Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

No to super, mam nadzieję, że wiosenna aura się utrzyma :wink:

My nad tym podłogowym musimy się mocno zastanowić - nie bardzo mamy alternatywę bo jak już pisałam w rogu kanapowo-wypoczynkowym będzie fototapeta więc grzejnik by ją szpecił mocno a poza tym wstawiamy narożnik więc siedząc na nim ktoś miałby grzejnik za plecami :roll:

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to super, mam nadzieję, że wiosenna aura się utrzyma :wink:

My nad tym podłogowym musimy się mocno zastanowić - nie bardzo mamy alternatywę bo jak już pisałam w rogu kanapowo-wypoczynkowym będzie fototapeta więc grzejnik by ją szpecił mocno a poza tym wstawiamy narożnik więc siedząc na nim ktoś miałby grzejnik za plecami :roll:

My też się nad tym zastanawiamy. Dlatego chcieliśmy ogrzewanie podłogowe też w salonie. Ale wszyscy nam odradzają. No i też nie wiem jak rozwiązać ten problem.

Mam Karolinka też taką nadzieję, że pogoda nadal taka będzie. No i nasz dach też dokończą. Choć coś słyszałam, że ma być w następnym tygodniu już zimniej.

cześć Sylwia, jak bedzie zimniej to pewnie roboty sie znów przesuną :roll:

ale chłopcy mówili że bedą robic aby żeby śnieg nie sypał, roznie to moze byc wiec nie nastawiam sie tak bardzo że już zaczmna robić.

ja sie zgadzam z Sylwią, podłogówka w salonie to nie najlepszy pomysł, a co Was przekonuje żeby ja zrobic?

ja juz ma mam, wiec po sprawie :wink:

Powiem tak: nie lubię parkietu bo się wyciera, trzeba cyklinowac itd, paneli absolutnie nie wyobrażam sobie w slaonie. Rysują sie, trzeba uwazać zeby ich nie uszkodzić. Na prawdziwe deski mnie nie stać a to byłoby najfajniejsze.

Mam więc terakote i wtedy podłogówka jest ok. A jak na wiosnę lub jesień będize zimno w nóżki to się połozy dywan.