aneta-we 17.03.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 wiecie co, dopadła nas jakis marazm bo jakos nie możemy sie zebrać za dalsze roboty. Na zakupy nie ma czasu, do hydraulika nie po drodze i ogólnie brak weny twórczej a wogóle to witam z rana słoneczko wychodzi cześć, słoneczko to wychodziło jak jechałam do pracy Wiecie, ze już po 5-tej robi się jasno To niezawodny sygnał, ze wiosna się zbliza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 17.03.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Dzień dobry. W kwestii drzwi, my również planujemy otwierane na zewnątrz. Karolinko, a co jeśli wycenili Ci i zrobią według projektu czyli do środka? Może warto to sprawdzić póki jeszcze czas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.03.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 cześć, zaraz zadzwonie do męża może on wie jak będą otwierane, jeśli nie to tak jak mówisz zadzwonie do Oknoplastu oni powinni wiedzieć może da sie jeszcze na tym etapie ewentualnie zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 17.03.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witam Z tego co wiem to drzwi zewnętrzne w domkach jednorodzinnych to na zewnątrz się otwierają. Nie znam przypadku żeby do środka - (jedynie w mieszkaniach w blokach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.03.2010 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 dzwoniłam do męża mówi że na zewnątrz bo w projekcie byłp do wewnątrz i on to zmienił mam nadzieję że dobrze mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 17.03.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 U nas gość tylko ja robił wyceną to patrzył na projekt. A później już brał wymiary z domku i nawet nie było takiej opcji żeby drzwi były otwierane do wewnątrz. Jestem zaskoczona że wogóle wspomniałyście o opcji otwierana do wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.03.2010 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 powiem Ci że nawet za bardzo nie zwracalam uwagi na to bedac u kogos, ale teraz tak sie zastanawiam i drzwi otwierane do srodka to nie rzadkość, dobrze że u nas beda na zewnątrz.dziewczyny a planujecie szafę w wiatrołapie czy jedynie wieszak i szafke na buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 17.03.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Ja myślę o szafie. Super sprawa na kurtki i buty. U mnie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.03.2010 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ja też bym chciała ale nie bardzo jest miejsce, może jakąś niewielka uda się wkomponować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 17.03.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 U nas jakaś szafka na buty, wieszak, sama jeszcze nie wiem ale szafa to raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.03.2010 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 u nas bedzie miejsce na szafkę na buty i wieszak we wnece która powstała z likwidacji spiżarki, wiatrołap nie jest duzy wiec wstawiając szafe byłoby bardzo ciasno, przydałaby sie napewno ale tez nie bardzo mam ochote tak zagracac pomieszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 17.03.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Karolcia kurka czytam co piszesz o wakacjach i nie mogę......... do tej kasy przeznaczonej na wakacje w Polsce dodaj tysiaka i masz full wypas w Tunezji na tydzień a klimat nie do opisania i pewna jesteś, że opalona wrócisz, wypoczęta i wymoczona w wodzie Piękna miejscowość .............. mniej kasy na pierdoły wydasz niż nad polskim morzem, wrzucisz Kinie do basenu i cały dzień będziesz mieć ją z głowy, animatorzy też fajnie zabawiają dzieci.......... tylko dla przykładu: http://www.alltravel.pl/Wycieczki/Tunezja/Chams-el-Hana1.html?tripTransport=0&tripCountryName=9:0&tripTransport2=AIR&tripStartflight=15.07.2010&tripTrip_range=5&tripPrice=-&tripAdults=2&tripChild1=0&tripChild2=0&tripDays=&tripHotel_category=&pidName=Wycieczki&submit=szukaj&pid=1&tripFrom=4,1&tripBoard=5&tripRoom=&fromList=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.03.