Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No no no fajną niespodziankę mąż Ci sprawił Mój mąż niestety z tych co prezentów nie uznają - ubolewam nad tym, bo chyba jak każda kobieta lubię czasem dostać jakiś drobiazg. Szkoda, że mój mąż tego nie rozumie Ostatnio stwierdził, że przecież mamy wspólne konto i sama z pewnościa kupię sobie lepszy prezent. I tak dzisiaj właśnie zrobię - kupie sobie nowe karnisze Ależ ja się ostatnio praktyczna zrobiłam

Kasiu a u nas jest odwrotnie, ja jestem taka że w obecnej sytuacji cieszyłabym sie z maty do podłogówki ale mój mąż nie pozwala mi byc tak całkiem praktyczną.

Tak normalnie jak chce mi cos takiego kupic to wybijam mu z głowy a teraz nauczył sie robic niespodzianki i to dobry pomysł, ja nic nie mówie a z prezentu ciesze sie bardzo :lol:

taki podstawowy zestaw to koszt ok. 1 tys zł za materiał. My sie zastanawiamy nad takim, mąż sam założy, trzeba tylko zdecydować sie jaki dokładnie. My myslimy nad takim żeby załozyć czujke przy każdym oknie i drzwiach, dodatkowo żeby sie uruchamiał jak ktoś podejdzie pod dom w nocy i włączy sie fotokomórka.

taki podstawowy zestaw to koszt ok. 1 tys zł za materiał. My sie zastanawiamy nad takim, mąż sam założy, trzeba tylko zdecydować sie jaki dokładnie. My myslimy nad takim żeby załozyć czujke przy każdym oknie i drzwiach, dodatkowo żeby sie uruchamiał jak ktoś podejdzie pod dom w nocy i włączy sie fotokomórka.

Ja też coś takiego bym chciała, tylko jeszcze z powiadomieniem na telefon. Muszę swojego elektryka zapytać dokładnie. Bo ceny tych co widziałam na internecie, to są powyżej 1,5 tysiąca.

O kurcze, ale tu o przyjemnych rzeczach rozmawiacie, prezenty...... Ech, kiedyś i ja dostawałam prezenty na dzień kobiet ale jakoś ta miła tradycja u nas zamarła ........

my tez przez jakis czas nie kupowalismy prezentów, teraz tez nie zawsze na każdą uroczystość, ale raz na jakis czas uważam że to dobry pomysł.

Mąż chce mnie na zakupy wyciągnąć po pracy żeby swojej małej kobietce cos kupić. :lol:

Z tą fotokomórką to śliska sprawa, u nas w firmie jest taki alarm założony i bardzo często wył w nocy bo jakiś kot się prześlizgnął. Niby te czujki ustawione są tak żeby nie reagowały na takie małe zwierzęta ale mimo wszystko był z tym problem. No ale może to kwestia kiepskiej obsługi panów monterów od alarmu, bo w końcu po wielu próbach udało się z tym dojść do ładu i już nie wyje bez powodu