Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

masz rację Sylwia,dodatki bardzo zmieniaja wygląd i mebli i pomieszczenia, mnie kiedyś zauroczyły meble BRW wklejone gdzieś w dzienniku i może nie chodzi o safe szafki co teraz stwierdziałm, co o szare płytki i błyszczące listewki nad blatem.

Ja też myslę o meblach kuchennych brązowo waniliowych, zastanawiam sie tylko nad tym czy robic je na wymiar- to kosztuje, czy szukać zwykłych i stworzyc z nich odpowiedni zestaw.

My w tej chwili w mieszkaniu mamy waniliowe szafki z brązowymi korpusami, do tego grafitowy blat, szare duże płytki gresowe nad blatem i waniliowa podłoga - jak dla mniesuper zestawienie kolorystyczne podpatrzone właśnie w katalogu brw :wink:

meble mam podobne obecnie

szare płytki na dole a nad blatem takie wanioliowe

o to to to:):) suuuper

Sylwia, super:)

własnie mi o takie chodzi, daj więcej fotek powiedz czy to meble na wymiar?

jaki koszt był?

bardzo mi sie podobają, bardzo

Kochana to zdjęcie z katalogu brw, nasze wzorowane były na tej fotce (seria 71 street): http://www.meblenajtaniej.pl/kuchnie/t71.jpg

ale zamawiane na wymiar. Ceny w tej chwili nie pamiętam jedynie to że było taniej niż w firmach zajmujących się kuchniami bo robił to prywatnie pracownik jednej z takowych firm :lol:

Karolinko ładniutki domeczek......... szkoda tylko, że ta wrrrrrrrrrrrrrr zima w tym roku taka sroga, my też przez nia stoimy w polu z robotą a można byłoby już gładzie kłaść skoro palą w piecu.

Widzę, że kuchnię planujesz bardziej nowoczesną :wink: zupełnie inną niż moja wymarzona.

Pozdrawiam i czekam na Wasz dach :D :D :D :D :D