Karollinka 22.01.2010 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 powiem tak, w lecie 155 zł doba/osoba z wyżywieniem i zabiegami, ja bym za takie pieniądze wolała gdzieś indziej jechać ale przez cały rok jest prawie pełne obłożenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.01.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 to rzeczywiście sporo ale ja bym tam sama jechała chłopaki niech sobie w domu siedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.01.2010 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 sporo, sporo, nam się trudno na wekkend gdzies wybrac bo zawsze kase się liczy,i wolę odłożyć na coś do domu ale moje postanowienie noworoczne było takie żeby z tym nie przesadzać i życ normalnie, bez luksusów ale tez pozwolic sobie od czasu do czasu na jakieś przyjemności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.01.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 taaaaaaaaaa pomarzyć można ale ja matka kwoka ciężko mi się wybrać bez dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.01.2010 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 matko to tak jak ja, niby wiem że dziecko pod najlepszą opieka bo z dziadkami ale jakoś mi szkoda każdej chwili bez niej, moja to juz taka mała kobietka sie robi i mysle ze w wakacje mozna gdzies pojechac i moze nawet troche odpoczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.01.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 moje dziecko np. bardzo często z dziadkami wyjeżdża na weekendy czy na wakacje, od małego ale jednak ... zawsze telefon jest blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.01.2010 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 o to kochana możesz wreszcie wykorzystać czas na kolacje przy swiecach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.01.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 pomyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 23.01.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Olaboga, ale się tu gorąco zrobiło od tych poważnych życiowych dyskusji A ja tak się wtrącę z całkiem przyziemnym pytaniem - Karolinko drzwi balkonowe z łukiem robicie jako otwierane w całości czy łuk stały a otwierana tylko część prostokątna? I jeszcze odnośnie drzwi wejściowych - podejrzałam w dzienniku - całkiem ładne. Jakiej firmy to cudo? Ps: W Kazimierzu bywaliśmy z mężem parokrotnie (oczywiście jeszcze przed ślubem ) - miejsce w sam raz na krótki weekendowy wypad (niekoniecznie z mężem, można z koleżankami z forum ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.01.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 witaj Sylwia, my mamy drzwi balkonowe całe otwierane, a drzwi wejściowe firmy juwent, nie wiem skąd ta firma ale oni współpracują bezpośrednio z oknoplastem i w ich salonie zamówiliśmy i drzwi. Ps: W Kazimierzu bywaliśmy z mężem parokrotnie (oczywiście jeszcze przed ślubem ) - miejsce w sam raz na krótki weekendowy wypad (niekoniecznie z mężem, można z koleżankami z forum ) no właśnie przed ślubem na wszystko jest czas a teraz wyrwać się na parę godzin to już problem, a w końcu my młode to też czasem trzeba z życia pokorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.01.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 witaj Sylwia, my mamy drzwi balkonowe całe otwierane, a drzwi wejściowe firmy juwent, nie wiem skąd ta firma ale oni współpracują bezpośrednio z oknoplastem i w ich salonie zamówiliśmy i drzwi. Ps: W Kazimierzu bywaliśmy z mężem parokrotnie (oczywiście jeszcze przed ślubem ) - miejsce w sam raz na krótki weekendowy wypad (niekoniecznie z mężem, można z koleżankami z forum ) no właśnie przed ślubem na wszystko jest czas a teraz wyrwać się na parę godzin to już problem, a w końcu my młode to też czasem trzeba z życia pokorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 24.01.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Kazimierz - brzmi zachęcająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.01.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 A na dziś hiszpańskie słońce, aby ogrzać sie chociaż wirtualnie http://images21.fotosik.pl/14/47b762f03006a21cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.01.2010 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 jakie widoki z samego rana:) jak wychodziłam do pracy o 6.45 to moj termometr wskazał -30 stC to już przesada lekka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.01.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 jakie widoki z samego rana:) jak wychodziłam do pracy o 6.45 to moj termometr wskazał -30 stC to już przesada lekka! o rany, to jak u mnie wieczorem Costa Brava moze choć trochę ciepełka przyniesie na taki poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 a co twój mąż robi na tym słupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.01.2010 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 przyłącze energetyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 A na dziś hiszpańskie słońce, aby ogrzać sie chociaż wirtualnie http://images21.fotosik.pl/14/47b762f03006a21cmed.jpg a ja kiedyś miałam wróżbę z ręki, że na miesiac wyjadę do Hiszpaniii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 przyłącze energetyczne sam robi i jeszcze tyle macie płącić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.01.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 nooooo, całą elektryke robi sam, a ta opłata dla energetyków jest stała. masakra. Hiszpania mmmm, ja nawet nie mam takich marzeń żeby tam wyjechać, chyba ze za 15 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts