sylwiapaweł 12.02.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Nie planowaliśmy po prostu..... Być może to się jeszcze zmieni, ale zwyczajnie nie braliśmy takiego wariantu pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.02.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Ja bym chciała podłogówkę w salonie, bo szkoda mi miejsca, które bym zajął grzejnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 12.02.2010 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 my równiez nie bedziemy robili podłogówki w salonie, zrobimy parkiet, na srodku jakis dywanik i tez w stopy mam nadzieje nie bedzie zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 12.02.2010 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 a czy parkiet nadaje sie na podłogówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.02.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Panele wiem że się nadają, ale nie wiem czy parkiet też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 12.02.2010 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 dziewczyny a jak macie rozplanowane łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.02.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Hmm ja mam w projekcie inne łazienki niż w waszej wersji. I tutaj liczę że wybiorę łazienkę ze sklepu według projektu jakiego mi zaproponują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 12.02.2010 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 no i ja liczę że wizualizacje płytek będę robiła tam gdzie będziemy kupowali, a teraz mam ochote kupic glazure do kotłowni i spiżarki pod schodami w w tych stoiskach "glazura za grosze" nigdy tam nie byłam, niedaleko nas powstaje taki namiot, jestem ciekawa co beda mieli do zaoferowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.02.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Dzisiaj jeździłam po sklepach z meblami, drzwiami i inne. Ciężko jest wybrać coś co naprawdę się podoba. Wybór jest duży. I już wiem mniej więcej co mi się podoba. A co do glazury w kotłowni i pralni też będę chciała kupić coś nie drogiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 12.02.2010 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 w tych stoiskach jest glazura z końcówek kolekcji, sa glazury drugiego gatunku, moja kuzynak kupiła sobie do łazienki po 13 zł/m i w zyciu bym nie powiedziała ze taka tania, wygląda świetnie,co do mebli to ja nie oglądałam teraz w sklepach, do sypialni mam upatrzone jedynie łóżko, szukam do niego mebelków, dla małej jeszcze nie wiem jakie bo to trzeba bedzie kupić juz zestaw z biurkiem, do salonu wiem jakie chce ale nie moge znaleźć zdjecia żeby pokazać, kiedys pewna kanapa mi wpadła w oko i teraz ciezko mi cos podobnego dobrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.02.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Czasami też można kupić glazurę z końcówek. Pewno ilość i później już nie można jej dokupić. Warto poszukać i czasami można coś kupić tanio. Ja też jeszcze dokładnie nie planuję co i jak. Ale chciałam zapoznać się z cenami i z tym co jest. Dawno nie byłam na takich zakupach i nie wiem gdzie co jest. Dlatego dzisiaj sprawdzałam. Narożnika nie widziałam żadnego fajnego. Jednie meble do kuchni i do salonu szafki np pod tv lub komody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 12.02.2010 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 a meble do kuchni na zamówienie bedziecie robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.02.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Tak. Najbardziej mi się podobają BRW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.02.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 A ty już oglądałaś meble do kuchni? Też będą pod zabudowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 12.02.2010 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 oglądałam, tez brw na pierwszym miejscu ale jeśli bedą robione to przez stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 13.02.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 oglądałam, tez brw na pierwszym miejscu ale jeśli bedą robione to przez stolarza my też meble kuchenne robimy u stolarza Płytki do kotłowni i pod schody w schowku też II gatunku albo z końcówek serii albo wyprzedaży. Pozdrawiam i witam w sobotę. Kocham tych moich urwisów, ale dziś lepiej do mnie nie podchodzić........... mam nerwa na nich, bo broją, że................................ Karolinka sory, że u Ciebie ale musiałam to gdzieś "wyrzygać", bo nie rozsadza nerwowo.......... chyba meliskę idę sobie zaparzyć. Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.02.2010 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 witajcie dziewczynki:)Agulka nie denerwuj się przy sobocie, wyszykuj dzieciaki na jakis wypad z tatusiem, kino, pizza, może basen, moi własnie pojechali na narty potem maja na frytki pojechac a ja tym samym mam wolne popoludnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 13.02.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 WitajJa robiłam wycenę i też jest podobna. Tylko nie wiem jeszcze jaki piec, a od tego będzie zależała cena końcowa hydrauliki. No i jeszcze u nas dochodzi cena za robociznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.02.2010 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Sylwia a powiedz co myślicie o grzejnikach?? nam pan powiedział że najlepsze regulusy i wyliczył że ok 10 tys beda nas kosztować dla mnie to strasznie duzo i zastanawiam sie nad innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 13.02.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Nie mam w domu dokładnej ceny za poszczególne elementy (w najbliższym czasie powinnam mieć). To napiszę ile u mnie dokładnie wynosi. Ale moim zdaniem ogrzewanie jest najważniejsze i warto w to zainwestować. Też mnie tak zastanawia, bo nie pamiętam ile wychodzi grzejników w domu, i czy są one niestandardowych wymiarów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts