Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no i ja liczę że wizualizacje płytek będę robiła tam gdzie będziemy kupowali, a teraz mam ochote kupic glazure do kotłowni i spiżarki pod schodami w w tych stoiskach "glazura za grosze" nigdy tam nie byłam, niedaleko nas powstaje taki namiot, jestem ciekawa co beda mieli do zaoferowania

w tych stoiskach jest glazura z końcówek kolekcji, sa glazury drugiego gatunku, moja kuzynak kupiła sobie do łazienki po 13 zł/m i w zyciu bym nie powiedziała ze taka tania, wygląda świetnie,

co do mebli to ja nie oglądałam teraz w sklepach, do sypialni mam upatrzone jedynie łóżko, szukam do niego mebelków, dla małej jeszcze nie wiem jakie bo to trzeba bedzie kupić juz zestaw z biurkiem, do salonu wiem jakie chce ale nie moge znaleźć zdjecia żeby pokazać, kiedys pewna kanapa mi wpadła w oko i teraz ciezko mi cos podobnego dobrac

Czasami też można kupić glazurę z końcówek. Pewno ilość i później już nie można jej dokupić. Warto poszukać i czasami można coś kupić tanio.

Ja też jeszcze dokładnie nie planuję co i jak. Ale chciałam zapoznać się z cenami i z tym co jest. Dawno nie byłam na takich zakupach i nie wiem gdzie co jest. Dlatego dzisiaj sprawdzałam.

Narożnika nie widziałam żadnego fajnego. Jednie meble do kuchni i do salonu szafki np pod tv lub komody.

oglądałam, tez brw na pierwszym miejscu ale jeśli bedą robione to przez stolarza

my też meble kuchenne robimy u stolarza :D

Płytki do kotłowni i pod schody w schowku też II gatunku albo z końcówek serii albo wyprzedaży.

Pozdrawiam i witam w sobotę.

Kocham tych moich urwisów, ale dziś lepiej do mnie nie podchodzić........... mam nerwa na nich, bo broją, że................................ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Karolinka sory, że u Ciebie ale musiałam to gdzieś "wyrzygać", bo nie rozsadza nerwowo.......... chyba meliskę idę sobie zaparzyć.

Miłego weekendu

Nie mam w domu dokładnej ceny za poszczególne elementy (w najbliższym czasie powinnam mieć). To napiszę ile u mnie dokładnie wynosi.

Ale moim zdaniem ogrzewanie jest najważniejsze i warto w to zainwestować.

Też mnie tak zastanawia, bo nie pamiętam ile wychodzi grzejników w domu, i czy są one niestandardowych wymiarów?