Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ależ jestem zła..............................................

dachowcy odnieśli cenę robocizny o 3 tys :evil: :evil: :evil: :evil: mówią że dach skomplikowany tak jakby nie widzieli tego wcześniej :evil: :evil: :evil:

Projekt na pewno widzieli i wiedzieli ze dach nie jest łatwy. Nam dużo fachowców odmówiło, właśnie ze względu, że dach jest trudny, no i że w naszym wypadku dachówka ciężka i dużo roboty było by przy tym. Moim zdaniem trochę za późno podnosić cenę i jeszcze o 3 tysiące.

A tak swoją drogą ja też mam pecha do cieśli!! :evil: :evil: :evil:

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Karolcia ja na Twoim miejscu by im na tym etapie podziękowała i nie płaciła tych 3 tyś.................... znając życie cwaniacy wrócą do ceny poprzedniej.

a no właśnie tak się nie robi, ale my nie mamy wyjścia, zapłacimy. Mąż bedzie się targował, może z tysiąc opuszczą.

Kierownik tych dachowców to nasz dobry znajomy i ze względu na to że czasem współpracują z moim mężem trzeba zachować w miarę dobre relacje.

Tak poza tym to jesteśmy z nich zadowoleni, z dachu, z murowania i chcemy ich jeszcze do tynków i elewacji zewnetrznej.

Jestem wściekła jak diabli bo 3 tys to dla nas sporo ale i tak za takie pieniądze nie znaleźlibyśmy innej ekipy.

Projekt na pewno widzieli i wiedzieli ze dach nie jest łatwy. Nam dużo fachowców odmówiło, właśnie ze względu, że dach jest trudny, no i że w naszym wypadku dachówka ciężka i dużo roboty było by przy tym

no właśnie, dach widzieli, więźbę robili a tu taki numer :evil: :evil: :evil: :evil:

Sylwia a Was ile kosztowała robota dachu (całość- więźba, przykrycie folią i blachą)???

Karolcia ja na Twoim miejscu by im na tym etapie podziękowała i nie płaciła tych 3 tyś.................... znając życie cwaniacy wrócą do ceny poprzedniej.

a no właśnie tak się nie robi, ale my nie mamy wyjścia, zapłacimy. Mąż bedzie się targował, może z tysiąc opuszczą.

Kierownik tych dachowców to nasz dobry znajomy i ze względu na to że czasem współpracują z moim mężem trzeba zachować w miarę dobre relacje.

Tak poza tym to jesteśmy z nich zadowoleni, z dachu, z murowania i chcemy ich jeszcze do tynków i elewacji zewnetrznej.

Jestem wściekła jak diabli bo 3 tys to dla nas sporo ale i tak za takie pieniądze nie znaleźlibyśmy innej ekipy.

Tym bardziej swój swojemu nie powinien ŚWINI podkładać :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Projekt na pewno widzieli i wiedzieli ze dach nie jest łatwy. Nam dużo fachowców odmówiło, właśnie ze względu, że dach jest trudny, no i że w naszym wypadku dachówka ciężka i dużo roboty było by przy tym

no właśnie, dach widzieli, więźbę robili a tu taki numer :evil: :evil: :evil: :evil:

Sylwia a Was ile kosztowała robota dachu (całość- więźba, przykrycie folią i blachą)???

My kryliśmy dachówką. Jak zliczyliśmy to nas całość wyniosła około 45 tyś ze wszystkich (materiały + robocizna + okna itd)

Tak się nie robi. Z obcym jest łatwiej rozmawiać na takie tematy. Bo mówisz nie i tyle

wiesz do pewnego momentu broniłam się rękami i nogami przed znajomymi fachowcami, z takim inaczej się rozmawia niż z obcym. Ale jak zaproponowali 10 tys za murowanie to była cena 3 razy niższa niż inne firmy proponowały no i tu kasa przeważyła.

a no widzisz, nasi to od razu mowili że dachówką nie kryją nigdzie, zresztą my i tak byliśmy zdecydowani na blachę.

ten dach bardzo dużo nas kosztuje.

kochana nie chcę tu czarować, ale "schody" dopiero się zaczynają :-? :-? :-? :-? teraz dolicz do każdej zaplanowanej roboty dodatkowe , nieplanowane koszty :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: