Karollinka 14.03.2010 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 och...... mój maz tez ma takie wizje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.03.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Ja mimo wszystko nie czuję tego klimatu. Lampę wina przy muzyce można wypić i na sofie w salonie i też może być fajnie.Może dlatego tak myślę, bo mam kominek w domu i wiem jak to jest w realu. Dla takiej jednej chwili to warto się zastanowić i przemyśleć za i przeciw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.03.2010 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 ja tez nie jestem az tak romantyczna zobaczymy co powie mąż, kominek mial byc taki najzwyklejszy, tyle zeby był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 14.03.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Ja mimo wszystko nie czuję tego klimatu. Lampę wina przy muzyce można wypić i na sofie w salonie i też może być fajnie. Może dlatego tak myślę, bo mam kominek w domu i wiem jak to jest w realu. Dla takiej jednej chwili to warto się zastanowić i przemyśleć za i przeciw. a pewnie, że tak.............. ale ja lubie patrzeć jak płomyki się ganiają my też mamy nazwyklejszy.byle był ( jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.03.2010 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Agulka ale jak sie pali w kominku to chyba trzeba dosc czesto malowac pomieszczenia bo przeciez ten czarny dym osiada na ścianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.03.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Ja też lubię ten widok, ale wiem jak jest w realu bardzo mało jest takich chwil kiedy się siedzi i patrzy w kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 14.03.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Agulka ale jak sie pali w kominku to chyba trzeba dosc czesto malowac pomieszczenia bo przeciez ten czarny dym osiada na ścianach. trzeba umieć palić jak otworzysz drzwiczki kiedy jest juz czerwony żar to nie ma prawa dym jakis wylecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.03.2010 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 dokładnie, a romantyczny wieczór można spedzic w sypialni. Tak sie mówi że przy kominku najfajniej ale jak sie ma male dzieci i babcie za scianą to takich chwil nie byłoby za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 14.03.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 dokładnie, a romantyczny wieczór można spedzic w sypialni. Tak sie mówi że przy kominku najfajniej ale jak sie ma male dzieci i babcie za scianą to takich chwil nie byłoby za dużo dlatego to jest indywidualna sprawa przyszłego użytkownika............ trzeba obmyslec ZA i PRZECIW............. i wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 14.03.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 dokładnie, a romantyczny wieczór można spedzic w sypialni. Tak sie mówi że przy kominku najfajniej ale jak sie ma male dzieci i babcie za scianą to takich chwil nie byłoby za dużo nagrać u znajomych widok palacego sie kominka i włączyc w TV Żatruję A tak przy okazji to jesteście za TV w sypialni czy nie??????? Ja odpowiadam, że TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.03.2010 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 dla mnie sypialnia ma byc azylem bo przeciez salon z kominkiem jest ogolnodostepny domownikom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.03.2010 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 A tak przy okazji to jesteście za TV w sypialni czy nie??????? Ja odpowiadam, że TAK nigdy w życiu, sypialnia jest od spania i innych ciekawszych zajęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 14.03.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 A tak przy okazji to jesteście za TV w sypialni czy nie??????? Ja odpowiadam, że TAK nigdy w życiu, sypialnia jest od spania i innych ciekawszych zajęć a ja mam odmienne zdanie................ wieczorekim mozna juz się wtulić i obejrzeć razem jakis dobry film........... a poza tym nie moge się doczekac kiedy w niedzielny ranek przybiegna moje maluchy i razem w łóżku polezymy, pobuczymy się przy bajeczkach........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.03.2010 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 my telewizji prawie wogóle nie oglądamy,nie jestesmy przyzwyczajeni do wieczornych maratonów filmowych, wieczór to u nas jedyny czas który mamy dla siebie wiec jakos szkoda marnowac go na tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 14.03.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 my telewizji prawie wogóle nie oglądamy,nie jestesmy przyzwyczajeni do wieczornych maratonów filmowych, wieczór to u nas jedyny czas który mamy dla siebie wiec jakos szkoda marnowac go na tv my również, ale mam nadzieję, że nadrobimy zaległości filmowe, bo jestsmy DALEKO w tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.03.2010 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 oooooo Kochana ja sie zatrzymałam na nowosciach w 2005r, i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 14.03.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 oooooo Kochana ja sie zatrzymałam na nowosciach w 2005r, i koniec. to bardzo podobnie jak ja.............. Oki do kiedyś........................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 14.03.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Karollina jak zobaczyła ten zestaw to pomyślałam o Kindze ............ nie ma pojęcia dlaczego, http://dino.sklep.pl/nowy/krolewna-pokoj-uczen-lozko-205x98-szufladabiurkoregal-p-6188.html?zenid=243d83a5baa1e7d60efd6854db4eeb8a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.03.2010 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 cześć wszystkim, ale zimaaaaaaa u nas spadło ze 30 cm sniegu z pól ponawiewało na ulice i miejscami sa zaspy, to juz polowa marca, litości. dzis maja przyjechać panowie od okien, mam nadzieje ze dotrą. z kominkiem tez sprawa rozwiązana- bedzie obowiązkowo Agulka mebelki w sam raz dla mojej królewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 15.03.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Dzień DobryPowiem Wam cos odnośnie kominka. Jak szukałam projektu to kominek był jednym z głównych kryteriów wyboru. Teraz załuję, że w ogóle go zrobiliśmy - trzeba było zrezygnowac na etapie fundamentów. Piszecie o koszcie 6-7 tys. - sam wkład i obudowa tak - w takiej kwocie mozna się zmieścić - ja biorę jeszcze pod uwagę koszt komina - kolejne 6-7 tys. I po co mi to było?? Człowiem marzył, że położy się na kominie z lampką wina w ręku i w blasku płomieni będzie się wtulał w ramiona męża. A jak jest? Mieszkamy 2,5 miesiąca - kominek odpaliliśmy 2 razy i to tylko dlatego, że nasi goście nalegali. Wiecie ile radości dał mi ten kominek podczas tych dwóch paleń?? ZERO!! Byłam wściekła, że zrowu szyba się osmali, że znowu będzie syf z drzewa i trzeba będzie popiół sprzątnąć... Gdyby nie to, że tyle kasy to dziadostwo kosztowało to rozwaliłabym go w mgnieniu oka - bo co by tu nie pisać to ten cholerny kominek zabiera strasznie dużo miejsca - taka "szafa trzydrzwiowa" na prawie na srodku salonu. Co do telewizora w sypialni - mam, nie polecam. Szukam teraz jakiejś szafki lub stolika RTV i wywalam telewizor do salonu. W sypialni mam teraz sajgon - dziecko nie chce spać u siebie, bo bajki tylko w sypailni można oglądać (ma u siebie telewizor i DVD, ale nie ma telewizji i ukochanego programu JimJam). Z łóżka zrobiła się jadalnia, bo kolacja najlepiej smakuje przed telewizorem - horror. Może byłoby inaczej gdybyśmy mieli tez telewizor w salonie, a u Oli byłby ten cholerny JimJam, ale póki co jest tragicznie. Uwielbiam oglądać różne programy i filmy leżąc w łóżku, ale praktycznie nie mam możliwości, bo pilotem rządzi córcia - tatuś ją popiera. A ja codziennie sprzątam okruchy z pościeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts