sylwiaradek 01.03.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 A jaka jest cena tych przez internet? Dużo taniej wychodzi? Ja też bym kupiła ale trochę się obawiam, bo sama nie umiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.03.2010 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 z przesyłką wychodzi 1000 zł taniej niż cena po wszystkich rabatach jakie proponował hydraulik. To spora różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.03.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 I nadal jesteście zainteresowani regulusami? Różnica spora. Możesz mi podać z jakiej strony www kupujesz? Zamawiacie takie dokładnie jak są w projekcie (chodzi o parametry) czy mąż twój sam wybierał wg siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 01.03.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 witam i ja. Ja w tym tygodniu dostanę resztę faktur i też składamy wniosek z zwrot. Karolcia my sporo rzeczy kupujemy własnie przez net............ i tfuuuu tfuuuu do tej pory było wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.03.2010 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 tak, zdecydowalismy sie na regulusy. Przejrzałam forum i każdy ma swoje zdanie nt, grzejników i trzeba cos wybrać. Te wydają się nam najlepsze.zerknij tu:http://www.fuego.pl/go/_info/?id=1117&partner_id=25252525&code=b965da1e366cf8a6a16fea97420cd885.My sami ustaliliśmy gdzie mają byc grzejniki, hydraulik miał zrobic swoja wersję i okazało sie ze chcemy dać w tych samych miejscach.W projekcie było podobnie, moc grzejników też była podana ale my zdecydowaliśmy sie na ciut mocniejsze niz w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.03.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Karolcia my sporo rzeczy kupujemy własnie przez net............ i tfuuuu tfuuuu do tej pory było wszystko ok. ja teraz tez kupuje głównie przez internet ale zawsze to były drobniejsze rzeczy, teraz będą wieksze zakupy ale róznica w cenie jest na tyle kusząca że właściwie nie ma się nad czym zastanawiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.03.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Znam tą stronkę. Przejrzę też. Może faktycznie warto. 1000 zł to jest na prawdę dużo kasy. A nasze koniczynki różnią się nie wiele, więc u mnie też pewnie trzeba mniej więcej tyle samo grzejników co i u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.03.2010 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 nam na początku hydraulik powiedział że trzeba liczyc na grzejniki 8 tys, az usiadłam jak to usłyszałam. W sklepie internetowym za 4400 mamy wszystko i jeszcze wytargujemy darmową przesyłkę bo mąż dzwonił i pytał czy przy takiej ilosci byłoby to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.03.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 A piec też bierzecie ze sklepu internetowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.03.2010 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 nie, piec kupujemy bezpośrednio od producenta. On równiez wystawia piece na allegro ale że mamy do niego ok. 30 km to dla nas nie problem podjechac i osobiscie kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.03.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Kupujecie ten piec który kiedyś wysyłałaś link? Ja mam ogromny dylemat co zrobić. Ale chyba też się zdecyduję na kupno materiałów teraz i będę trzymać w domu u rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 01.03.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Cena nie jest na szczęście przerażająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.03.2010 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 tak, kupujemy piec zwykły bez podajnika. Po pierwsze nie bardzo się zmieści do naszej małej kotłowni a po drugie nigdy sie nie zdaża zebysmy wyjeżdzali na więcej niz 2 dni a dokładac do pieca raz na dobe to nie problem.planujemy taki piec:http://www.allegro.pl/item935774500_piec_kociol_c_o_krzaczek_skd_2_5_29kw.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 01.03.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Podobny do naszego........... fotko chyba w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.03.2010 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Agulka to powiedz jak Wasz sie sprawuje? próbowaliscie go?Co ile trzeba dokładac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 01.03.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Agulka to powiedz jak Wasz sie sprawuje? próbowaliscie go? Co ile trzeba dokładac? sprawuje sie dobrze, palimy w nim juz 3 m-c a co dołozyc do niego to .......... ale sporo tego było ................ odpowiem jak J wróci z pracy.............. ale na ścianach tych urządzeń, zegarów, jakiś pokręteł jest sporo............... ja się ma podłogówke to jeszcze więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.03.2010 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 co ile dokładacie do niego węgiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 01.03.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 co ile dokładacie do niego węgiel a tego to Ci nie odpowiem bo my drewnem palimy, węglem nie możemy takie wymogi na naszym terytorium................ troche jednak się rózni niż ten co pokazałaś u nas wygląda to tak ........... http://img525.imageshack.us/img525/1783/pagedvzvbs.jpg a ile podkłada sie do niego i co ile to nie mam pojecia, wiem jedynie tyle, że jedzie mąz na 3 godzinki palenia a potem jest ciepło w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.03.2010 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Agulka to bedziemy mieli bardzo podobny piec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 01.03.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Agulka to bedziemy mieli bardzo podobny piec. rany julek u nas sypie teraz snieg z deszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts