sylwiapaweł 19.03.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Sylwia no i ja chce dłuższy ten grzejnik, musze popatrzeć w sklepach internetowych bo w puławach wybór niewielki i tylko te najzwyklejsze. U nas też chromów od ręki nie dostaniesz. Wiszą najczęściej białe ale to nie problem bo jeśli podoba Ci się wzór, to możesz go w chromie zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.03.2010 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 no tak myślę że wybiorę wzor i zamówie. Musze się zebrać i kupic bo hydraulik musi wiedzieć jakie rozstawienia rurek robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 19.03.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 tani nie oznacza zły Nie do końca się zgodzę. Nie jestem zwolennikiem zakupu towarów z najwyższej półki, ale jeśli coś firmowego kosztuje 1.5 do 2 tys. , coś normalnego w granicach 1 tys. to co jest wart produkt tych samych gabarytów/parametrów w cenie 300zł? Jak dla mnie to trochę podejrzane. oczwywiście piszesz prawdę................. ja kupuję w średnich cenach i najpierw sprawdzam producenta i opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 19.03.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Witam! Przybiegłam z rewizytą Bardzo ładny domek budujecie! No i jak by nie było "praawie po sąsiedzku" Będę odwiedzać i podglądać Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.03.2010 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 witam w swoich skromnych progach nowych gości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.03.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 zmykam zaraz do dentysty i do domku, do domku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.03.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 witam wieczornie w wekkend cisza na forum, dziewczyny odpoczywają u nas piątek pracowity, sobota rozrywkowa a niedziela leniwa mamy już grzejniki, nawet niebrzydkie, cieniutkie i leciutkie, brakuje już tylko łazienkowych. reszta pierdułek do hydrauliki też dojechała więc czekamy na drzwi i do roboty. Teraz w najbliższych planach jest utwardzenie wjazdu i niwelacja terenu. zastanawiam się ile będzie kosztowała nas podsufitka, znacie orientacyjny koszt materiałów? ile szykować kasy na taką z pcv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 22.03.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Hejka.Jak tam buźka----------rumieńce są????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 22.03.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 zastanawiam się ile będzie kosztowała nas podsufitka, znacie orientacyjny koszt materiałów? ile szykować kasy na taką z pcv? Sama się właśnie zastanawiam, chociaż pewnie w tym roku i tak nie uda nam się zrobic podbitki. Musze podpytać sąsiadów, bo oni zrobili właśnie taka jak ja chcę - PCV imitująca drzewo - pięknie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 22.03.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 zastanawiam się ile będzie kosztowała nas podsufitka, znacie orientacyjny koszt materiałów? ile szykować kasy na taką z pcv? Sama się właśnie zastanawiam, chociaż pewnie w tym roku i tak nie uda nam się zrobic podbitki. Musze podpytać sąsiadów, bo oni zrobili właśnie taka jak ja chcę - PCV imitująca drzewo - pięknie to wygląda. a możecie jakiś link z tymi cudami przesłac.............. bo ja myslałam że tylko z dechy to się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 22.03.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Tu masz linkhttp://www.dachowy.pl/podbitkadachowa/podbitkadachowawykonczeniedachu_255zdjęć mało, ale poczytaj sobie bo fajny artykuł. Jakis czas temu to myslałam, że są podbitki albo piekne drewniane, albo te ohydne plasikowe jednokolorowe zazwyczaj do nieczego nie pasujące. I nagle oświecono mnie, że z tymi pięknymi "drewnianymi" podbitkami to jest dokładnie tak samo jak z oknami - pvc imitujace drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 22.03.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 dzięki Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.03.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 hejj:) Hejka. Jak tam buźka----------rumieńce są????? oj buźka nie wygląda najlepiej, jestem uziemiona bo buzia czerwona a jak nałożę podkład to skóra odłazi, znaczy dobrze bo tak miało być, dobrze ze mam urlop bo inaczej na zwolnieie bym poszła wiecie co u nas albo nic się nie dzieje albo tysiąc spraw na raz musi być załatwionych, dziś wzięłam sie za porzadki świąteczne ale bez przerwy latałam z telefonem i dzwoniłam w sprawie gruzu, tuj, prądu, okien, samochodu i studiów, kanalizacji i styropianu na wylewki bo wszystkie info musza byc natychmiast bo akurat jest wena żeby cos robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.03.2010 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 cześć dziewczyny, ale mi dobrze na urlopie:) pogoda super, robię porządki w domu, na działce, w ogródku a na budowie ciszaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 25.03.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 cześć dziewczyny, ale mi dobrze na urlopie:) tak dobrze, że nie ma czasu do własnych komentarzy zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.03.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 już się poprawiam:)witam Was wieczornie, wiecie ta wiosna tak na mnie działa że wogóle w domu nie chce się siedzieć, całe dnie na dworku, a w nocy jaki sen:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 25.03.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Ech, takiej to dobrze..... No ale to i tak nie zwalnia Cię z przyjemnego obowiązku plotkowania na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.03.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 mam dziś pierwzęszy wolny wieczór, urlop się kończy a ja tak naprawdę nie wypoczęłam. od tygodnia nie kładę Kingi na popołudniową drzemkę i powiem wam że kryzys jest między 14-15 a potem ok, mała idzie spać o 18 i do 7 rano śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 26.03.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Karolinko nie ma ciebie na forum i cisza tu panuje. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 26.03.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Karolinko nie ma ciebie na forum i cisza tu panuje. Pozdrowienia Jak Karolci nie ma to nikogo nie ma Jak buxka ...................... az tak tragicznie jak opisywałas przed............????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts