sylwiapaweł 09.03.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 gratuluję - twoje pierwsze osobiste okno na świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.03.2010 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 no tak, z kuchni bedę miaal widok na ulice i ogród Sylwia a Wy w końcu na jakie okna sie zdecydowaliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.03.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 no tak, z kuchni bedę miaal widok na ulice i ogród Sylwia a Wy w końcu na jakie okna sie zdecydowaliscie? Oknoplast - szczegóły w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.03.2010 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 a na kiedy macie montaż umówiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.03.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 kwiecień chyba, dokładnie to nawet nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.03.2010 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 no to jeszcze macie troche czasu do rozpoczecia kolejnych robót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.03.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 ano, ale aż mnie nosi jak czytam wasze wpisy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 09.03.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 widzialam ceny baterii, bardzo przyzwoite, Ty wydałas na nie wszystkie tyle ile ja bym wydała na jedna gdybym nie musiała troche pohamowac moich zapędów podobno mam już okno w kuchni ja gdybym miała full kasy to nie kupiłabym takich drogich........... taka jestem szkoda kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.03.2010 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 mi też szkoda kasy ale są rzeczy które mi sie podobaja po prostu i na takie kasy mi nie szkoda.z bateriami nie będę szalała bo mimo ze piękne to nie wiem czy warte takiej kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 09.03.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Moja koleżanku niechcący kupiła sobie ostatnio dwie baterie za bardzo nierozsądne pieniądze - za prysznicową dała 1400 zł, a za baterię do umywalki 780 zł. Jak zobaczyła ceny to aż się popłakała. Mówiłam jej, że robi błąd podpisując umowę ze sklepem, że sklep jej robi gratis projekt, ale ona musi u nich zakupic wszystko do tej łazienki. Skusiła się bo płytki były o 5 zł tańsze niż w hurtowni, która prowadzi mój mąż. No i faktycnie na płytkach zaoszczędziła jakies 200 zł, za to na wszysatkim innym przepłaciła ponad 3 tys.U mnie baterie wybierał mąż z racji, że sie na tym zna - ja mogłam podjąc tylko ostateczna decyzję czyli wybrac ładniejszą z posród trzech jakie mi przedstawił. I powiem wam, że to było dobre rozwiązanie, bo ja z pewnością kupiłabym chiński badziew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.03.2010 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Kasiu czyli możemy w razie wątpliwości zwracac sie do Was o porade w sprawach wyposażenia łazienek?? fajna prace ma Twój mąż a powiedz jakie baterie polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 09.03.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 O, jaki ładny domek powstaje w moich rodzinnych stronach Witam krajankę - ja wychowałam się w niedalekiej Wąwolnicy i dopiero na studia wywiało mnie daleko Gdy będę latem szaleć na rowerze, to porozglądam się za taką ładną Kończynką, a teraz trzymam kciuki za dalszy ciąg budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.03.2010 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Renka witaj naprawde jesteś z Wawolnicy?? w takim razie gdybys tu mieszkała to byłybysmy prawie sasiadkami bywasz czaasem w tych okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 09.03.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Kasiu czyli możemy w razie wątpliwości zwracac sie do Was o porade w sprawach wyposażenia łazienek?? fajna prace ma Twój mąż a powiedz jakie baterie polecasz? Mój mąż twierdzi, że najlepsza jest Armatura Kraków - ja się nie znam, ale w razie gdybyście mieli pytania to napewno mąż pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.03.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Kasiu czyli możemy w razie wątpliwości zwracac sie do Was o porade w sprawach wyposażenia łazienek?? fajna prace ma Twój mąż a powiedz jakie baterie polecasz? Mój mąż twierdzi, że najlepsza jest Armatura Kraków - ja się nie znam, ale w razie gdybyście mieli pytania to napewno mąż pomoże. tez się nie zgodze. U mnie taka baterię wannową trzylatek uszkodził Moim zdaniem takie zwykłe baterie umywalkowe i wannowe moga być z armatury krakowskiej ale na przykład z termostatami maja kiepskie. Dużo jest reklamacji- wiem od kolegi, który pracuje w hurtowni hydraulicznej. Z termostatem mam hans grohe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.03.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Moim zdaniem takie zwykłe baterie umywalkowe i wannowe moga być z armatury krakowskiej ale na przykład z termostatami maja kiepskie. Dużo jest reklamacji- wiem od kolegi, który pracuje w hurtowni hydraulicznej. Z termostatem mam hans grohe. a no właśnie, najlepiej jak ktos używa i może polecic, Anetko ale te które Ty proponujesz to chyba z wyższej półki cenowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.03.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Moim zdaniem takie zwykłe baterie umywalkowe i wannowe moga być z armatury krakowskiej ale na przykład z termostatami maja kiepskie. Dużo jest reklamacji- wiem od kolegi, który pracuje w hurtowni hydraulicznej. Z termostatem mam hans grohe. a no właśnie, najlepiej jak ktos używa i może polecic, Anetko ale te które Ty proponujesz to chyba z wyższej półki cenowej? ja mam armature krakowską, tylko do prysznica z termostatem była droższa- kupiona po okazyjnej cenie ale to trzebaby było na FVAT sprawdzic ile kosztowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.03.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Baterie mam takie w łazienkach do umywalek: http://www.kfa.pl/_img_produkty/big/1458.jpg wannowa:http://www.kfa.pl/_img_produkty/big/1575.jpg i w kuchni, dobra pod okno, z wyciągana wylewką:http://www.kfa.pl/_img_produkty/big/1706.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 09.03.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Renka witaj naprawde jesteś z Wawolnicy?? w takim razie gdybys tu mieszkała to byłybysmy prawie sasiadkami bywasz czaasem w tych okolicach? Bywam, bywam - przyjeżdżam o rodziców na weekendy, święta i wakacje. Uwielbiam te nasze wzgórza i wąwozy Moi rodzice mają dom na wzgórzu z widokiem na dolinę Bystrej. Sama rozumiesz, że można poczuć się jak na wakacjach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.03.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Ja mam w tej chwili te same co Aneta, z tym że w poniższej baterii wannowa: http://www.kfa.pl/_img_produkty/big/1575.jpg urwałam wężyk słuchawkowy u nasady (pisałam o tym wcześniej) a przecież siłaczem wielkim nie jestem - ot, pociągnęło się nieuważnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts