Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No ja prawie mam wycenę całego ogrodzenia, jeszcze dzisiaj tylko doliczę siatkę i słupki - i na zakupy się wybieram.

Przyjemnych zakupów życzymy :wink:

Dzięki.

Dobrze że mam kogoś do pomocy, bo tak szczerze to materiały które mam zapisane na kartce nic mi nie mówią.

miłego wydawania kasy :lol:

hej, hej:)

ja już w domu, udało mi się wcześniej z pracy wyrwać i jak przystało na porządną inwestorkę pójdę do chłopaków z flaszeczką:)

planowany montaż okien na 8 marca :D

tak, tak............... flacha musi byc by blacha nie odleciała :wink: a prezent na Dzień Kobiet będziesz miała fajowy :lol: :lol: :lol: :lol:

Patrząc na twoje fotki stwierdziłam, że ani jednego zdjęcia nie ma z małżem przed domem bo zawsze albo on albo ja pstrykamy muszę chyba statyw następnym razem wziąć

my też z mężem nie mamy za dużo fotek, ale przed domkiem Kinga biegała z aparatem to przy okazji i nam pstryknęła:)

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ależ jestem zła..............................................

dachowcy odnieśli cenę robocizny o 3 tys :evil: :evil: :evil: :evil: mówią że dach skomplikowany tak jakby nie widzieli tego wcześniej :evil: :evil: :evil:

Karolcia ja na Twoim miejscu by im na tym etapie podziękowała i nie płaciła tych 3 tyś.................... znając życie cwaniacy wrócą do ceny poprzedniej.

Oni mysla że znaleźli sobie baranów, z których można zedrzeć.............. doskonale wiedzieli jaki to dach i niech teraz nie pierdzielą.

Chcą Was wy***ć :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Dzieki za życzenia :D