sylwiaradek 25.02.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 No ja prawie mam wycenę całego ogrodzenia, jeszcze dzisiaj tylko doliczę siatkę i słupki - i na zakupy się wybieram. Przyjemnych zakupów życzymy Dzięki. Dobrze że mam kogoś do pomocy, bo tak szczerze to materiały które mam zapisane na kartce nic mi nie mówią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 25.02.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 No ja prawie mam wycenę całego ogrodzenia, jeszcze dzisiaj tylko doliczę siatkę i słupki - i na zakupy się wybieram. Przyjemnych zakupów życzymy Dzięki. Dobrze że mam kogoś do pomocy, bo tak szczerze to materiały które mam zapisane na kartce nic mi nie mówią. miłego wydawania kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 25.02.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Takie kwoty nigdy miło się nie wydaje, ale przynajmniej wiem że efekt końcowy oko będzie cieszył! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 25.02.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Takie kwoty nigdy miło się nie wydaje, ale przynajmniej wiem że efekt końcowy oko będzie cieszył! będzie, będzie................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.02.2010 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 od ogrodzenia to się wogóle powinno zaczynać całą inwestycję bo potem wydaje się ze wszystkie wydatki są ważniejsze i ogrodzenie zostawia się często na koniec.Ja tez zaczynam podglądać ogrodzenia bo może też zaczniemy zbierać materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 25.02.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 znalazłam taki barek - oczywiście bez tej przybudówki http://www.stolarstwomajer.com.pl/cms/upload/wpisy/orginal/bf680800d1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.02.2010 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 oo fajny nawet, bardzo praktyczny, sporo rzeczy tam się zmieści. Wogóle całą kuchnia ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 25.02.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 znalazłam taki barek - oczywiście bez tej przybudówki http://www.stolarstwomajer.com.pl/cms/upload/wpisy/orginal/bf680800d1.jpg Bardzo, bardzo fajne wszystko............a przede wszystkim jasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.02.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Ależ mam dziś spokojny wieczór Mąż na rozmowach z klientami, Kinga padła zmęczona po basenie a ja moge zajrzeć na FM. Fajny ten basen bo jest wyposażony w różnego rodzaju masaże, tyłek mi strasznie otłukło i fałdki na brzuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 25.02.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Panowie się starają i jeszcze kilka dni i zapomnisz o dachu. Super idą postępy. A moich cieśli nadal ani widu ani słychu. Tylko że u mnie jest dużo dużo śniegu więcej niż u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 26.02.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Dach sie pięknie robi, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 26.02.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 ładniutko i szybko idzie robienie dachu....................... Patrząc na twoje fotki stwierdziłam, że ani jednego zdjęcia nie ma z małżem przed domem bo zawsze albo on albo ja pstrykamy muszę chyba statyw następnym razem wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.02.2010 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 hej, hej:) ja już w domu, udało mi się wcześniej z pracy wyrwać i jak przystało na porządną inwestorkę pójdę do chłopaków z flaszeczką planowany montaż okien na 8 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 26.02.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 hej, hej:) ja już w domu, udało mi się wcześniej z pracy wyrwać i jak przystało na porządną inwestorkę pójdę do chłopaków z flaszeczką planowany montaż okien na 8 marca tak, tak............... flacha musi byc by blacha nie odleciała a prezent na Dzień Kobiet będziesz miała fajowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.02.2010 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 tak, konieczne jest opicie każdego etapu:)powiem Wam że ten grafit na dachu jest śliczny, nie wiem co by było jakbym męża nie przekonała do tego koloru:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.02.2010 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Patrząc na twoje fotki stwierdziłam, że ani jednego zdjęcia nie ma z małżem przed domem bo zawsze albo on albo ja pstrykamy muszę chyba statyw następnym razem wziąć my też z mężem nie mamy za dużo fotek, ale przed domkiem Kinga biegała z aparatem to przy okazji i nam pstryknęła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 27.02.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 tak, konieczne jest opicie każdego etapu:) powiem Wam że ten grafit na dachu jest śliczny, nie wiem co by było jakbym męża nie przekonała do tego koloru:) ja osobiście nie zdecydowałabym sie na grafit, ale u kogos innego jest ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.02.2010 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 ależ jestem zła.............................................. dachowcy odnieśli cenę robocizny o 3 tys mówią że dach skomplikowany tak jakby nie widzieli tego wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 27.02.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 ależ jestem zła.............................................. dachowcy odnieśli cenę robocizny o 3 tys mówią że dach skomplikowany tak jakby nie widzieli tego wcześniej Karolcia ja na Twoim miejscu by im na tym etapie podziękowała i nie płaciła tych 3 tyś.................... znając życie cwaniacy wrócą do ceny poprzedniej. Oni mysla że znaleźli sobie baranów, z których można zedrzeć.............. doskonale wiedzieli jaki to dach i niech teraz nie pierdzielą. Chcą Was wy***ć Dzieki za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 27.02.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 ależ jestem zła.............................................. dachowcy odnieśli cenę robocizny o 3 tys mówią że dach skomplikowany tak jakby nie widzieli tego wcześniej Oj nieładnie panowie pogrywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts