Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

Sylwia no i ja chce dłuższy ten grzejnik, musze popatrzeć w sklepach internetowych bo w puławach wybór niewielki i tylko te najzwyklejsze.

U nas też chromów od ręki nie dostaniesz. Wiszą najczęściej białe ale to nie problem bo jeśli podoba Ci się wzór, to możesz go w chromie zamówić.

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tani nie oznacza zły :roll:

Nie do końca się zgodzę. Nie jestem zwolennikiem zakupu towarów z najwyższej półki, ale jeśli coś firmowego kosztuje 1.5 do 2 tys. , coś normalnego w granicach 1 tys. to co jest wart produkt tych samych gabarytów/parametrów w cenie 300zł? Jak dla mnie to trochę podejrzane.

oczwywiście piszesz prawdę................. ja kupuję w średnich cenach i najpierw sprawdzam producenta i opinie

witam wieczornie :D

w wekkend cisza na forum, dziewczyny odpoczywają :)

u nas piątek pracowity, sobota rozrywkowa a niedziela leniwa :D

mamy już grzejniki, nawet niebrzydkie, cieniutkie i leciutkie, brakuje już tylko łazienkowych.

reszta pierdułek do hydrauliki też dojechała więc czekamy na drzwi i do roboty.

Teraz w najbliższych planach jest utwardzenie wjazdu i niwelacja terenu.

zastanawiam się ile będzie kosztowała nas podsufitka, znacie orientacyjny koszt materiałów? ile szykować kasy na taką z pcv?

zastanawiam się ile będzie kosztowała nas podsufitka, znacie orientacyjny koszt materiałów? ile szykować kasy na taką z pcv?

Sama się właśnie zastanawiam, chociaż pewnie w tym roku i tak nie uda nam się zrobic podbitki. Musze podpytać sąsiadów, bo oni zrobili właśnie taka jak ja chcę - PCV imitująca drzewo - pięknie to wygląda.

Sama się właśnie zastanawiam, chociaż pewnie w tym roku i tak nie uda nam się zrobic podbitki. Musze podpytać sąsiadów, bo oni zrobili właśnie taka jak ja chcę - PCV imitująca drzewo - pięknie to wygląda.

a możecie jakiś link z tymi cudami przesłac.............. bo ja myslałam że tylko z dechy to się robi :oops: :oops: :oops:

Tu masz link

http://www.dachowy.pl/podbitkadachowa/podbitkadachowawykonczeniedachu_255

zdjęć mało, ale poczytaj sobie bo fajny artykuł.

Jakis czas temu to myslałam, że są podbitki albo piekne drewniane, albo te ohydne plasikowe jednokolorowe zazwyczaj do nieczego nie pasujące. I nagle oświecono mnie, że z tymi pięknymi "drewnianymi" podbitkami to jest dokładnie tak samo jak z oknami - pvc imitujace drewno.

hejj:)

Hejka.

Jak tam buźka----------rumieńce są?????

oj buźka nie wygląda najlepiej, jestem uziemiona bo buzia czerwona a jak nałożę podkład to skóra odłazi, znaczy dobrze bo tak miało być, dobrze ze mam urlop bo inaczej na zwolnieie bym poszła :roll: :roll:

wiecie co u nas albo nic się nie dzieje albo tysiąc spraw na raz musi być załatwionych, dziś wzięłam sie za porzadki świąteczne ale bez przerwy latałam z telefonem i dzwoniłam w sprawie gruzu, tuj, prądu, okien, samochodu i studiów, kanalizacji i styropianu na wylewki bo wszystkie info musza byc natychmiast bo akurat jest wena żeby cos robic. :roll: :roll: