Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

foty bedą jutro jak wpadne na inspekcje bo narazie nie byłam nawet zobaczyć :oops: :oops: wczoraj wracałam to bylo ciemno a podobno już okna obsadzone i jedna strona dachu zrobiona :D :D

okno w sypialni nie wyszło na środku tylko przy ścianie po lewej stronie, nie wiem czy tak miało być czy tak poprostu wyszło??

Okno jest tak zlokalizowane aby było do pary dla okna na klatce schodowej. Symetrycznie masz dwa okna obok siebie w pokoju dziecinnym.

Czy pokoje są widne? - Jak byłam u Kasi kiedy wszystkie sniany już były białe więc było jasno i przyjemnie :wink: Jedynie martwię się o pokój z trójkątem - to okno daje naprawdę mało światła, mam tylko nadzieję że drzwi balkonowe trochę dopomogą :roll:

jedno co mi się nie podoba to brak okna w garderobie, nie będzie możliwości wietrzenia, trzeba bedzie uchylać drzwi w sypialni/

A dla mnie brak okna w garderobie to zaleta. Nie wszystkie ubrania będziesz miała pochowane w szafkach i szufladach, część na pewno będzie leżała/wisiała na wierzchu i byłoby kiepsko gdyby były narażone na światło słoneczne :-?

Witam

Wcześniej wspominałaś, że dzisiaj masz dużo pracy, a wciąż widać jak buszujesz po innych dzienniczka :D

Bo to już nałóg jest :lol:

No ja prawie mam wycenę całego ogrodzenia, jeszcze dzisiaj tylko doliczę siatkę i słupki - i na zakupy się wybieram.

Przyjemnych zakupów życzymy :wink: