Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na pocieszenie napiszę Wam, że o moich perypetiach z oknami już dawno zapomniałam - to mija. Tym bardziej, że firma jednak udowodniła, że troszczy się o klienta - już dwa razy wzywałam ich na regulację okien i nigdy nie czekałam więcej niż dobę. Zaraz po przeprowadzce - w te największe mrozy okazało się, że jedno okno jest rozregulowane i zrobiła się szpara. Zadzwoniłam z pytaniem co robić, ale byłam pewna, że usłyszę, ze przy -30 nikt na regulację nie przyjedzie i pewnie trzeba będzie waty napchać. A tu odpowiedź, że nie moge marznąć i za 2 godziny była u mnie ekipa. Wezwani do jednego okna wyregulaowali wszystkie uważając przy tym, żeby mi domu nie wychłodzić. :)

Jak mnie taka niesłowność ekip wkurza - ostatnio wzięłam urlop i siedziałam pół dnia w oczekiwaniu na serwisanta do drzwi - w firmie powiedzieli mi, że juz dawno powinnien u mnie być, bo przecież już dawno wyjechał. Pan się nie zjawił tego dnia, następnego dnia zrobiłam awanturę i serwisant łaskawie przyjechał po 7 godzinach........

no właśnie, a mąż teraz do mnie dzwoni i mowi że panowie przyjadą w poniedzialek bo cos tam coś tam...

musimy chyba wstawić jakies drzwi prowizoryczne bo jak hydraulik ma zacząc robić to na noc nie mogą zostać rurki na wierzchu, oj jakoś to wszystko nie idzie sprawnie.

No i zaczął się sezon a wraz z nimi problem za problemem :-? Obawiam się że takich niespodzianek nie da się uniknąć :roll:

mamy drzwi, prowizoryczne co prawda ale zamknięte na kłódkę i już nie każdy będzie mógł wchodzić, mąż przyniósł pierwszy kluczyk do własnego M. Co prawda narazie od kłódki ale to i tak radość :lol:

tak sobie myślę że jak teraz zrobimy hydraulike, wylewki, elektryke i zabudujemy płytami to już będzie kawał roboty i zostanie samo wykańczanie.

Może jednak powoli jakoś damy radę? :roll: :wink:

mamy drzwi, prowizoryczne co prawda ale zamknięte na kłódkę i już nie każdy będzie mógł wchodzić, mąż przyniósł pierwszy kluczyk do własnego M. Co prawda narazie od kłódki ale to i tak radość :lol:

tak sobie myślę że jak teraz zrobimy hydraulike, wylewki, elektryke i zabudujemy płytami to już będzie kawał roboty i zostanie samo wykańczanie.

Może jednak powoli jakoś damy radę? :roll: :wink:

pewnie, że dacie................. wystarczy uwierzyć :lol:

Witam, ja dziś wyjątkowo w domu a nie w Lublinie :D :D :D

My nie robimy komika. Wiem że w projekcie on jest i że prawie wszyscy go robią, ale my nie będziemy. Kominek taki fajny i funkcjonalny to wydatek około 6- 10 tysięcy, zależy od wymagań.

A nam trochę szkoda takiej kasy na ozdobę salonu. Bo palić w nim często nie będę bo jak już wspominałam kurz, zapach itp

KAROLCIA jesli chcesz znac moje skromne zdanie :oops: to jesli teraz nie chcesz miec kominka to póxniej juz go tym bardziej nie będziesz miała :roll: kasy nie będzie, albo będzie jej szkoda................ daltego my kupilismy pierwszy kominek tuz przed glazurą i innymi waznymi rzeczami.

Wiem, że troche nie powazne, ale jak nie teraz to nigdy :-?

no własnie, mi nie tyle chodzi o koszt bo chcielismy taki najzwyklejszy tylko zastanawiam sie czy jest potrzebny bo palic bedziemy w nim moze raz w miesiacu.

no nie wiem, musze z mężem pogadac co o tym mysli, pewnie bedzie chcial bo wizja spedzanai czasu przed kominkiem jest kuszaca.

dzieci spia, w tle milutka muzyka, my siedzimy na kudłaczu przed kominkeim a w reku lapka winka................... och............... :wink: :wink: :wink: