30Agulka 24.02.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Karolinka foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.02.2010 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 foty bedą jutro jak wpadne na inspekcje bo narazie nie byłam nawet zobaczyć wczoraj wracałam to bylo ciemno a podobno już okna obsadzone i jedna strona dachu zrobiona okno w sypialni nie wyszło na środku tylko przy ścianie po lewej stronie, nie wiem czy tak miało być czy tak poprostu wyszło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 24.02.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Ja jesteś Karolinko na forum to nie nadążam wszystkie posty czytać hehe. No to musisz lecieć na budowę i własnym okiem ocenić postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.02.2010 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 hihi bo ja hurtowo nadrabiam zaleglosci:) dzwonił hydraulik, musimy znaleźc czas żeby wybrac sie z nim na zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 24.02.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 ja mam jeszcze spotkać się z jednym hydraulikiem w piątek, a póki co to kupujemy materiały na ogrodzenie w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.02.2010 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 my tez mamy działke nieogrodzoną i mąż musiał całą noc czuwać żeby blachy nie ukradli.My teraz zasadzimy tuje w granicach działki, niech sobie rosną a jak będą pieniądze zrobimy ogrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 24.02.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 No u nas tak będzie jak zaczniemy robić hydraulikę też będziemy musieli pilnować. Od gościa co kupuję kostkę na ogrodzenie mówi że od 1 marca ceny idą 8% w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.02.2010 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 cholera czyli musimy szybko kupować to wszystko na elektryke i hydraulikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.02.2010 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 witajcie kobietki wpadłam się przywitać i zaraz znikam bo dziś w pracy dużo roboty, znowu rozliczenia z NFZ-em, może uda mi się do Was zajrzeć a jak nie to dopiero popołudniu zobaczę co u Was. miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 25.02.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 okno w sypialni nie wyszło na środku tylko przy ścianie po lewej stronie, nie wiem czy tak miało być czy tak poprostu wyszło?? okno w sypialni jest przy ścianie z klatką schodową a nie na środku - wszystko się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.02.2010 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 ufff no to całe szczęście bo juz sie stresowalam że tak im wyszło i poprawić nie chcą tak się zastanawiam czy te pokoje na poddaszu będą widne?? w sumie tam jest niewiele okien i czy dobrze doświetlą pokoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 25.02.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Okno jest tak zlokalizowane aby było do pary dla okna na klatce schodowej. Symetrycznie masz dwa okna obok siebie w pokoju dziecinnym. Czy pokoje są widne? - Jak byłam u Kasi kiedy wszystkie sniany już były białe więc było jasno i przyjemnie Jedynie martwię się o pokój z trójkątem - to okno daje naprawdę mało światła, mam tylko nadzieję że drzwi balkonowe trochę dopomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.02.2010 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 no właśnie i mnie najbardziej martwi ten pokój z trójkątnym oknem, bo ta połówka drzwi balkonowych nie da za dużo światła.jedno co mi się nie podoba to brak okna w garderobie, nie będzie możliwości wietrzenia, trzeba bedzie uchylać drzwi w sypialni/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.02.2010 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Okno jest tak zlokalizowane aby było do pary dla okna na klatce schodowej. Symetrycznie masz dwa okna obok siebie w pokoju dziecinnym. my zrezygnowaliśmy z dwóch okien- wstawiliśmy jedno wielkie, teraz się zastanawiam czy to był dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 25.02.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Witam Wcześniej wspominałaś, że dzisiaj masz dużo pracy, a wciąż widać jak buszujesz po innych dzienniczka No ja prawie mam wycenę całego ogrodzenia, jeszcze dzisiaj tylko doliczę siatkę i słupki - i na zakupy się wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.02.2010 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 jak mogę na chwilę oderwać się od pracy to zaglądam do Was bo w domkach wreszcie coś się dzieje i trzeba być na bieżąco żeby nie przegapić ważnych szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 25.02.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 jedno co mi się nie podoba to brak okna w garderobie, nie będzie możliwości wietrzenia, trzeba bedzie uchylać drzwi w sypialni/ A dla mnie brak okna w garderobie to zaleta. Nie wszystkie ubrania będziesz miała pochowane w szafkach i szufladach, część na pewno będzie leżała/wisiała na wierzchu i byłoby kiepsko gdyby były narażone na światło słoneczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 25.02.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Póki co wielkie przygotowywania, jedynie u Ciebie się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 25.02.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Witam Wcześniej wspominałaś, że dzisiaj masz dużo pracy, a wciąż widać jak buszujesz po innych dzienniczka Bo to już nałóg jest No ja prawie mam wycenę całego ogrodzenia, jeszcze dzisiaj tylko doliczę siatkę i słupki - i na zakupy się wybieram. Przyjemnych zakupów życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 25.02.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Wiem wiem coś o tym nałogu, też w niego wpadłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts