Karollinka 20.02.2010 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 dzis sobie wszystko dokładnie pomierze i spróbuje sie pobawić, zobaczymy co mi wyjdzie, tzn ustawienie sprzetów już raczej wiem jakie bedzie i chciałabym zebrac to do kupy i zrobic wizualizacje uwzględniając to wszystko co bym chciała miec i wtedy byłby prawdziwy podgląd. Da sie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 20.02.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 a jeszcze mam takie troche durne pytanie? czy mozna najpierw wybrać sprzęty do kuchni a potem meble do nich dopasowywać, czy lepiej odwrotnie? można, bo najpierw i tak musisz podac jaki sprzęt będziesz miała a oni pod nie zrobia szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 20.02.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 dzis sobie wszystko dokładnie pomierze i spróbuje sie pobawić, zobaczymy co mi wyjdzie, tzn ustawienie sprzetów już raczej wiem jakie bedzie i chciałabym zebrac to do kupy i zrobic wizualizacje uwzględniając to wszystko co bym chciała miec i wtedy byłby prawdziwy podgląd. Da sie tak? mniej więcej DA z naciskiem na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.02.2010 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 a no własnie, to dobrze bo sprzęt bedzie mi łatwiej wybrać niż meble. Ja bede miała zabudowana zmywarke, piekarnik i płyte gazową to nie jest tak duzo wybierania, zastanawiam sie też nad zabudowana lodówka ale chyba kupimy normalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 20.02.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 a no własnie, to dobrze bo sprzęt bedzie mi łatwiej wybrać niż meble. Ja bede miała zabudowana zmywarke, piekarnik i płyte gazową to nie jest tak duzo wybierania, zastanawiam sie też nad zabudowana lodówka ale chyba kupimy normalna. sprzet identycznie jak u nas, ale przy lodówce zabudowanej ja sie upieram a małż nie chce.......... a czemu nie chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.02.2010 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 własciwie nie wiem dlaczego nie lubie i jakos mi nie psauje że lodówka ma takie same drzwiczki jak szafki, tak mi się nie bardzo to podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 20.02.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 własciwie nie wiem dlaczego nie lubie i jakos mi nie psauje że lodówka ma takie same drzwiczki jak szafki, tak mi się nie bardzo to podoba. no to odwrotnie jak ja Spadam......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 20.02.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Witam A ja jak urządzalismy mieszkanie niecałe 3 lata temu to upierałam się przy wolnostojacej lodówce a teraz przy naszym koniczynkowym układzie czyli wszystkie sprzęty wbudowane we wnęke spiżarkową, to nie wyobrażam sobie żeby lodówki nie zabudować - bedzie to stanowiło spójną całość z kargo i słupkiem z piekarnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.02.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 masz rację Sylwia że u nas najlepiej będzie wyglądała lodówka zabudowana, mi się jednak nie podoba taka duża jednolita tafla, zobaczymy, może i się przekonam do takiej bo mąż tez nie widzi w tym miejscu wolnostojącej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.02.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 znalazłam coś takiego:http://images40.fotosik.pl/259/8d73a63055004648med.jpg http://images50.fotosik.pl/263/a4afbb8bd31f97a6med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 20.02.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Wypisz wymaluj nasza kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.02.2010 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 podobna to fakt, ja pokazuję ją ze względu na barek, szukam inspiracji i ciągle nie mam ostatecznej, najciekawszej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 20.02.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Wrzucam wizualkę kuchni założycielki forum - JUSTY, mam nadzieję, że mnie nie pozwie do sądu http://i70.photobucket.com/albums/i94/bombel18/PDziekanska-zmiana2.jpg http://i70.photobucket.com/albums/i94/bombel18/PDziekanska-zmiana1.jpg masz tu dla porównania lodówkę wolnostojącą i zabudowaną: http://i70.photobucket.com/albums/i94/bombel18/PDziekanska-lodowka.jpg http://i70.photobucket.com/albums/i94/bombel18/AD.jpg W moim odczuciu estetycznym, jeśli wolnostojąca to tylko o prostym, ostrym kształcie czyli gładka, żadna zaokrąglona jak na koniczynkowych wizualizacjach zamieszczonych przez Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.02.2010 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 o właśnie dokładnie o takiej lodówce myślałam, mi się bardziej podoba niż zabudowana. W wizualizacjach które dodałam były inne ale akurat one nie były w centrum zainteresowania więc nie zwracałam uwagi bo chciałam pokazać inne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 20.02.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Oki, rozumiem, tylko stwierdzam że tak ładniej - według mnie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.02.2010 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 jak się patrzy na te wizualizacje to kuchnia wydaje się całkiem spora, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 20.02.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Ano właśnie, jakieś przekłamanie przestrzeni powstaje Mimo wszystko myślę, że tragedii nie będzie i że ten metraż w zupełności wystarczy. W końcu w kuchni się tylko gotuje a nie bale urządza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.02.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 masz rację, zresztą w naszych kuchniach nie będzie stołów to miejsca mam nadzieję wystarczy na kręcenie się przy garkach, nie bedzie pustych przebiegów, wszystko w zasięgu ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 20.02.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Fajnie, że możecie taki panel/ trzon czy niby szafę zrobić w kuchni................ u mnie to nie mozliwe, tylko szafki Kuchnia nie wydaje się malutka..... zgrabna tak jak Karolinka napisała ....wystarczająca by się krzątać przy gotowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.02.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Agulka, w miejscu gdzie będzie ten panel w projekcie jest spiżarka, my zrezygnowalismy bo ta wnęka jest idealna na lodówkę, cargo i piekarnik, tym samym kuchnia staje się pojemniejsza.Ja musze mieć dużo szafek bo nie lubie jak jakieś drobiazgi stoją na wierzchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts