Karollinka 16.03.2010 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 z te srebrne klamki będą pasowały do brazowych okien? my się nawet nad srebrnymi nie zastanawialismy ale moja mama była bardzo zdziwiona ze nie wzieliśmy srebrnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.03.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Jak dla mnie pasują super. Teraz mamy brązowe drzwi wewnętrzne ze srebrnymi klamkami i nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.03.2010 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 o widzisz, szkoda ze wczesniej nie poruszyłysmy tego tematu moze i my bysmy mieli srebrne klamki, no ale te też mi sie podobaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.03.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Tak dla zwizualizowania tematu rozmowy - brązowe drzwi i srebrne klamki: http://www.juwent.pl/userimages/st-22_drzwi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.03.2010 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 no powiem Ci że ładnie wyglądaja ale nie widać aż tak bardzo że to srebrne, jakbys nie powiedziała to myslałabym że tez złote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.03.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 no powiem Ci że ładnie wyglądaja ale nie widać aż tak bardzo że to srebrne, jakbys nie powiedziała to myslałabym że tez złote. też jestem za srebrnymi Tyle, ze u nas ciemniejsze okna i drzwi: dąb bagienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.03.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Dzień dobry Ja przewiduję wszystkie dodatki - klamki, lampy, uchwyty i takie tam w chromie więc i klamki i okucia okienne pasowały mi w chromie bo złote to tak jak z innej bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.03.2010 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 u nas złoty dąb i te złote jakos mi bardzo pasuja, są matowe i ładnie wyglądają, tzn, przy oknach jeszcze nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.03.2010 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 no to u nas bedzie jak z innej bajki bo tez wszystko bedzie w chromie, ale moja kolezanka tez tak ma i klamki zlote i w dodatku firanek nie ma w oknach a nie jest to jakieś rażące zestawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.03.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Złotep asują na pewno i na pewno pieknie wygladają - jak już pisałam powyżej to wybór zdecydowanej większości klientów Pamiętam, że nawet mój małż był zaskoczony gdy mu oznajmiłam że chcę srebrne klamki - pewnie gdyby nie moja interwencja mielibyśmy złote jak wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.03.2010 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 no wlasnie, samemu trzeba wszystkiego dopilnować, my z mężem kiedyś luźno rozmawialiśmy o oknach, jeszcze długo przed budowa ze moze zrobilibysmy z zewnatrz kolor a w srodku białe i jak przyjechała kobitka mierzyc to maz jej tak powiedział że takie kolory chcemy, moment po jej odjeździe mąż mnie uswiadomił i od razu dzwonil wnosic poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.03.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Szczegółów do ustalenia jest taka masa, że po prostu można sporo rzeczy przeoczyć czy też zapomniec. Jeśli nie uświadomi nas w porę fachowiec z danej branży czy ktoś postronny, to sami po prostu możemy nie być świadomi że jest kilka opcji do wyboru. Nam też w salonie nikt nie powiedział że można inaczej, nie spytał "a jakie państwo okucia/klamki sobie życzą", przyjęli za pewnik że złote bo tak idzie w standardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 16.03.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 no widzicie, ja tez nie myslałam o klamkach zamawiając okna i mamy białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.03.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 no widzicie, ja tez nie myslałam o klamkach zamawiając okna i mamy białe Pewnie jeszcze o wielu rzeczach zapomnimy pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.03.2010 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 na pewno, o ile wybór tapety czy stołu aż tak mnie nie martwi to najbardziej boję sie tego obecnego etapu gdzie jak cos zaplanuje to koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.03.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Słuchajcie, a drzwi zewnętrzne macie/będziecie miały otwierane na zewnątrz czy jak w projekcie do środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 16.03.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Słuchajcie, a drzwi zewnętrzne macie/będziecie miały otwierane na zewnątrz czy jak w projekcie do środka? ja wiem, że nie z tego "domku" ale u nas są otwierane na zewnatrz z powodu takiego że wiatrołap jest mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.03.2010 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Słuchajcie, a drzwi zewnętrzne macie/będziecie miały otwierane na zewnątrz czy jak w projekcie do środka? to mnie zażyłaś niby takim prostym pytaniem bo powiem Ci że niemam pojęcia chciałabym żeby na zewnątrz się otwierały i nie zajmowały miejsca w wiatrołapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 16.03.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Słuchajcie, a drzwi zewnętrzne macie/będziecie miały otwierane na zewnątrz czy jak w projekcie do środka? to mnie zażyłaś niby takim prostym pytaniem bo powiem Ci że niemam pojęcia chciałabym żeby na zewnątrz się otwierały i nie zajmowały miejsca w wiatrołapie Hej Ja mam otwierane drzwi na zewnątrz. Wydaje mi się, że tak jest lepiej, w wiatrołapie jest więcej miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.03.2010 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 wiecie co, dopadła nas jakis marazm bo jakos nie możemy sie zebrać za dalsze roboty. Na zakupy nie ma czasu, do hydraulika nie po drodze i ogólnie brak weny twórczej a wogóle to witam z rana słoneczko wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts