sylwiapaweł 19.02.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 No to super, mam nadzieję, że wiosenna aura się utrzyma My nad tym podłogowym musimy się mocno zastanowić - nie bardzo mamy alternatywę bo jak już pisałam w rogu kanapowo-wypoczynkowym będzie fototapeta więc grzejnik by ją szpecił mocno a poza tym wstawiamy narożnik więc siedząc na nim ktoś miałby grzejnik za plecami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.02.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Witam w piątek:) Zazwyczaj nie lubię piątków, ale ten nie będzie zły. No i weekend w domu, a nie w Lublinie. Mam Karolinka też taką nadzieję, że pogoda nadal taka będzie. No i nasz dach też dokończą. Choć coś słyszałam, że ma być w następnym tygodniu już zimniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 tez mam nadzieję że roboty ruszą.no to u Was faktycznie ten grzejnik na ścianie nie bardzo bedzie pasował, ja sie tez zastanawiam czy ten kanałowy tez daje tyle ciepla? niby moc moze mieć taką sama jak ten normalny ale czy to tak do konca jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.02.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 No to super, mam nadzieję, że wiosenna aura się utrzyma My nad tym podłogowym musimy się mocno zastanowić - nie bardzo mamy alternatywę bo jak już pisałam w rogu kanapowo-wypoczynkowym będzie fototapeta więc grzejnik by ją szpecił mocno a poza tym wstawiamy narożnik więc siedząc na nim ktoś miałby grzejnik za plecami My też się nad tym zastanawiamy. Dlatego chcieliśmy ogrzewanie podłogowe też w salonie. Ale wszyscy nam odradzają. No i też nie wiem jak rozwiązać ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 19.02.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Grzeje normalnie, tym tematem akurat nie trzeba się martwić. Gorzej z aspektem wizualnym, porządkowym i cenowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 nam tez odradzali ale i tak nie mieliśmy zamiaru robić.grzejnik zwykły bedzie musiał byc za kanapą bo nie ma dla niego własciwie innego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 My też się nad tym zastanawiamy. Dlatego chcieliśmy ogrzewanie podłogowe też w salonie. Ale wszyscy nam odradzają. No i też nie wiem jak rozwiązać ten problem. odradzają podłogówkę w salonie czy źle zrozumiałam? Bo nie wiem dlaczego miałby ktoś ją odradzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Mam Karolinka też taką nadzieję, że pogoda nadal taka będzie. No i nasz dach też dokończą. Choć coś słyszałam, że ma być w następnym tygodniu już zimniej. cześć Sylwia, jak bedzie zimniej to pewnie roboty sie znów przesuną ale chłopcy mówili że bedą robic aby żeby śnieg nie sypał, roznie to moze byc wiec nie nastawiam sie tak bardzo że już zaczmna robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.02.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Odradzają podłogówkę - dobrze zrozumiałaś. Dlatego że chcieliśmy na niej położyć drewno. I wiadomo drewno to zły przewodnik ciepła i tak dalej. Gres jest zimny ... no i same minusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 my w salonie zrobimy parkiet, na środku położymy dywan i też mam nadzieje że bedzie ciepło. Gres moim zdaniem do salonu sie nie nadaje mimo ze może byc piekny ale jest zimny i nie przytulny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 19.02.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 I ja tak uważam - podłogówka na drewnie to strata pieniędzy. To tak jakbyś grzejnik zabudowała meblami - raczej ciepło do pomieszczenia nie przeniknie Jesli salon w gresie to jak najbardziej podłogówka ma rację bytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ja sie zgadzam z Sylwią, podłogówka w salonie to nie najlepszy pomysł, a co Was przekonuje żeby ja zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ja sie zgadzam z Sylwią, podłogówka w salonie to nie najlepszy pomysł, a co Was przekonuje żeby ja zrobic? ja juz ma mam, wiec po sprawie Powiem tak: nie lubię parkietu bo się wyciera, trzeba cyklinowac itd, paneli absolutnie nie wyobrażam sobie w slaonie. Rysują sie, trzeba uwazać zeby ich nie uszkodzić. Na prawdziwe deski mnie nie stać a to byłoby najfajniejsze. Mam więc terakote i wtedy podłogówka jest ok. A jak na wiosnę lub jesień będize zimno w nóżki to się połozy dywan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 a widzisz ale Ty Anetko masz płytki w salonie to i podłogówka sie sprawdza, my bedziemy robic parkiet wieć odpada, a powiem tak, każda podłoga po której sie chodzi to sie zużywa, widac na niej slady, parkiet wydaje mi się cieplejszy, przytulniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 19.02.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Dzień doberek Kafle dla mnie też są za zimne do salonu, dlatego będę tylko w 1/4 jej części, reszta panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Agulko ja tez tak mysle, u nas gres bedzie jedynie przy kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 19.02.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Karolinka to kcikasy za roboty w marcu.......... u Was dach u nas kafle A kysz zimo.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 barzo mi się podoba taka podłogahttp://images49.fotosik.pl/263/b84bea287a44127dmed.jpgwydaje mi się że to gres ale z jakiej kolekcji pojecia nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 albo taka i te szare kanapy- świetnehttp://images44.fotosik.pl/262/756ec91b93fc60c2med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 jescze taka mi się podoba:http://images42.fotosik.pl/174/9d5e347ef2673fc5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts