Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moj tez mnie uczyl gotowac. To od niego nauczylam sie robic zupy, bigos... Ale dzisiaj jak wychodzil do pracy powiedzial ze jest tylko schab i zeby kotlety zrobic, a pozniej zrobimy wieksze zakupy.

A ze na kotlety nie mam ochoty, no i ten schab jest pokrojony (piec 4 kawalki to tez troche zly pomysl), zastanawialam sie nad czyms innym. Dzieki za podpowiedz

Brzmi apetycznie sprobuje cos takiego zrobic. Chyba nie jest takie trudne. :D :D :D :D

Chyba czeka mnie 2 tygodniowa szkola gotowania. Przewaznie gotowalam podobne potrawy, ale juz mi samej sie znudzily, a co mowic Radkowi. Hehe :wink: :wink: :D :D :D :lol: :lol:

pytaj się nas to my Cię nauczymy pichcić :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dwa tygodnie gotowania przede mna. Wiec moze cos polecicie co warto zrobic. :lol: :lol: :lol: :lol:

Sylwia zawiń w te kotlety kawałek sera, wędlinki , chlebka, ogórka i dalej zrób jak do sosu mięsko czyli podpiec i zaalej wodą, będa roladki :lol:

Tez super pomysl :p :lol: :lol: :lol:

A co robicie na swieta? My duzo nie bedziemy gotowali. Na pewno zrobie salatke ale nie wiem co na goraco.

planuje gołąbki, flaki lub leczo - tu spór z małżonkiem :wink: , podgrzeję też w piekarniku wcześniej zrobione kotlety jajeczne, może też zrobie pasztet z jajkiem.................... :roll: :roll: :roll: kurka i kiedy my to zrobimy :lol: :lol: :lol:

ja też dzis dłużej w pracy, deszcz pada to przynajmniej mi nie szkoad ze w ogrodku nie pogrzebię.

u nas piękne słonko. Troche szkoda, ze teraz musze pracowac. ALe przedpołudeni było super to troche mi to wynagrodziło.

I nei musiałam wstawac o 5-tej. A jutro tez pośpię bo jade tak na 9-ta pewnie :D

Karolinka, do której jestes w pracy?