sylwiapaweł 10.03.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Dzień dobry Gratukuję okien - czekam na fotorelację Ech, z tymi usterkami to zawsze tak jest, że sie pojawiają w najmniej oczekiwanym momencie. Człowiek się naczeka, naprzezywa i zamiast się wreszcie cieszyć w pełni z efektu to znowu trzeba na coś czekać..... No ale najważniejsze że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.03.2010 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 fotorelacja bedzie wieczorem, najbardziej jestem ciekawa własnie tych drzwi bo okna to takie normalne. Szkoda że ta rama pekła bo juz byłoby zrobione ale aż tak nam sie nie spieszy żebyśmy nie mogli zaczekac miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 10.03.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Okna - super sprawa! Okna i wylewki to najfajniejsze na budowie - bo w bardzo krótkim czasie widać wielki efekt Folię z okien jak najszybciej oderwij, bo potem jak przygrzeje słoneczko będziesz zdzierać po 1 mm. Do prac zewnętrznych i wewnętrznych i tak trzeba zabezpieczyć okna folią. Koniecznie pamiętaj, aby zastosować właściwą taśmę - to znaczy taką, którą można potem bez problemów zdjąć. U mnie w związku z tym, że fachowiec uciekł z budowy i mieliśmy przerwę na pół zimy to zostawiłam okna zalepione taśmą - na wiosnę czyściłam to dwa tygodnie.... Po ile wycenili ci m2 tynku, że to tak drogo wychodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.03.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 A kupiliście już grzejniki? Wiesz jaka jest ostateczna cena? Ile wyszło u Was grzejników? Karolcia powtarzam pytanie. Chyba nie zauważyłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 10.03.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 A właśnie, dzwi - Juwentu będziecie mieli? Jestem strasznie ciekawa jak będą na żywo wyglądały i się sprawowały - poproszę o bardzo szczegółową relację i dokładne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.03.2010 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 a fakt przeoczyłam pytanie, po grzejniki jedziemy jutro, facet w końcu zaproponował nam cene tylko 150 zł wyższa niz w sklepie internetowym więc sie zdecydowaliśmy kupic w Puławach. W tym sklepie nie da się kupic na raty ile grzejników w koncu nie wiem, po południu ostatecznie policze i napisze, a koszt 4,4 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.03.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 A właśnie, dzwi - Juwentu będziecie mieli? Jestem strasznie ciekawa jak będą na żywo wyglądały i się sprawowały - poproszę o bardzo szczegółową relację i dokładne zdjęcia na drzwi musimy jeszcze poczekać, dopiero sie robią, może za ok. miesiac dopiero wstawią sama jestem ciekawa jak wyjda bo nie widziałam całych jak maja wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.03.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Bo u mnie hydraulik wyliczył na 7600 zł za 11 lub 12 grzejników firmy Brugman. I podobna sytuacja jest u mnie teraz. Czy ta cena jest za tylko grzejniki czy też to już jest cały komplet z wszystkimi zaworkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.03.2010 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Okna - super sprawa! Okna i wylewki to najfajniejsze na budowie - bo w bardzo krótkim czasie widać wielki efekt Folię z okien jak najszybciej oderwij, bo potem jak przygrzeje słoneczko będziesz zdzierać po 1 mm. Do prac zewnętrznych i wewnętrznych i tak trzeba zabezpieczyć okna folią. Koniecznie pamiętaj, aby zastosować właściwą taśmę - to znaczy taką, którą można potem bez problemów zdjąć. U mnie w związku z tym, że fachowiec uciekł z budowy i mieliśmy przerwę na pół zimy to zostawiłam okna zalepione taśmą - na wiosnę czyściłam to dwa tygodnie.... Po ile wycenili ci m2 tynku, że to tak drogo wychodzi??? witaj Renka moze faktycznie zedre te folie, potem i tak zaklei sie okna a przynajmniej bede mogła podziwiać tynki wyliczyli 14 zł za metr, poza tym na te zwykłe trzeba gładź wiec to tez podnosi koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.03.2010 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Bo u mnie hydraulik wyliczył na 7600 zł za 11 lub 12 grzejników firmy Brugman. I podobna sytuacja jest u mnie teraz. Czy ta cena jest za tylko grzejniki czy też to już jest cały komplet z wszystkimi zaworkami za samiutkie grzejniki niestety, te zaworki to koszt jeszcze ok. 2,5 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.03.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Ach bo u mnie za komplet cały wszyło 7600 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.03.2010 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 no to w takim razie cena bardzo podobna, my ze względu na to że nie weźmiemy grzejnikow na raty to narazie kupimy bez osprzetu, te drobiazgi dokupimy jesienia jak trzeba bedzie grzac w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.03.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Myślałam żeby wziąć na raty to żaden problem, że w każdym sklepie można. A i pochwalę się też kupiłam kalosze, trochę ci pozazdrościłam twoich. Są super, wczoraj jak małe dziecko chodziłam po wszystkich kałużach. Przypomniało mi się jak byłam mała. Super sprawa te butki - polecam. Są takie wygodne, no i nie przemakają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.03.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 hihihi fajnie ja tez biegam w nich wszedzie, teraz nawet jak mróz to zakładam grubą skarpetke i chodze wszędze pochwal sie jakie kupiłas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 10.03.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 hihihi fajnie ja tez biegam w nich wszedzie, teraz nawet jak mróz to zakładam grubą skarpetke i chodze wszędze pochwal sie jakie kupiłas KONIECZNIE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.03.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 http://butsklep.pl/allegro/BP19/matka/b/2m.jpgBuciki są takie. Wcześnie nie wydawało mi się że mogą być tak wygodne. W środku mięciutkie - no po prostu super. A grzejniki to ostateczna cena to 6800. Właśnie hydraulik zadzwonił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 10.03.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 o kurka...................... a moje okna otaśmowane od 2 lat........... ale roboty sobie narobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 10.03.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 http://butsklep.pl/allegro/BP19/matka/b/2m.jpg Buciki są takie. Wcześnie nie wydawało mi się że mogą być tak wygodne. W środku mięciutkie - no po prostu super. Śliczne, ja chcę namiar ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 10.03.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 http://butsklep.pl/allegro/BP19/matka/b/2m.jpg Buciki są takie. Wcześnie nie wydawało mi się że mogą być tak wygodne. W środku mięciutkie - no po prostu super. A grzejniki to ostateczna cena to 6800. Właśnie hydraulik zadzwonił. ale fajowe.............. Adaś wczoraj chciał chodzic w swoich kaloszach......szkoda, że nie ma ocieplonych bo każdą kałużę zaliczył w kozakach A tak na marginesie to zdrzemnełam sie przed chwilką z godzinkę i jestm jak nowonarodzona................ obiadku nie muszę robić, bo małża nie ma , a małemu makaron ugotuję................ luzik tylko na 15 po Maje do przedszkola a potem na tańce ją zaprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.03.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Z Karolinką zrobiłyśmy reklamę butów i to za darmo Kupiłam na allegro, sprzedawca to www_butsklep_pl. http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3459416 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts