sylwiaradek 31.03.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Brzmi apetycznie sprobuje cos takiego zrobic. Chyba nie jest takie trudne. Chyba czeka mnie 2 tygodniowa szkola gotowania. Przewaznie gotowalam podobne potrawy, ale juz mi samej sie znudzily, a co mowic Radkowi. Hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.03.2010 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 dobrze mówisz Agulka, co miesiąc cos do domku mozna dokupić bo wiadomo że naraz i tak wszystkiego nie będzie ale najważniejszy jest komfort mieszkania w czystosci i ze spokojną głową przez jakis czas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.03.2010 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 moj mąż jak pracował za granica to nie kupował niczego gotowego, wszystko sam przyrzadzał, jak pojechałam do niego to byłam zadziwiona jego umiejętnościami kulinarnymi, pokazał na co go stać i teraz wykorzystuje to:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 31.03.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Moj tez mnie uczyl gotowac. To od niego nauczylam sie robic zupy, bigos... Ale dzisiaj jak wychodzil do pracy powiedzial ze jest tylko schab i zeby kotlety zrobic, a pozniej zrobimy wieksze zakupy. A ze na kotlety nie mam ochoty, no i ten schab jest pokrojony (piec 4 kawalki to tez troche zly pomysl), zastanawialam sie nad czyms innym. Dzieki za podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 31.03.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Brzmi apetycznie sprobuje cos takiego zrobic. Chyba nie jest takie trudne. Chyba czeka mnie 2 tygodniowa szkola gotowania. Przewaznie gotowalam podobne potrawy, ale juz mi samej sie znudzily, a co mowic Radkowi. Hehe pytaj się nas to my Cię nauczymy pichcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.03.2010 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 nooo, my matki polki gotować musimy codziennie i to dla kazdego co innego bo dogodzić jedna potrawą sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 31.03.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Brzmi apetycznie sprobuje cos takiego zrobic. Chyba nie jest takie trudne. Chyba czeka mnie 2 tygodniowa szkola gotowania. Przewaznie gotowalam podobne potrawy, ale juz mi samej sie znudzily, a co mowic Radkowi. Hehe pytaj się nas to my Cię nauczymy pichcić Dwa tygodnie gotowania przede mna. Wiec moze cos polecicie co warto zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 31.03.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 nooo, my matki polki gotować musimy codziennie i to dla kazdego co innego bo dogodzić jedna potrawą sie nie da U mnie w domu mama gotuje, bo mowi, ze ja tak nie umiem tak jak ona. No i wszyscy sie przyzwyczili do jej potraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 31.03.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Sylwia zawiń w te kotlety kawałek sera, wędlinki , chlebka, ogórka i dalej zrób jak do sosu mięsko czyli podpiec i zaalej wodą, będa roladki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 31.03.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Sylwia zawiń w te kotlety kawałek sera, wędlinki , chlebka, ogórka i dalej zrób jak do sosu mięsko czyli podpiec i zaalej wodą, będa roladki Tez super pomysl A co robicie na swieta? My duzo nie bedziemy gotowali. Na pewno zrobie salatke ale nie wiem co na goraco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 31.03.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Sylwia zawiń w te kotlety kawałek sera, wędlinki , chlebka, ogórka i dalej zrób jak do sosu mięsko czyli podpiec i zaalej wodą, będa roladki Tez super pomysl A co robicie na swieta? My duzo nie bedziemy gotowali. Na pewno zrobie salatke ale nie wiem co na goraco. planuje gołąbki, flaki lub leczo - tu spór z małżonkiem , podgrzeję też w piekarniku wcześniej zrobione kotlety jajeczne, może też zrobie pasztet z jajkiem.................... kurka i kiedy my to zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.03.2010 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 u nas tradycyjnie barszczyk z jajkiem, ze 3 salatki, obowiązkowo rosolek dla Kingi, kotlety z serem, pasztet, ćwikła i jeszcze pewnie cos wiosennego i lekkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 31.03.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 ........... zapomniałam o barszczyku wspomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 31.03.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Ajajaj, ale tu smacznie się zrobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 31.03.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Sylwia, nie gotuj tego schabu za długo bo się twardy zrobi! Dzien DObry. Już jestem. Troche się ogarnęłam w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 31.03.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 dzień dobry, dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.03.2010 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 ja też dzis dłużej w pracy, deszcz pada to przynajmniej mi nie szkoad ze w ogrodku nie pogrzebię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 31.03.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 ja też dzis dłużej w pracy, deszcz pada to przynajmniej mi nie szkoad ze w ogrodku nie pogrzebię. u nas piękne słonko. Troche szkoda, ze teraz musze pracowac. ALe przedpołudeni było super to troche mi to wynagrodziło. I nei musiałam wstawac o 5-tej. A jutro tez pośpię bo jade tak na 9-ta pewnie Karolinka, do której jestes w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.03.2010 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 a gdzies do 18 musze posiedziec a Ty do której mi potowarzyszysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 31.03.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 a gdzies do 18 musze posiedziec a Ty do której mi potowarzyszysz? na pewno do końca. Ja będę pewnie do 21-szej, 22-giej może. Aż skończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts