sylwiaradek 01.03.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Hehe no to uważaj żeby jeszcze coś sobie nie doliczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.03.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 ja tak normalnie nie klnę ale dziś miałam ochotę ich sk....ać. mieli robić nam tynki i elewację zewnętrzną ale chyba nie weźmiemy ich, no może jak mi przejdzie to się na nich zdecydujemy ale obowiązkowo podpiszemy umowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 01.03.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 nam dachowcy obrobili okno trójkątne i za to policzyli sobie tysiąc zł myślałam że mnie szlag trafi na miejscu z 10 tys robocizny wychodzi 14. Zgroza. szkoda gadac, niech już kończa i ida do domu bo nawet dachu nie chce mi się pójść zobaczyć. o ja pikole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 02.03.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 ja tak normalnie nie klnę ale dziś miałam ochotę ich sk....ać. mieli robić nam tynki i elewację zewnętrzną ale chyba nie weźmiemy ich, no może jak mi przejdzie to się na nich zdecydujemy ale obowiązkowo podpiszemy umowę Daj sobie z nimi spokój - to ewidentnie naciągacze są i tyle, jak tak dalej pójdzie to się dziewczyno nie wypłacisz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 02.03.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Witam w samo południe. U nas nadal nie widać wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.03.2010 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 witaj Agulka, wreszcie znalazłas chwilke żeby do nas zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.03.2010 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 powiedzcie czy któraś z Was stosowała cos takiego? warto kupić?http://www.allegro.pl/item927620322_silna_glinka_zielona_z_mikrodermabrazja_tradzik.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 02.03.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Jeśli chodzi o glinkę zieloną to jest znana ze swoich dobroczynnych działań przy skórze z problemami ale czy to ma coś wspólnego z mikrodermabrazją.... Odpowiadając na pytanie nie stosowałam, ale coś za tanie mi się to wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.03.2010 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 no i ja sie zastanawiam czy to cos warte, ludzi mnóstwo kupuje bo tanie.ja byłam ostatnio na mikrodermabrazji ale to dość spory wydatek i szukam czegos co pozwoli utrzymać efekt na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 02.03.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 powiedzcie czy któraś z Was stosowała cos takiego? warto kupić? http://www.allegro.pl/item927620322_silna_glinka_zielona_z_mikrodermabrazja_tradzik.html Witam, witam................ jakos dzis się do kupy zebrac nie mogę. Co do glinki to nigdy nie uzywałam ale chyba sie skuszę na to co podałas linka................. sporo ludzi kupuje. Może napisz maila do pierwszych osób które kupiły i zapytaj o opinię. Ja czasami tak robię jak czegos nie jestem pewna ..........ostatnio z posciela tak zrobiłam bo wydawała mi sie za TANIA , ale okazała sie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.03.2010 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 to dobry pomysł zeby zasiegnąć informacji od kupujących. Ja jestem nieufna że za taka cene mogę kupic cos porzadnego ale może sie skusze w razie czego to pieniędzy szkoda nie będzie. Wolałabym żeby ktoś podał cos sprawdzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 02.03.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Witaj Karollinka Dzięki za powitanie i pozytywnie zazdroszczę już takiego etapu budowy. Śliczny masz domek, ja niestety nie mogłam mieć z dachem czterospadowym ze względu na plan. Będę śledziła postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 02.03.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Karolcia i co kupiłas te cós zielone na twarz???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.03.2010 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 wiesz Agulka tyle maseczek przejrzałam że nie mogłam się zdecydować, ale jutro chyba kupię. witaj Kamilla:) ani się obejrzysz jak i Ty bedziesz na takim etapie, ja znowu zazdroszczę dziewczynom że już łazienki robią Na wszystko przyjdzie czas, ważne że budowy zaczęte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.03.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Super że masz już za sobą dach. Moi dachowce od września nie mogą ukończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.03.2010 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 po wczorajszym kryzysie jaki mnie dopadł nie ma juz śladu, widok dachu poprawił mi humor. W poniedziałek jeśli pogoda pozwoli będą wstawiane okna Do końca tygodnia musimy posprzątać domek bo zaraz w przyszłym tygodniu wchodzi mąż z elektryką i hydraulik. Chcemy też zrobić przyłącza jak tylko będzie można wjechać koparką na działkę. Kolejne plany to zrobić wylewki, zacząć ocieplać poddasze i trzeba myśleć o tynkach. Doszliśmy do wniosku że na poddaszu nie będziemy robić tynków, wszystko zabudujemy płytami karton gips. Na szczęście robocizna nic nie będzie kosztować bo mąż z bratem będą robić. Orientujecie się ile będą kosztowały materiały na poddasze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 02.03.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 po wczorajszym kryzysie jaki mnie dopadł nie ma juz śladu, widok dachu poprawił mi humor. W poniedziałek jeśli pogoda pozwoli będą wstawiane okna Do końca tygodnia musimy posprzątać domek bo zaraz w przyszłym tygodniu wchodzi mąż z elektryką i hydraulik. Chcemy też zrobić przyłącza jak tylko będzie można wjechać koparką na działkę. Kolejne plany to zrobić wylewki, zacząć ocieplać poddasze i trzeba myśleć o tynkach. Doszliśmy do wniosku że na poddaszu nie będziemy robić tynków, wszystko zabudujemy płytami karton gips. Na szczęście robocizna nic nie będzie kosztować bo mąż z bratem będą robić. Orientujecie się ile będą kosztowały materiały na poddasze? No i juz lepiej się czyta Twoje posty............. weselsze.............. co było niech zostanie zapomniane, wazne że dach śliczny i mozna się nim już cieszyć. Co do materiałów na poddasze to jak zwykle mogę odpowiedziec jak małz wróci, bo szlifuje teraz ściany Mam jedną radę ............ my zupełnie zapomnieliśmy, że trzeba wczesniej zaplanowac jakie będą wisiały lampy na poddaszu.......... tato haki wyciągnął a potem zabudowali, nawalili ocieplenia i desek i teraz kurna nie mogę załozyć platformy tylko cholerne lampy na haki......... nie da rady w tym momencie już wzmacniać płyt od "podniebnej" strony i przebijac sie przez ponad 20 cm warstwy....... platformy sie przykręca do sufitu a u nas tylko płyta i wystający HAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.03.2010 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 u nas jedną rzeczą o jaką się nie martwię jest właśnie elektryka, tym zajmie się mąż i wiem że zrobi to solidnie. Tyle instalacji zrobił w swoim życiu że ważnych rzeczy na pewno nie przeoczy.Agulka ale masz rację, w trakcie wykańczania i tak pewnie wyjdzie sporo spraw o których trzeba myśleć wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 02.03.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 u nas jedną rzeczą o jaką się nie martwię jest właśnie elektryka, tym zajmie się mąż i wiem że zrobi to solidnie. Tyle instalacji zrobił w swoim życiu że ważnych rzeczy na pewno nie przeoczy. Agulka ale masz rację, w trakcie wykańczania i tak pewnie wyjdzie sporo spraw o których trzeba myśleć wcześniej. a u nas wlasnie duzo wyjdzie potem, bo chłopaki sami uczą się na naszym domku wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.03.2010 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Agulka dlatego prawdziwe jest powiedzenie ze dopiero trzeci dom zbudowało by się dobrze z jak najmniejsza iloscią poprawek:) cześć kobietki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts