Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tak, zdecydowalismy sie na regulusy. Przejrzałam forum i każdy ma swoje zdanie nt, grzejników i trzeba cos wybrać. Te wydają się nam najlepsze.

zerknij tu:

http://www.fuego.pl/go/_info/?id=1117&partner_id=25252525&code=b965da1e366cf8a6a16fea97420cd885.

My sami ustaliliśmy gdzie mają byc grzejniki, hydraulik miał zrobic swoja wersję i okazało sie ze chcemy dać w tych samych miejscach.

W projekcie było podobnie, moc grzejników też była podana ale my zdecydowaliśmy sie na ciut mocniejsze niz w projekcie.

Karolcia my sporo rzeczy kupujemy własnie przez net............ i tfuuuu tfuuuu do tej pory było wszystko ok.

ja teraz tez kupuje głównie przez internet ale zawsze to były drobniejsze rzeczy, teraz będą wieksze zakupy ale róznica w cenie jest na tyle kusząca że właściwie nie ma się nad czym zastanawiac.

tak, kupujemy piec zwykły bez podajnika. Po pierwsze nie bardzo się zmieści do naszej małej kotłowni a po drugie nigdy sie nie zdaża zebysmy wyjeżdzali na więcej niz 2 dni a dokładac do pieca raz na dobe to nie problem.

planujemy taki piec:

http://www.allegro.pl/item935774500_piec_kociol_c_o_krzaczek_skd_2_5_29kw.html

Agulka to powiedz jak Wasz sie sprawuje? próbowaliscie go?

Co ile trzeba dokładac?

sprawuje sie dobrze, palimy w nim juz 3 m-c a co dołozyc do niego to .......... :o :o :o ale sporo tego było ................ odpowiem jak J wróci z pracy.............. ale na ścianach tych urządzeń, zegarów, jakiś pokręteł jest sporo............... ja się ma podłogówke to jeszcze więcej

co ile dokładacie do niego węgiel :D

a tego to Ci nie odpowiem :-? bo my drewnem palimy, węglem nie możemy :evil: :evil: takie wymogi na naszym terytorium................

troche jednak się rózni niż ten co pokazałaś :oops: :oops: :oops: :oops:

u nas wygląda to tak ........... http://img525.imageshack.us/img525/1783/pagedvzvbs.jpg

a ile podkłada sie do niego i co ile to nie mam pojecia, wiem jedynie tyle, że jedzie mąz na 3 godzinki palenia a potem jest ciepło w domku