Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no własnie, teraz to nowośc a za parę miesięcy miejmy nadzieje że bedą promocje:)

niedawno liczyłam że łazienka na dole zmieści się w 10 tys za materiał ale teraz zaczynam mieć wątpliwości.

materiał to masz na myśli płytki, klej i fugi?

Bo jesli tak a łazienka średniej wielkości i cena jak piszesz średnia to się zmieścisz :wink:

jak liczyłam armaturę to z bateriami, drzwiami pod prysznic wyszło ok. 5 tys, i 5 tys licze na płytki do łazienki 5,5 mkw.

za płytki to chyba i tak dużo policzyłaś.

Mi sie coś kojarzy, że te wizualizacje były gratis jak FVAT przekraczała 3 tys. I wcale dużo nie przekroczyła. Duzo się chyba nie mylę, mam nadzieję :oops:

A płytki tez mamy takie zwykłe, w średniej cenie.

no własnie, teraz to nowośc a za parę miesięcy miejmy nadzieje że bedą promocje:)

niedawno liczyłam że łazienka na dole zmieści się w 10 tys za materiał ale teraz zaczynam mieć wątpliwości.

Karolinka spokojnie Ci starczy........... no zalezy po ile będzie metr tych płytek.

My dalismy za płytki do dwóch łazienke, korytarza, holu i kuchni 7,5 tyś w 10tyś z armatura się zmieścilismy.

Dziś widziałam nowe kolekcje płytek........................... z tego roku oczywiscie,,,,,,,,,,,,,,, są PIEKNIEJSZZE niż w wzeszłym sezonie........... cuda widziałam z Paradyża Kwatro ....szukałam w necie i jeszcze ich nie ma :o :o :o :o

Karolinka spokojnie Ci starczy........... no zalezy po ile będzie metr tych płytek.

My dalismy za płytki do dwóch łazienke, korytarza, holu i kuchni 7,5 tyś w 10tyś z armatura się zmieścilismy.

Agulka my tez nie przewidujemy drogich płytek, na szczęscie te które mi się podobają nie są kosmicznie drogie. Mam nadzieję że uda nam się za przyzwoitą cenę zakupić kafelki.

Jak będzie tak jak mówisz to spokojnie zmieszczę się w swoich wydatkach :wink: :roll: