciula jestes:) u mnie na budowie mąż pomaga ale on zna sie na robocie, sporo rzeczy potrafi doradzic, podpowiedziec, naogladał sie tyle domków ze teraz ma sporo fajnych pomysłów i czasem nawet mozna z nich skorzystać Ja mam wujka doradce, ma wieloletni staz w tej branzy. Ma mnostwo pomyslow, ktore na prawde sie sprawdzaja. Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 09.02.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 mój nie wchodzi na forum, on jak siada do kompa to swoje strony przejrzy i na tym koniec, zreszta my sama prawde gadamy:) Męzowie mogą sie wykazywać w tworzeniu tego, co my wymyslimy. U mnie mam nadzieje ze tak bedzie bo wykonczeniówka do męza i brata należy:) jak sie zajma robota to wybory i decyzje zostawia nam:) mądrze gada ta Pani hihihih Ja tylko się witam i nie włańczam się do klikania bo Wy tu o swoich domeczkach piszecie a ja nie mam zielonego pojęcia o nich...... ale czytam, czytam................ Sylwia bardzo się cieszę, że pomogłam Ci zejść z chmurek an ziemie odnosnie tapet Witam z kawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.02.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Agulka Ciebie zapraszam na pogaduszki mniej budowlane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.02.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 takie cuś mi sie podoba i mogłabym mieć u siebie: taka sypialnia (będę miała inną ale ta też jest super)http://images46.fotosik.pl/258/f54db506c18ab0eamed.jpg taka zabudowa w miejscu gdzie miała być spiżarka:http://images50.fotosik.pl/259/983b774635a0ae65med.jpg takie schody:http://images42.fotosik.pl/171/71b5c1a9f387c5a0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.02.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 taka barierka:http://images48.fotosik.pl/258/e17745c4baf9b38emed.jpg takie krzesła i stół:http://images49.fotosik.pl/259/c9716ea76fcf44f4med.jpg taka umywalka: http://images42.fotosik.pl/171/3a55eff6c8062c98med.jpg taki zlew:http://images44.fotosik.pl/258/8cffed053efe526cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.02.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 teraz trzeba jedynie jakoś sensownie złożyc te moje upodobania w całość żeby w domku jakaś pstrokacizna nie wyszła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 09.02.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Agulka Ciebie zapraszam na pogaduszki mniej budowlane:) Jak pogaduchy to zawsze Teraz ja coś napisze: - schody takie jak ja chcę mieć -umywalki mam też prostokątne tylko nie takie"grube" -sypialnie fajna, ale inna niż będzie moja -salon tez będzie mój w innym klimacie, ale ten stół z krzesłami to śliczny, my kupiliśmy duzy, drewniany z używanych niemieckich Muszę jakies ładne do niego krzesła wylukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.02.2010 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 cześć Laski, ja dzis w domu, mam 2 dni wolne:)niedlugo musimy sie zbierac na bilans 4 latka.dziś ma tez przyjsc hydraulik żeby doradzić w sprawie pieca no i moze wreszcie kupimy.miłego dnia dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts