Karollinka 09.03.2010 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Sylwia to normalne że jak sie chce cos kupic to nigdy nie mozna znalezc, ja tez czasem mam ten problem, ale nie zbyt często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.03.2010 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 dzwoniła Pana z oknoplastu- wiozą nam okienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.03.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 dzwoniła Pana z oknoplastu- wiozą nam okienka super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 09.03.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dzień Dobry Pamiętam jak sama cieszyłam się z telefonu, że wiozą nam okna. Z oknami dom zaczyna przypominać prawdziwy dom A co do alarmu to u nas podobnie jak z odkurzaczem - instalacja jest, centralę i czujki założymy jak będa pieniądze. Same kable to żaden koszt tak naprawdę - mąż położył je sam. Mamy przygotowane wyjścia pod 8 czujek ruchu, czujki otwierania okien i do tego syrenę zewnętrzna i wewnętrzną. Centrala ma byc z powiadomieniem na telefon. Koszt takiego alarmu to w tej chwili kwota około 2tys. Ja chcę zrobic alarm dla własnego spokoju, myslę, że będę czuła się bezpieczniej w domu kiedy zostanę sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.03.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 witaj Kasiulka, jak sie czujesz? brzuszek rosnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.03.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Czuję się już w 100% przekonana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.03.2010 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 ja też, kable położymy na pewno a potem jak u Kasi, jak będą pieniądze to sie wszystko dokupi i uzupełni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.03.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Ja chcę zrobic alarm dla własnego spokoju, myslę, że będę czuła się bezpieczniej w domu kiedy zostanę sama. masz rację. Ja pierwsze trzy tygodnie mieszkałam w nowym domu sama z trójką dzieci. Alarm to spokój wenętrzny. Ale dalej jestem zdania, ze jak instalowac to w czasie budowy dla bezpieczeństwa wszystkich rzeczy, narzedzi, które na budowie są. Po co nieproszeni goście i nie daj Boże jakas kradzież albo zniszczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 09.03.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 witaj Kasiulka, jak sie czujesz? brzuszek rosnie? Czuję się świetnie - gdyby nie nagłe wyskoczenie brzuszka to bym zaczęła wątpić czy ja w ogóle w ciąży jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.03.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 no to światnie oby tak dalej to ciąża zleci szybciuuutko, a wiadomo juz czy to chłopiec czy dziewczynka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 09.03.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Kasiu super że ciąża niedokuczliwa............ ja przez 5 m-cy z obojgiem KIBEL tuliłam.................... a poza tym też było spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 09.03.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 a wiadomo juz czy to chłopiec czy dziewczynka? Jeszcze nie wiadomo, chociaż lekarz ostatnio podczas usg używał rodzaju męskiego, ale jak zapytałam to mi powiedział, że wróżył nie będzie. Początkowo miałam przeczucie, że będzie syn, ale teraz coś czuję, że jednak dziewczynka, bo mnie ochota na słodkości dopada. Myśle, że w środę za tydzień się dowiem, bo mam usg 3D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.03.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Myśle, że w środę za tydzień się dowiem, bo mam usg 3D. Eeeee, to nie działa Ja w ciąży łmiałam wyłącznie upodobania mięsno-śledziowo-kiełbasiano-czosnkowe i każdy mówił będzie chłopak. A tu proszę - mała Ola która za plasterek wędliny wydrapałaby oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.03.2010 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 ja w ciąży słodyczy nie jadlam wogóle, obżerałam sie kwaśnymi i pikantnymi przysmakami. Nie miałam na buzi żadnych plam i wszyscy mowili ze bedzie chłopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 09.03.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 cześć kobitki Kupiłam sobie dzis sukienkę............ i spódnicę............ a co sobie będę żałowała.......... ostatni zakup dla siebie zrobiłam ( tez sama sobie) gdzieś w wakacje........... a garderoba moja woła o pomstę do nieba Agulka bardzo dobry prezent sobie zrobiłaś, wiosna idzie wiec garderobę obowiązkowo trzeba uzupełnic. Ja też ostatnio kupiłam sobie kilka rzeczy na poprawe nastroju ciekawe czy dzis przyjada z okienkami?? jak okna juz będą to zrobi sie domowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.03.2010 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 oj tak, nie moge sie doczekać a podobno już wstawiaja, teścio dzwonił bo wiedział że sie denerwuję. teraz zacznie sie najdroższa zabawa w wykańczanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 09.03.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 oj tak, nie moge sie doczekać a podobno już wstawiaja, teścio dzwonił bo wiedział że sie denerwuję. teraz zacznie sie najdroższa zabawa w wykańczanie. e tam jakos to będzie ale najfajniejsza i tak : TWOJA.......... bo do tej pory małzonek przyłozył reke do domku a teraz Ty możesz sie popisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.03.2010 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 o to to wczoraj jak chlopcy robili podloge na strychu ja podpieralam sciane i gapiłam sie na nią i zamiast im pomagac zastanawiałam się jak ja wykończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 09.03.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 o to to wczoraj jak chlopcy robili podloge na strychu ja podpieralam sciane i gapiłam sie na nią i zamiast im pomagac zastanawiałam się jak ja wykończyć. i to jest prawdziwa Pani domu zaraz skocze na te faktury i sprawdzę ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.03.2010 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 widzialam ceny baterii, bardzo przyzwoite, Ty wydałas na nie wszystkie tyle ile ja bym wydała na jedna gdybym nie musiała troche pohamowac moich zapędów podobno mam już okno w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts