aneta-we 22.01.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 A teraz UWAGA, strzelam stronkę tak blisko jest od ciebie do Kazimierza? kogo pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.01.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 pytanie dla ciebie siostra chociaż Karolinka nie wiem skąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.01.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 no i gratki siostra za stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.01.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 pytanie dla ciebie siostra chociaż Karolinka nie wiem skąd w dzienniku pisałą, ze buduja blisko Nałęczowa A ode mnie jest jakieś 150 km, pewnie ze 2,5 godizny jazdy. Ale dawno nie byłam i chciałbym się wybrac A Ty masz daleko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.01.2010 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 dziewczyny bardzo chętnie:) do Kazimierza mam 20 min, jazdy samochodem, w zimie jest tam cudnie w lecie też tylko że takie tłumy turystów że nie ma gdzie spokojnie usiąść, zapraszam też do Nałęczowa na kurację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.01.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 do Karolinki mam jakieś 200 km a do ciebie 250 km a ty masz jakieś 120 km do Karolinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.01.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 dziewczyny bardzo chętnie:) do Kazimierza mam 20 min, jazdy samochodem, w zimie jest tam cudnie w lecie też tylko że takie tłumy turystów że nie ma gdzie spokojnie usiąść, zapraszam też do Nałęczowa na kurację uważaj, bo się wprosimy i gdzie naszą harańczę wtedy pomieścisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.01.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 wynajmę wam pokoje w Sanatorium w którym pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.01.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 ale dziewczyny rozruszałyście moje komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.01.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 wynajmę wam pokoje w Sanatorium w którym pracuję wow, a nie jest tajemnica co tam robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.01.2010 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 heh, no narazie nie jestem na żadnym kierowniczym stanowisku niestety ale pracuje dopiero rok więc wszystko przede mną, ja jestem od rezerwacji i różnych spraw związanych z rozliczeniami z NFZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.01.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 heh, no narazie nie jestem na żadnym kierowniczym stanowisku niestety ale pracuje dopiero rok więc wszystko przede mną, ja jestem od rezerwacji i różnych spraw związanych z rozliczeniami z NFZ. czyli jak będę miała dość teściowej to mogę ja do Ciebie wysłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.01.2010 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 jasne, znajdę jej odpowiedni pokój i zabiegi odpowiednie też, ale swoją droga ja czasem też sie wyrwę na jakiś masaż to potem czuje się jak nowonarodzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.01.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 wynajmę wam pokoje w Sanatorium w którym pracuję no to ja się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.01.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 jasne, znajdę jej odpowiedni pokój i zabiegi odpowiednie też, ale swoją droga ja czasem też sie wyrwę na jakiś masaż to potem czuje się jak nowonarodzona. a drogo jest u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.01.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 jasne, znajdę jej odpowiedni pokój i zabiegi odpowiednie też, ale swoją droga ja czasem też sie wyrwę na jakiś masaż to potem czuje się jak nowonarodzona. masaż fajnie! Pokoje macie przystosowane dla "wózkowiczów"? A moze ja powinnam na priv. takie pytania Ci zadawać. I w sumie w tym roku- no nie w tamtym- teściowa juz odpoczywała od nas. To na razie jej się nie nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.01.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Aneta wynajmujemy tam sobie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.01.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Aneta wynajmujemy tam sobie coś? psst. Nie kuście, ja liczę kasę do pierwszego a Wy mi tu o takich przyjemnościach. Ale może później trochę, jak będe się mogła wyrwac, jak Ł. będzie juz na miejscu czyli najwczesniej w połowie kwietnia a raczej w maju, po komunii ALi . Upsss, jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.01.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 raczej mi chodziło już o późniejsze terminy u nas też krucho z jedną pensją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.01.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 raczej mi chodziło już o późniejsze terminy u nas też krucho z jedną pensją u nas pensje dwie ale i rodzina duza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts