Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moja koleżanku niechcący kupiła sobie ostatnio dwie baterie za bardzo nierozsądne pieniądze - za prysznicową dała 1400 zł, a za baterię do umywalki 780 zł. Jak zobaczyła ceny to aż się popłakała. Mówiłam jej, że robi błąd podpisując umowę ze sklepem, że sklep jej robi gratis projekt, ale ona musi u nich zakupic wszystko do tej łazienki. Skusiła się bo płytki były o 5 zł tańsze niż w hurtowni, która prowadzi mój mąż. No i faktycnie na płytkach zaoszczędziła jakies 200 zł, za to na wszysatkim innym przepłaciła ponad 3 tys.

U mnie baterie wybierał mąż z racji, że sie na tym zna - ja mogłam podjąc tylko ostateczna decyzję czyli wybrac ładniejszą z posród trzech jakie mi przedstawił. I powiem wam, że to było dobre rozwiązanie, bo ja z pewnością kupiłabym chiński badziew.

O, jaki ładny domek powstaje w moich rodzinnych stronach :D :D :D Witam krajankę - ja wychowałam się w niedalekiej Wąwolnicy i dopiero na studia wywiało mnie daleko :wink:

Gdy będę latem szaleć na rowerze, to porozglądam się za taką ładną Kończynką, a teraz trzymam kciuki za dalszy ciąg budowy :D

Kasiu czyli możemy w razie wątpliwości zwracac sie do Was o porade w sprawach wyposażenia łazienek??

fajna prace ma Twój mąż :lol:

a powiedz jakie baterie polecasz?

Mój mąż twierdzi, że najlepsza jest Armatura Kraków - ja się nie znam, ale w razie gdybyście mieli pytania to napewno mąż pomoże.

Kasiu czyli możemy w razie wątpliwości zwracac sie do Was o porade w sprawach wyposażenia łazienek??

fajna prace ma Twój mąż :lol:

a powiedz jakie baterie polecasz?

Mój mąż twierdzi, że najlepsza jest Armatura Kraków - ja się nie znam, ale w razie gdybyście mieli pytania to napewno mąż pomoże.

tez się nie zgodze. U mnie taka baterię wannową trzylatek uszkodził :-?

Moim zdaniem takie zwykłe baterie umywalkowe i wannowe moga być z armatury krakowskiej ale na przykład z termostatami maja kiepskie. Dużo jest reklamacji- wiem od kolegi, który pracuje w hurtowni hydraulicznej.

Z termostatem mam hans grohe.

Moim zdaniem takie zwykłe baterie umywalkowe i wannowe moga być z armatury krakowskiej ale na przykład z termostatami maja kiepskie. Dużo jest reklamacji- wiem od kolegi, który pracuje w hurtowni hydraulicznej.

a no właśnie, najlepiej jak ktos używa i może polecic, Anetko ale te które Ty proponujesz to chyba z wyższej półki cenowej? :roll:

a no właśnie, najlepiej jak ktos używa i może polecic, Anetko ale te które Ty proponujesz to chyba z wyższej półki cenowej? :roll:

ja mam armature krakowską, tylko do prysznica z termostatem była droższa- kupiona po okazyjnej cenie ale to trzebaby było na FVAT sprawdzic ile kosztowała.

Renka witaj :D naprawde jesteś z Wawolnicy??

w takim razie gdybys tu mieszkała to byłybysmy prawie sasiadkami :D

bywasz czaasem w tych okolicach?

Bywam, bywam - przyjeżdżam o rodziców :D na weekendy, święta i wakacje. Uwielbiam te nasze wzgórza i wąwozy :D Moi rodzice mają dom na wzgórzu z widokiem na dolinę Bystrej. Sama rozumiesz, że można poczuć się jak na wakacjach...