Karollinka 26.01.2010 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Sylwia, pokaż zdjęcia kuchni koniecznie, ja szukam inspiracji w takich własnie kolorach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 26.01.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 A tu wersja brąz z szarym http://arthomekitchens.com/kuchnie/traffic/51st_vanilla_street_z_56th_cherry_street_01_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 masz rację Sylwia,dodatki bardzo zmieniaja wygląd i mebli i pomieszczenia, mnie kiedyś zauroczyły meble BRW wklejone gdzieś w dzienniku i może nie chodzi o safe szafki co teraz stwierdziałm, co o szare płytki i błyszczące listewki nad blatem. Ja też myslę o meblach kuchennych brązowo waniliowych, zastanawiam sie tylko nad tym czy robic je na wymiar- to kosztuje, czy szukać zwykłych i stworzyc z nich odpowiedni zestaw. My w tej chwili w mieszkaniu mamy waniliowe szafki z brązowymi korpusami, do tego grafitowy blat, szare duże płytki gresowe nad blatem i waniliowa podłoga - jak dla mniesuper zestawienie kolorystyczne podpatrzone właśnie w katalogu brw meble mam podobne obecnie szare płytki na dole a nad blatem takie wanioliowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.01.2010 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 o to to to:) suuuper Sylwia, super:) własnie mi o takie chodzi, daj więcej fotek powiedz czy to meble na wymiar? jaki koszt był? bardzo mi sie podobają, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.01.2010 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 meble mam podobne obecnie szare płytki na dole a nad blatem takie wanioliowe Anetinka pokaż tez swoje mebelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 postaram się na jutro wkleić fotki jak coś - przypomnieć mi proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 26.01.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 o to to to:) suuuper Sylwia, super:) własnie mi o takie chodzi, daj więcej fotek powiedz czy to meble na wymiar? jaki koszt był? bardzo mi sie podobają, bardzo Kochana to zdjęcie z katalogu brw, nasze wzorowane były na tej fotce (seria 71 street): http://www.meblenajtaniej.pl/kuchnie/t71.jpg ale zamawiane na wymiar. Ceny w tej chwili nie pamiętam jedynie to że było taniej niż w firmach zajmujących się kuchniami bo robił to prywatnie pracownik jednej z takowych firm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 26.01.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 te ciemnobrązowe to 51 + 56 STREET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.01.2010 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 jak już poszedł post to zorientowałam sie że to katalogowe ale myślalam że ty masz takie same, mi własnie bardzo odpowiada takie zestawienie kolorów i jak sie ogląda kuchnie użytkowników to inaczej to wygąda niż w katalogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 26.01.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 zdjęcie zawsze trochę przekłamuje, nie ma to jak zobaczyć na żywo i pomacać Ale gotowe aranżacje katalogowe też warto poprzeglądać, tymbardziej że są naprawdę róznorodne i można sobie coś rozjaśnić w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 26.01.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Karolinko ładniutki domeczek......... szkoda tylko, że ta wrrrrrrrrrrrrrr zima w tym roku taka sroga, my też przez nia stoimy w polu z robotą a można byłoby już gładzie kłaść skoro palą w piecu. Widzę, że kuchnię planujesz bardziej nowoczesną zupełnie inną niż moja wymarzona. Pozdrawiam i czekam na Wasz dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 27.01.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Dzień dobry mówię i na kawkę się wpraszam http://fitness.magicsport.pl/anusia/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg Łyk gorącego pachnącego napoju w zimowy i mroźny poranek to nieoceniony dar niebios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.01.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Dzień Dobry. Ja już kawe wypiłam, ale przynosze coś do kawy http://www.traveldeal-s.com/admin/images/Coffee-Croissant.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.01.2010 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 cześć dziewczyny, ja mam 2 dni wolne to i dopiero wstajemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.01.2010 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 cześć dziewczyny, ja mam 2 dni wolne to i dopiero wstajemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.01.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 cześć dziewczyny, ja mam 2 dni wolne to i dopiero wstajemy:) ale Wam fajnie. A ja dziś mocno zaganiana ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.01.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 witam i ja fotek zapomniałam zrobić ale już sobie zapisałam - na jutro będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 27.01.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Również witam. U nas pada od wczoraj znów śnieg i -9 na termometrze Karolinka ekstra, dwa dni wolnego a potem zaraz weekend Aneta-we i Sylwia&Paweł ale pyszności z rańca podajecie, mniam, mniam....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 27.01.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Aneta-we i Sylwia&Paweł ale pyszności z rańca podajecie, mniam, mniam....... szkoda że tylko wirtualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.01.2010 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 http://images41.fotosik.pl/249/9d2a861a09ff9d90med.jpg moja mała śniegowa panienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts