Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

powiem tak, w lecie 155 zł doba/osoba z wyżywieniem i zabiegami, ja bym za takie pieniądze wolała gdzieś indziej jechać ale przez cały rok jest prawie pełne obłożenie
  • Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

sporo, sporo, nam się trudno na wekkend gdzies wybrac bo zawsze kase się liczy,

i wolę odłożyć na coś do domu ale moje postanowienie noworoczne było takie żeby z tym nie przesadzać i życ normalnie, bez luksusów ale tez pozwolic sobie od czasu do czasu na jakieś przyjemności.

matko to tak jak ja, niby wiem że dziecko pod najlepszą opieka bo z dziadkami ale jakoś mi szkoda każdej chwili bez niej, moja to juz taka mała kobietka sie robi i mysle ze w wakacje mozna gdzies pojechac i moze nawet troche odpoczac

Olaboga, ale się tu gorąco zrobiło od tych poważnych życiowych dyskusji :roll: A ja tak się wtrącę z całkiem przyziemnym pytaniem - Karolinko drzwi balkonowe z łukiem robicie jako otwierane w całości czy łuk stały a otwierana tylko część prostokątna? I jeszcze odnośnie drzwi wejściowych - podejrzałam w dzienniku - całkiem ładne. Jakiej firmy to cudo?

Ps: W Kazimierzu bywaliśmy z mężem parokrotnie (oczywiście jeszcze przed ślubem :-? ) - miejsce w sam raz na krótki weekendowy wypad (niekoniecznie z mężem, można z koleżankami z forum :lol: )

witaj Sylwia, my mamy drzwi balkonowe całe otwierane, a drzwi wejściowe firmy juwent, nie wiem skąd ta firma ale oni współpracują bezpośrednio z oknoplastem i w ich salonie zamówiliśmy i drzwi.

Ps: W Kazimierzu bywaliśmy z mężem parokrotnie (oczywiście jeszcze przed ślubem ) - miejsce w sam raz na krótki weekendowy wypad (niekoniecznie z mężem, można z koleżankami z forum )

no właśnie przed ślubem na wszystko jest czas a teraz wyrwać się na parę godzin to już problem, a w końcu my młode to też czasem trzeba z życia pokorzystać :wink:

witaj Sylwia, my mamy drzwi balkonowe całe otwierane, a drzwi wejściowe firmy juwent, nie wiem skąd ta firma ale oni współpracują bezpośrednio z oknoplastem i w ich salonie zamówiliśmy i drzwi.

Ps: W Kazimierzu bywaliśmy z mężem parokrotnie (oczywiście jeszcze przed ślubem ) - miejsce w sam raz na krótki weekendowy wypad (niekoniecznie z mężem, można z koleżankami z forum )

no właśnie przed ślubem na wszystko jest czas a teraz wyrwać się na parę godzin to już problem, a w końcu my młode to też czasem trzeba z życia pokorzystać :wink:

jakie widoki z samego rana:)

jak wychodziłam do pracy o 6.45 to moj termometr wskazał -30 stC :o to już przesada lekka!

o rany, to jak u mnie wieczorem :-?

Costa Brava moze choć trochę ciepełka przyniesie na taki poranek :lol:

A na dziś hiszpańskie słońce, aby ogrzać sie chociaż wirtualnie :wink:

http://images21.fotosik.pl/14/47b762f03006a21cmed.jpg

a ja kiedyś miałam wróżbę z ręki, że na miesiac wyjadę do Hiszpaniii :o :o :o :o

nooooo, całą elektryke robi sam, a ta opłata dla energetyków jest stała. masakra.

Hiszpania mmmm, ja nawet nie mam takich marzeń żeby tam wyjechać, chyba ze za 15 lat :roll: