Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

wiecie co, dopadła nas jakis marazm bo jakos nie możemy sie zebrać za dalsze roboty. Na zakupy nie ma czasu, do hydraulika nie po drodze i ogólnie brak weny twórczej :roll:

a wogóle to witam z rana :D

słoneczko wychodzi :lol:

cześć, słoneczko to wychodziło jak jechałam do pracy :wink:

Wiecie, ze już po 5-tej robi się jasno :o

To niezawodny sygnał, ze wiosna się zbliza :D

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Karolcia kurka czytam co piszesz o wakacjach i nie mogę......... do tej kasy przeznaczonej na wakacje w Polsce dodaj tysiaka i masz full wypas w Tunezji na tydzień a klimat nie do opisania i pewna jesteś, że opalona wrócisz, wypoczęta i wymoczona w wodzie :lol:

Piękna miejscowość .............. mniej kasy na pierdoły wydasz niż nad polskim morzem, wrzucisz Kinie do basenu i cały dzień będziesz mieć ją z głowy, animatorzy też fajnie zabawiają dzieci..........

tylko dla przykładu: http://www.alltravel.pl/Wycieczki/Tunezja/Chams-el-Hana1.html?tripTransport=0&tripCountryName=9:0&tripTransport2=AIR&tripStartflight=15.07.2010&tripTrip_range=5&tripPrice=-&tripAdults=2&tripChild1=0&tripChild2=0&tripDays=&tripHotel_category=&pidName=Wycieczki&submit=szukaj&pid=1&tripFrom=4,1&tripBoard=5&tripRoom=&fromList=1

witam:)

ech dziewczyny kusicie kusicie ale to nie zmienia faktu że na wycieczkę np. do tunezji trzeba wydać ponad 2 razy więcej niż na wyjazd nad morze.

Dzis byłam w mieście, zaszłam do kilku biur podróży no i ceny sa spore. A w dodatku z 7 dni wycieczki robi sie 5,5 bo pierwszego dnia dojazd na 23.00 a ostatniego dnia wyjazd o15.00 godz.

Wczoraj zadzwonił Pan ze sklepu hydraulicznego że dzis przywożą nam grzejniki :o :o mąż 2 tyg temu zostawił mu do wyceny i mówił że wpadnie zamówic a Pan chyba źle zrozumiał i zamówił i dzis przyjadą do nas :lol: :lol: i reszta materiałów hydraulicznych.

witam:)

ech dziewczyny kusicie kusicie ale to nie zmienia faktu że na wycieczkę np. do tunezji trzeba wydać ponad 2 razy więcej niż na wyjazd nad morze.

Dzis byłam w mieście, zaszłam do kilku biur podróży no i ceny sa spore. A w dodatku z 7 dni wycieczki robi sie 5,5 bo pierwszego dnia dojazd na 23.00 a ostatniego dnia wyjazd o15.00 godz.

Wczoraj zadzwonił Pan ze sklepu hydraulicznego że dzis przywożą nam grzejniki :o :o mąż 2 tyg temu zostawił mu do wyceny i mówił że wpadnie zamówic a Pan chyba źle zrozumiał i zamówił i dzis przyjadą do nas :lol: :lol: i reszta materiałów hydraulicznych.

słonko lecisz 3 godzinki :lol: :lol: :lol: :lol: i dwie na latnisku spedzasz przed wylotem............ my na lotnisku bylismy przed 6 a o 13 juz kapalismy się w basenie

Z grzejnikami to super, że małożnka facet nie zrozumiał przynajmnije już SĄ :lol:

tak, tak ale jednak narazie nas na taka podróż nie stać :evil: :evil: dobrze że i tak uda nam sie wyrwać nad morze.

grzejniki miały byc ale nie ma bo samochód sie zepsuł i beda w sobotę, a na sobotę mielismy zaplanowany całodzienny wyjazd i du...

mam ogromnego doła :evil: :evil: :evil: :evil: dookoła wysyp dzieciaczków a u nas nic :evil: :evil: :evil: zaczynam popadac w jakąś paranoje

tak, tak ale jednak narazie nas na taka podróż nie stać :evil: :evil: dobrze że i tak uda nam sie wyrwać nad morze.

grzejniki miały byc ale nie ma bo samochód sie zepsuł i beda w sobotę, a na sobotę mielismy zaplanowany całodzienny wyjazd i du...

mam ogromnego doła :evil: :evil: :evil: :evil: dookoła wysyp dzieciaczków a u nas nic :evil: :evil: :evil: zaczynam popadac w jakąś paranoje

czyli staranka w tym kierunku juz poczynacie? :wink: Spoko, nie tak łatwo jest zajśc w ciążę jak sie chce, najlepiej wychodzi jak sie nie planuje.

Zaplanuj sobie jakis awans to od razu zaskoczysz :lol: :lol: :lol:

Karolinka, ja Ci mogę powtwierdzić, że im bardziej się chce mieć bobasa tym trudniej. Podobno nawet były jakieś badania, w których wyszło, że kobiety bardzo czekające na malucha się po prostu podświadomie stresują kazdym "podejściem" a stres nie sprzyja. Podobno urlop jest dobrym czasem :)

p.s. my też się staramy... o bliźniaki :D[/code]