sylwiaradek 08.03.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Aż mam inne nastawienie na resztę tygodnia. No i o fizyce wkońcu zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.03.2010 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 No no no fajną niespodziankę mąż Ci sprawił Mój mąż niestety z tych co prezentów nie uznają - ubolewam nad tym, bo chyba jak każda kobieta lubię czasem dostać jakiś drobiazg. Szkoda, że mój mąż tego nie rozumie Ostatnio stwierdził, że przecież mamy wspólne konto i sama z pewnościa kupię sobie lepszy prezent. I tak dzisiaj właśnie zrobię - kupie sobie nowe karnisze Ależ ja się ostatnio praktyczna zrobiłam Kasiu a u nas jest odwrotnie, ja jestem taka że w obecnej sytuacji cieszyłabym sie z maty do podłogówki ale mój mąż nie pozwala mi byc tak całkiem praktyczną. Tak normalnie jak chce mi cos takiego kupic to wybijam mu z głowy a teraz nauczył sie robic niespodzianki i to dobry pomysł, ja nic nie mówie a z prezentu ciesze sie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.03.2010 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Aż mam inne nastawienie na resztę tygodnia. No i o fizyce wkońcu zapomniałam to teraz zrób sobie fajny prezent, za taka kaske można kupic cos extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.03.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Mam tysiąc pomysłów, ale przez tą budowę zrobiłam się strasznie skąpa i już sama nie wiem co jest najbardziej potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.03.2010 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 no własnie, ja tez zauważyłam takie objawy u siebie, każdy grosz przeznaczam na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.03.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 A zapomniałam dodać, że w sobotę postawili u mnie skrzynkę z prądem. Po południu jak pojadę to zrobię zdjęcie żeby dodać do dzienniczka.A dachowce byli tylko jeden dzień i nadal ich nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.03.2010 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 aaa no tak, u nas tez w sobotę mąż zamontował skrzynkę elektryczną, nie byłam, nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.03.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Myślę o założeni alarmu. Może się orientujesz jakie są ceny tego urządzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 08.03.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 O kurcze, ale tu o przyjemnych rzeczach rozmawiacie, prezenty...... Ech, kiedyś i ja dostawałam prezenty na dzień kobiet ale jakoś ta miła tradycja u nas zamarła ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.03.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 O kurcze, ale tu o przyjemnych rzeczach rozmawiacie, prezenty...... Ech, kiedyś i ja dostawałam prezenty na dzień kobiet ale jakoś ta miła tradycja u nas zamarła ........ Coś dla Ciebie od nas http://www.fantastyczny-prezent.pl/images/dzien-kobiet-8-marca.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 08.03.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.03.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Mój mąż teraz wyjechał i też tylko życzenia mi złożył. Ale ja to nawet się cieszę, że tak się stało, bo ostatnio mocno skąpię na coś bez czego mogła bym się obejść. Oby mi to przeszło szybko hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.03.2010 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 taki podstawowy zestaw to koszt ok. 1 tys zł za materiał. My sie zastanawiamy nad takim, mąż sam założy, trzeba tylko zdecydować sie jaki dokładnie. My myslimy nad takim żeby załozyć czujke przy każdym oknie i drzwiach, dodatkowo żeby sie uruchamiał jak ktoś podejdzie pod dom w nocy i włączy sie fotokomórka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.03.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 taki podstawowy zestaw to koszt ok. 1 tys zł za materiał. My sie zastanawiamy nad takim, mąż sam założy, trzeba tylko zdecydować sie jaki dokładnie. My myslimy nad takim żeby załozyć czujke przy każdym oknie i drzwiach, dodatkowo żeby sie uruchamiał jak ktoś podejdzie pod dom w nocy i włączy sie fotokomórka. Ja też coś takiego bym chciała, tylko jeszcze z powiadomieniem na telefon. Muszę swojego elektryka zapytać dokładnie. Bo ceny tych co widziałam na internecie, to są powyżej 1,5 tysiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.03.2010 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 to i tak cena chyba w miare przyzwoita, my patrzylismy taki podstawowy zestaw a wiadomo im wiecej dodatków i funkcji tym drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.03.2010 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 O kurcze, ale tu o przyjemnych rzeczach rozmawiacie, prezenty...... Ech, kiedyś i ja dostawałam prezenty na dzień kobiet ale jakoś ta miła tradycja u nas zamarła ........ my tez przez jakis czas nie kupowalismy prezentów, teraz tez nie zawsze na każdą uroczystość, ale raz na jakis czas uważam że to dobry pomysł. Mąż chce mnie na zakupy wyciągnąć po pracy żeby swojej małej kobietce cos kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 08.03.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 taki podstawowy zestaw to koszt ok. 1 tys zł za materiał. My sie zastanawiamy nad takim, mąż sam założy, trzeba tylko zdecydować sie jaki dokładnie. My myslimy nad takim żeby załozyć czujke przy każdym oknie i drzwiach, dodatkowo żeby sie uruchamiał jak ktoś podejdzie pod dom w nocy i włączy sie fotokomórka. Z tą fotokomórką to śliska sprawa, u nas w firmie jest taki alarm założony i bardzo często wył w nocy bo jakiś kot się prześlizgnął. Niby te czujki ustawione są tak żeby nie reagowały na takie małe zwierzęta ale mimo wszystko był z tym problem. No ale może to kwestia kiepskiej obsługi panów monterów od alarmu, bo w końcu po wielu próbach udało się z tym dojść do ładu i już nie wyje bez powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.03.2010 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 w tych fotokomórkach ustawia sie jakieś parametry, mąż taką zainstalował jak mielismy blachodachówke na działce, włącza sie tylko jak ktoś blisko podejdzie, jak nasz piesek biegał to sie nie uruchamiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.03.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Są niby ustawienia, że na zwierzęta poniżej 25 kg ta czujka nie reaguje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 08.03.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Ja na początku byłam przeciwna alarmowi, ale im dłużej nad tym myślę tym bardziej się skłaniam do założenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts