sylwiaradek 27.02.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Sam dom ile kosztuje nie wspominając o działce (ogrodzenie, kostka). My jeszcze nie zrobiliśmy tarasu, schodów...Wszystko tyle kosztuje, a zarobić jest tak ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.02.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 my o schodach, tarasie i ogrodzeniu narazie nie myślimy, z czasem się zrobi, najpierw planujemy w środku wykończyć, a kostki to chyba nigdy nie bedzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 27.02.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 My jak zaczynaliśmy budowę to byliśmy przekonani, że w święta bożego narodzenia 2010 to na pewno będziemy w swoim domku. A teraz wiemy że nie realne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.02.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 u nas tez 2010r nie realny na przeprowadzkę.Zmykam spać.Spokojnego wieczoru dziewczynki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 27.02.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Dobranoc Na mnie też czas - jutro znów Lublin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.03.2010 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 cześć dziewczynki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.03.2010 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 ale dzis cisza na forum, zapracowane dziewczyny. A ja wybieram sobie prezent na dzień kobiet- kalosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.03.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 ale dzis cisza na forum, zapracowane dziewczyny. A ja wybieram sobie prezent na dzień kobiet- kalosze Witajcie Bardzo przydatny prezent. Mi się też by przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.03.2010 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 na tą chwile bym powiedziała nieodzowny. Do nas na działke w innych butach nie da sie wejść. ale sa super wzory kaloszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.03.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 U mnie jest kilka desek ułożonych w ścieżkę, bo gdyby nie one nie dało by rady dość do domku. Zaraz sama rzucę okiem na te kalosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.03.2010 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Sylwia co teraz planujecie robic w domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.03.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 W tym tygodniu najprawdopodobniej będę miała podłączone światło (do tej pory korzystaliśmy z skrzynki sąsiada). Później chcemy zrobić przyłącze wody. Wczoraj rozmawiałam z murarzem, teraz nam będzie robi tynki i on mówi, że przyjdzie do nas dopiero w kwietniu. Więc na razie będzie zastój. Gdy by on zaczął wcześniej to i elektryk i hydraulik by zaczął wcześniej. A co do ogrodzenia to jeszcze nie wiem - najprawdopodobniej maj. Mój mąż będzie miał urlop to wtedy z moim tatem ogrodzą przynajmniej siatką. A przód zależy od murarza. No i schody z garażu będę miała montowane w marcu. Pan fachowiec rozrysował sobie i ma coś fajnego zespawać.Planów jest dużo ale na razie cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.03.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 A u Was jakie plany? A i kalosze już wybrałaś? Faktycznie wzory są super i jest w czym wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.03.2010 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 u nas też przyłącza w tym miesiącu, jak tylko da się wjechać na działkę.To trzeba zrobic w pierwszej kolejności żeby nie nadużywać dobrej woli sąsiadów.My mysleliśmy żeby najpierw zrobić hydraulike i elektryke a dopiero potem tynki, a dlaczego bedziecie robic odwrotnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.03.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Ja też do wczoraj byłam przekonana, że tak będzie. Hydraulik, elektryk i tynki. Ale mój murarz stwierdził, że niech elektryk zrobi swoje, później on zrobi tynki a na końcu hydraulik. Nie wiem już sama jak to będzie Jedno wiadomo że wszystko w domku zacznie się dziać po świętach. Czy kupujecie już jakieś materiały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.03.2010 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 a no właśnie tak się zbieramy i zebrac nie możemy, mąż ma sporo pracy ale w końcu w tym tyg chcemy kupic piec, grzejniki i reszte potrzebną do hydrauliki.Elektryke zaczynamy robic od przyszłego tygodnia jak tylko wstawią nam okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.03.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Ja też się zastanawiam nad kupnem materiałów. Tylko nie mam gdzie wszystkiego przetrzymać. Tak się zastanawiam czy by nie kupić co jest potrzebne a odebrać wtedy kiedy będzie materiał potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.03.2010 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 my chcemy kupic żeby mieć jak najwięcej faktur i złożyc wniosek o zwrot vat. Potem może materialy podrożeja a poza tym jak kupimy to co trzeba to bedzie wiadomo ile pieniedzy zostało a robic można później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.03.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Mój hydraulik powiedział że od 1 kwietnia materiał idzie w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.03.2010 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 no własnie, a skoro i tak trzeba kupić to lepiej po niższych cenach.My chyba kupimy grzejniki w sklepie internetowym, troche sie obawiam ale weźmiemy za pobraniem to może nie bedzie źle. Z tego kanałowego ostatecznie zrezygnowalismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts