Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Teraz większość rzeczy jest droga. Wczoraj byłam w biedronce i kupiłam kilka rzeczy i rachunek 100 zł. Czasami jestem przerażona cenami.

Z przesyłką buty mnie kosztowały 98 zł. Ale mimo wszystko są wygodne i przydatne.

No i te butki były na pocieszenie, po egzaminie z fizyki. Z którego nadal nie ma wyników :cry:

ale fajowe.............. Adaś wczoraj chciał chodzic w swoich kaloszach......szkoda, że nie ma ocieplonych bo każdą kałużę zaliczył w kozakach

ja obeszlam cały Lublin w poszukiwaniu ocieplanych kaloszy dla Kingi, wykupione wszystko, tez zamówiłam jej na allegro bo w tych zwykłych to zimno strasznie.

dokładnie, mi też było szkoda kasy ale pomyslałam że tych zwykłych nie będę lubiła więc szybko kliknełam i kupiłam zeby sie nie rozmysleć.

dziewczyny moja mama i babcia chca nam teraz kupic pralke i lodówke (na rtay, żeby do końca roku spłacić i wziąć cos innego) i tak się zastanawiam czy jest sens żeby to stało w pudle iles miesiecy?? :roll: jak myslicie?

Jeżeli masz gdzie przechowywać sprzęt i wiesz dokładnie co chcesz i jakich wymiarów, to możesz się zdecydować. No i jeżeli chcą coś ci kupić to bierz.

My wolimy wszystkie pieniążki wydawać na bieżące wydatki. Ja nie lubię jak coś stoi w pudle przez dłuższy czas. Bo później mi się już tak nie podoba. No i nam nikt nie proponował takiego podarunku. Więc nie myślałam jak bym się zachowała w takiej sytuacji.

Kasa się rozejdzie i nie będzie śladu po uroczystości. Moje dziecię dostało podobną pamiątkę z okazji chrztu - w prawdzie jeszcze nic z tego nie rozumie ale każdego ranka jak się obudzi to wyciąga rączki do aniołków i krzyczy „DAĆ” :lol: – ja w każdym razie się cieszę że taki obrazek dostała (na odwrocie jest wygrawerowana dedykacja)