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 własnie o tym mówię. I zajęcia dla dzieci a dla rodziców błogie lenistwo zamiast poszukiwań -na plazy miejsca lub nie daj Boże dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 18.03.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Ja też jestem za allinclusive w ciepłym kraju. Szczególnie z napojami dostępnymi przez cały dzień na plaży. Ogromna oszczędność i pogoda zawsze gwarantowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.03.2010 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 witam:) ech dziewczyny kusicie kusicie ale to nie zmienia faktu że na wycieczkę np. do tunezji trzeba wydać ponad 2 razy więcej niż na wyjazd nad morze. Dzis byłam w mieście, zaszłam do kilku biur podróży no i ceny sa spore. A w dodatku z 7 dni wycieczki robi sie 5,5 bo pierwszego dnia dojazd na 23.00 a ostatniego dnia wyjazd o15.00 godz. Wczoraj zadzwonił Pan ze sklepu hydraulicznego że dzis przywożą nam grzejniki mąż 2 tyg temu zostawił mu do wyceny i mówił że wpadnie zamówic a Pan chyba źle zrozumiał i zamówił i dzis przyjadą do nas i reszta materiałów hydraulicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 18.03.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 witam:) ech dziewczyny kusicie kusicie ale to nie zmienia faktu że na wycieczkę np. do tunezji trzeba wydać ponad 2 razy więcej niż na wyjazd nad morze. Dzis byłam w mieście, zaszłam do kilku biur podróży no i ceny sa spore. A w dodatku z 7 dni wycieczki robi sie 5,5 bo pierwszego dnia dojazd na 23.00 a ostatniego dnia wyjazd o15.00 godz. Wczoraj zadzwonił Pan ze sklepu hydraulicznego że dzis przywożą nam grzejniki mąż 2 tyg temu zostawił mu do wyceny i mówił że wpadnie zamówic a Pan chyba źle zrozumiał i zamówił i dzis przyjadą do nas i reszta materiałów hydraulicznych. słonko lecisz 3 godzinki i dwie na latnisku spedzasz przed wylotem............ my na lotnisku bylismy przed 6 a o 13 juz kapalismy się w basenie Z grzejnikami to super, że małożnka facet nie zrozumiał przynajmnije już SĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.03.2010 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 tak, tak ale jednak narazie nas na taka podróż nie stać dobrze że i tak uda nam sie wyrwać nad morze. grzejniki miały byc ale nie ma bo samochód sie zepsuł i beda w sobotę, a na sobotę mielismy zaplanowany całodzienny wyjazd i du... mam ogromnego doła dookoła wysyp dzieciaczków a u nas nic zaczynam popadac w jakąś paranoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 18.03.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 tak, tak ale jednak narazie nas na taka podróż nie stać dobrze że i tak uda nam sie wyrwać nad morze. grzejniki miały byc ale nie ma bo samochód sie zepsuł i beda w sobotę, a na sobotę mielismy zaplanowany całodzienny wyjazd i du... mam ogromnego doła dookoła wysyp dzieciaczków a u nas nic zaczynam popadac w jakąś paranoje czyli staranka w tym kierunku juz poczynacie? Spoko, nie tak łatwo jest zajśc w ciążę jak sie chce, najlepiej wychodzi jak sie nie planuje. Zaplanuj sobie jakis awans to od razu zaskoczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.03.2010 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 witajcie dziewczynki, chyba wiosna idzie ja dzis ostatni dzień w pracy i na urlop tyyyyle mam zaplanowane że słonko na przyszły tydzień MUSI byc Agulka ja wiem że nic na siłę ale jak jest mi trudno zająć się czymś innym i o tym nie mysleć, no za cholerę nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 19.03.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Karolinka, ja Ci mogę powtwierdzić, że im bardziej się chce mieć bobasa tym trudniej. Podobno nawet były jakieś badania, w których wyszło, że kobiety bardzo czekające na malucha się po prostu podświadomie stresują kazdym "podejściem" a stres nie sprzyja. Podobno urlop jest dobrym czasem p.s. my też się staramy... o bliźniaki [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts