aneta-we 09.03.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 a u mnie Bartosz ułamał gwint przy słuchawce. Tez ciekawie, co? Trzylatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.03.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Magiczne paluszki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.03.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Magiczne paluszki.... magiczne paluszki to to naprawiły Ręce mojego taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 09.03.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Kasiu czyli możemy w razie wątpliwości zwracac sie do Was o porade w sprawach wyposażenia łazienek?? fajna prace ma Twój mąż a powiedz jakie baterie polecasz? Mój mąż twierdzi, że najlepsza jest Armatura Kraków - ja się nie znam, ale w razie gdybyście mieli pytania to napewno mąż pomoże. tez się nie zgodze. U mnie taka baterię wannową trzylatek uszkodził Moim zdaniem takie zwykłe baterie umywalkowe i wannowe moga być z armatury krakowskiej ale na przykład z termostatami maja kiepskie. Dużo jest reklamacji- wiem od kolegi, który pracuje w hurtowni hydraulicznej. Z termostatem mam hans grohe. Musisz Aneta wiedzieć tylko jedno - armatura Kraków robi także marketówkę - czyli baterie z przeznaczeniem na markety i te są gorszej jakości. Poza tym mają też dwa albo trzy modele robione w Chinach. Mąż twierdzi, że jeszcze nie zdażyła mu się reklamacja z Armatury Kraków. Ale tak na marginesie to ja chyba tez mam hansgrohe z termostatem Aż zapytam męża co spowdowało, że wybrał takie a nie inne baterie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.03.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Cześć Karolinka okna wstawione? Widziałaś efekt końcowy? Czekamy na fotoreportaż z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 09.03.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Cześć Karolinka okna wstawione? Widziałaś efekt końcowy? Czekamy na fotoreportaż z budowy Karolci nie ma to może już myje swoje okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.03.2010 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witajcie dziewczyny, wczoraj bylam długo na budowie i nie miałam poźniej kiedy zasiąśc do kompa. Okna na parterze wstawione, dzis wstawia drzwi balkonowe i okno trójkątne. Powiem tak, jak podjechalismy na budowe to juz okna od frontu były wstawione, moja pierwsza mysl że sa jakieś malutkie, są oklejone białą folia więc jakos optycznie zmniejszyły budynek, miałam wrażenie że domek wyglada jakos dziwnie, nie proporcjonalnie. Dopiero po jakims czasie jak sie oczy przyzwyczaiły to zaczęłam sie zachwycac bo okienka sa naprawde piękne, kolor super, na kawalku okna w sklepie wygladał inaczej niż teraz na całych oknach. Od srodka wyglądaja fajnie, nie sprawiaja wrażenia małych. Wykusz jest fantastyczny i w domku jest bardzo jasno. Ciesze się ze zamurowalismy okno w kuchni i w salonie bo to byłaby przesada, wchodziloby się jak do szklarni. Z oknem trójkatnym pojawił sie problem bo nie było go jak zamontować, chlopcy montazysci że oni moga to obrobic ale po godzinach no więc umówilismy sie na 150 zł i wczoraj prawie do 22 robili i dzis maja skończyć i ma być elegancko Pojawił się też problem no bo jak inaczej mogłoby być otóż pękła rama okna wykuszowego. Panowie jak skrecali to gdzieś za mocno przycisneli no i pękło. Cholera!! Mówia ze to sie zdarza prawie za każdym razem, zrobili zdjęcia, opisali wszystko, zadzwonili do szefowej i ta ma dzis przyjechać, spiszemy formularz reklamacji ale na rame trzeba czekać ok. miesiąca. Okno wstawili żeby dziury nie było a wymienia jak przyjdzie nowa rama. Ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.03.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Gratuluję okien. A tą usterką się nie martw. Ewidentnie wina montujących a czas oczekiwania moze nie będzie taki długi. Zdjecia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.03.2010 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 no własnie nie martwie sie za bardzo bo mówią ze to wlasciwie standardowe usterki, tym bardziej ze reakcja chlopaków i ich szefowej była natychmiastowa.Zdjęcia bedą po południu, jak wróce z pracy to popstrykam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 10.03.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Hejka Zawsze pierwsze wrażenie jest inne............. ale oko sie przyzwyczai i jest spoko CZekam na fotki wieczorem Cieszę, że że inwestorka zadowolona------- to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.03.2010 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 zadowolona:) chociaż w pierwszej chwili nie byłam oczarowana, na szczęście szybko mi przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.03.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Ja też do swoich okien nie mogłam się przyzwyczaić dopóki była naklejona taśma. Z mężem zerwaliśmy ją zaraz po wstawieniu okien bo nie mogliśmy się doczekać jak będą wyglądały. Okna nam wstawiali w ostatni dzień jak jeszcze nie było mrozu w grudniu (około 20 grudnia), a my się dorwaliśmy do tej taśmy jak było zimno i mroźno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.03.2010 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 cześć Sylwuś ja tez w pierwszej chwili chciałam zerwac te taśmy ale troche szkoda mi żeby ramy nie zabrudziły sie przy tynkowaniu i elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.03.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 My będziemy zaklejać całe okna wraz z szybą folią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.03.2010 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 my też ale chyba tynków robic nie bedziemy, juz prawie sie zdecydowalismy na płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.03.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 My zostajemy przy tynkach. Ja nie mam przekonania do płyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.03.2010 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 ja tez nie mialam ale 10 tys w kieszeni za robocizne tynków mnie przekonało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.03.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 U mnie czy tynki czy płyty to i tak muszę płacić za robociznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.03.2010 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 no tak, to moze az takiej różnicy nie bedzie, my juz przeanalizowalismy wszsystkie za i przeciw i jednak stawiamy na płyty.Głównie ze wzgledu na cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.03.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 A kupiliście już grzejniki? Wiesz jaka jest ostateczna cena? Ile wyszło u Was grzejników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts