aneta-we 07.03.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 witam w niedzielny wieczór my po imieninach 2 dniowych ale teraz niedługo trzeba sie układać do snu bo rano nie ma zmiłuj, praca czeka no i mam nadzieję okna hej, hej. Ja po leniwym weekendzie i z lampka czerwonego wina. Mam nadzieję na brak bólu głowy rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.03.2010 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 witam w mroźny poranek:) my wczoraj przy absolutnej ciszy chcielismy wysłuchać huczenia sowy która się zadomowiła na pobliskim drzewie i chyba ok 22 we troje zasneliśmy w jednym łóżku troche ciasno ale jakoś sie wyspalismy. Okien chyba nie bedą dzis montować, za duzy mrozisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.03.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 witam w mroźny poranek:) my wczoraj przy absolutnej ciszy chcielismy wysłuchać huczenia sowy która się zadomowiła na pobliskim drzewie i chyba ok 22 we troje zasneliśmy w jednym łóżku troche ciasno ale jakoś sie wyspalismy. Okien chyba nie bedą dzis montować, za duzy mrozisko. hej, hej. Przynajmniej ciepło Wam było w nocy. U mnie w łóżku dziś mróz A i rano było -10 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.03.2010 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 u nas tez -10 my w domku mamy cały czas gorąco, dziadek na noc dokłada do pieca żeby małej było cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.03.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 u nas tez -10 my w domku mamy cały czas gorąco, dziadek na noc dokłada do pieca żeby małej było cieplo pod tym względem gaz jest super. Mamy w domu taką temperature jaką ustawimy: 21,5 stopnia. Tez jest cieplutko. W następnym roku, jak Ł. będzie już na stałe to pewnie weglem tez będziemy palić. Jak jestem sama to wygoda jednak taki gaz. Tym bardziej, ze przed 6-ta wychodze i nie musze się martwić, ze będzie zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.03.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Ale tak w ogóle to w nocy zdrowiej spac jak jest chłodniej. Tyle, ze ja wolę jak jest ciepło bo biegam do chłopaków. I dlatego śpię w skarpetkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.03.2010 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 okien dzis nie będą wstawiać i wcale nie dlatego że duży mróz tylko samochód im sie zepsuł i nie maja jak dojechać Będą jutro podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 08.03.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 no i zrobili ci prezent na dzień kobiet dzień dobry tak wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.03.2010 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 a no własnie, niby to tylko jeden dzień obsuwu (narazie) ale ja juz zaniepokojona bo lubię terminowych i solidnych fachowców a jak narazie nie mam do nich szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 08.03.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Jeden jedyny raz w trakcie całej budowy cieszyłam się z opóźnienia wykonawcy - montaż kuchni przesunął mi się o miesiąćc, bo frontów nie było Żałowałam, że tylko o miesiąc, bo nie wyrobiliśmy się z robota i ostatnie dni przed montażem kuchni były straszne. Na budowie niestety juz tak jest - raz wykonawca opóźnia przyjście innym razem nie wyrabia sie w załozonym czasie i trzeba przesuwać kolejnych wykonawców. Następny dom będę budowała co najmniej 3 lata - powoli bez pośpiechu i nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 08.03.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Następny dom będę budowała co najmniej 3 lata - powoli bez pośpiechu i nerwów Powoli, bez pospiechu to się da ale bez nerwów to się chyba nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.03.2010 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Kasiu świete słowa, jak sie buduje szybciej to jest sie narażonym na więcej niedopatrzeń i błędów. My niby mamy czas na przemyslenia bo kolejne etapy sa sporo rozciągnięte w czasie a i tak człowiek nie jest w stanie uniknąć błędów.dopiero budując 3 dom wiedziałabym co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.03.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 dostalam prezent na dzień kobiet (chyba to dla mnie??) bo dostaalm właśnie, mąż zamawiał ale w domu nikogo nie ma to mi kurier podrzucił do pracy http://www.allegro.pl/item917701916_hugo_boss_deep_red_woda_perfumowana_50ml_dd_super.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.03.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Super preznet. To Twój ulubiony zapach czy całkowita niespodzianka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.03.2010 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 uwielbiam ten zapach, kiedys mąż mi z francji przywiózł i od tamtej pory uzywam tylko tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.03.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 uwielbiam ten zapach, kiedys mąż mi z francji przywiózł i od tamtej pory uzywam tylko tego. to gratuluję super męża, i prezentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.03.2010 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 jestem bardzo zadowolona bo na taki luksus mimo ze niewielki to jakos zawsze szkoda pieniedzy, a tak przynajmniej jest okazja, prezent trzeba przyjąć i sie cieszyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.03.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 A ja dostałam 4 stówki od mojego taty. On zawsze mówi, że to nie jest święto i żeby nawet nie liczyć na prezent od niego, a tu taka niespodzianka. Super bardzo się teraz przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 08.03.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 No no no fajną niespodziankę mąż Ci sprawił Mój mąż niestety z tych co prezentów nie uznają - ubolewam nad tym, bo chyba jak każda kobieta lubię czasem dostać jakiś drobiazg. Szkoda, że mój mąż tego nie rozumie Ostatnio stwierdził, że przecież mamy wspólne konto i sama z pewnościa kupię sobie lepszy prezent. I tak dzisiaj właśnie zrobię - kupie sobie nowe karnisze Ależ ja się ostatnio praktyczna zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.03.2010 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 oo widzisz, 4 stówki to niezła darowizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts