sylwiapaweł 18.02.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ups, a u mnie ciemny pomarańcz, no ale to nie zmienia faktu że ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.02.2010 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 nie widziałam na zywo, dopiero w gazecie teraz dojrzałam i jak różne mi sie podobaja to te mnie zachwyciły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.02.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 nie widziałam na zywo, dopiero w gazecie teraz dojrzałam i jak różne mi sie podobaja to te mnie zachwyciły:) ale chyba poszukasz w sklepie, zeby można było dotknąć, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.02.2010 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 a no napewno nie kupie w ciemno ale jeszcze płytek niestety nie bedziemy kupować chyba ze piec kupimy później a płytki teraz,hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 18.02.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Pięknie też wygląda wersja kremowa tych płytek - naprawdę łądna kolekcja http://emoty.blox.pl/resource/ok.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.02.2010 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 oj i mi się bardzo podoba:)cena srednia, ciekawe ile płyek trzeba na górna łazienke bo nie liczyłam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 18.02.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 J również jeszcze nie liczyłam, ale co do ceny to można mieć nadzieję, że za z czasem będą tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.02.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 no własnie, teraz to nowośc a za parę miesięcy miejmy nadzieje że bedą promocje:)niedawno liczyłam że łazienka na dole zmieści się w 10 tys za materiał ale teraz zaczynam mieć wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.02.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 no własnie, teraz to nowośc a za parę miesięcy miejmy nadzieje że bedą promocje:) niedawno liczyłam że łazienka na dole zmieści się w 10 tys za materiał ale teraz zaczynam mieć wątpliwości. materiał to masz na myśli płytki, klej i fugi? Bo jesli tak a łazienka średniej wielkości i cena jak piszesz średnia to się zmieścisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.02.2010 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 płytki i armatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.02.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 płytki i armatura tez nie powinno byc problemu. Tak mi się wydaje, chociaz cen nie pamietam z faktur nie ma zeby sprawdzic. Mój Ł. to pewnie to pamieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.02.2010 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 jak liczyłam armaturę to z bateriami, drzwiami pod prysznic wyszło ok. 5 tys, i 5 tys licze na płytki do łazienki 5,5 mkw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.02.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 jak liczyłam armaturę to z bateriami, drzwiami pod prysznic wyszło ok. 5 tys, i 5 tys licze na płytki do łazienki 5,5 mkw. za płytki to chyba i tak dużo policzyłaś. Mi sie coś kojarzy, że te wizualizacje były gratis jak FVAT przekraczała 3 tys. I wcale dużo nie przekroczyła. Duzo się chyba nie mylę, mam nadzieję A płytki tez mamy takie zwykłe, w średniej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.02.2010 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 ojjjj Anetka jakby tak było to bardzo bym sie cieszyła, ja nie sprawdzałam ile dokładnie bedą nas kosztowac płytki ale tak załozyłam że 5 tys nie mogę przekroczyc, moze też weźmiemy inne tańsze i na robocizne sie zaoszczędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 18.02.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 no własnie, teraz to nowośc a za parę miesięcy miejmy nadzieje że bedą promocje:) niedawno liczyłam że łazienka na dole zmieści się w 10 tys za materiał ale teraz zaczynam mieć wątpliwości. Karolinka spokojnie Ci starczy........... no zalezy po ile będzie metr tych płytek. My dalismy za płytki do dwóch łazienke, korytarza, holu i kuchni 7,5 tyś w 10tyś z armatura się zmieścilismy. Dziś widziałam nowe kolekcje płytek........................... z tego roku oczywiscie,,,,,,,,,,,,,,, są PIEKNIEJSZZE niż w wzeszłym sezonie........... cuda widziałam z Paradyża Kwatro ....szukałam w necie i jeszcze ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.02.2010 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Karolinka spokojnie Ci starczy........... no zalezy po ile będzie metr tych płytek. My dalismy za płytki do dwóch łazienke, korytarza, holu i kuchni 7,5 tyś w 10tyś z armatura się zmieścilismy. Agulka my tez nie przewidujemy drogich płytek, na szczęscie te które mi się podobają nie są kosmicznie drogie. Mam nadzieję że uda nam się za przyzwoitą cenę zakupić kafelki. Jak będzie tak jak mówisz to spokojnie zmieszczę się w swoich wydatkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 18.02.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Karolcia i jakie grzejniki wybraliście? Bierzecie też ten podłogowy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Cześć dziewczynki, ale fajnie ze już piatek:) Karolcia i jakie grzejniki wybraliście? Bierzecie też ten podłogowy????? wiesz, najprawdopodobniej weźmiemy te regulusy, innych nawet bardzo nie oglądamy a z podłogowego rezygnujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 19.02.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Podłogowy wygląda ładnie w typowo nowoczesnym wnetrzu, przy oknie bez firanek i zasłonek, w domowym zaciszu jak na zdjęciu powyżej wygląda szkaradnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 dla mnie tez wygląda brzydko i juz widzę jak w tym kawałku blachy gromadzi sie kurz. Nie bedzie takiego grzejnika. Mąż dzwonił że jak bedzie tak wiosennie to od poniedziałku przychodza panowie robić dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts