Karollinka 01.04.2010 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 A najberdziej lubie coś robic jak zostaję sama: wtedy moge gotowac, piec i siekac sałatki ja też, ja też, u nas sałatka czy surówka musi byc obowiązkowo codziennie, Kinga je więc mogę w nich większość produktów przemycić. ja lubie w kuchni eksperymentowac ale wszyscy wola tradycyjne obiadki więc nawet nie ma możliwości sie wykazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.04.2010 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 witam przedświątecznie:) nie bardzo moge sie jeszcze odnaleźć na nowym forum, ale moje komenty maja juz 74 strony (zdziwienie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.04.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Hej No to zrobili nam niespodzianke. Kompletnie nie wiem o co z naszymi dzienniczkami i komentarzami chodzi. Pozdrowienia PS Jak minely swieta???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.04.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Ja swój dziennik przekopiowałam do nowego blogowego (?). Zobaczymy jak bedzie. Stary chyba usune. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.04.2010 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 hej, ale strasznie wolno strony się otwierają, jak wszystko będzie chodziło sprawniej to połączę dziennik z komentarzami. Święta, święta i po świętach:) odpoczęlismy, pojedliśmy, nadrobiliśmy wizyty rodzinne więc było miło. jutro mam wolne to będę dojadać ciasto:) od jutra tez bierzemy się za kolejne sprawy budowlane, tym razem na pierwszy ogień idzie przyłącze prądu, czas świętowania mniął więc trzeba brać się do roboty:) niby tylko 2 dni były wolne ale udało mi się odpocząć i nabrać sił na dalsze zmagania z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 05.04.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Ja swój dziennik przekopiowałam do nowego blogowego (?). Zobaczymy jak bedzie. Stary chyba usune. Ło matko bosko.... wpadłam na chwilkę i zdębiałam, jak tu się teraz poruszać? A ta wielce trudna procedura kopiowania to jak się powinna odbyć? ps.: a widzieliście jak się teraz brzydko nazywamy? i co, tak zostanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.04.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Ło matko bosko.... wpadłam na chwilkę i zdębiałam, jak tu się teraz poruszać? A ta wielce trudna procedura kopiowania to jak się powinna odbyć? ps.: a widzieliście jak się teraz brzydko nazywamy? i co, tak zostanie? Sylwia o zmianę poproś admina- chyba (?) Ja dziennik kopiowałam wchodząc w kazdy post starego i wciskajac "dodaj do dziennika" - po lewej stronie: http://img338.imageshack.us/img338/7012/dziennik.png Usuwałam cytuj i wklejało sie samo I tak niestety kazdy post. A siła rozpędu dodałam też kilka nowych fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 06.04.2010 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Dzieki piekne - już do tego doszłam. Na próbę poszedł pierwszy post ale na więcej czasu nie było Ale nazwę to mi zmienili - zamiast sylwia&paweł to jestesmy teraz sylwia&paweł :mad: JA SIĘ NIE ZGADZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 06.04.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Sylwiu ja tez mam jakas dziwna nazwe. I tez nie wiem jak ja zmienic!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.04.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 dziewczyny, a nie próbowałyscie napisac do admina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 06.04.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Jak tylko uporam się z przenoszeniem dziennika to napiszę. Przez tą nową nazwę nie mogłam się zalogować, dopiero skopiowałam swoje nowe "ja" z waszych komentów i posżło :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 06.04.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Cos nadal mi nie wychodzi kopiowanie mojego dzienniczka! Nie moge sie odnalesc:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 06.04.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Cos nadal mi nie wychodzi kopiowanie mojego dzienniczka! Nie moge sie odnalesc:( Ha ha ha, wiem coś o tym, ja się powoli odnajduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 06.04.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Witam we wtorkowe południe. Strasznie powoli otwierają mi sie strony............. Aneta masz rację, że to nie jest wina łącza tylko FM..... mam nadzieję, że przyspieszą to. Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.04.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Teraz jest o wiele lepiej z szybkościa niz przed południem A co do dziennika to ja sobie otworzyłam dwa okienka: w jednym stary dziennik a w drugim nowy i po kolei robiłam "wklej do dziennika" na starym. Jak wkleiłam to znów z kolejnym postem to samo. Jak dla mnie łatwa robota tylko nudna A jak chciałam coś innego dopisac w nowym dzienniku to robiłam "nowy wpis"- znad avatara. Mi zaczyna się coraz bardziej podobac to nowe forum. Jak szybkośc bedzie ok to juz w ogóle bedzie fajnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.04.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 I mam nadzieję, ze teraz nie bądą zmianiac forum na to stare bo juz tam dziennika nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.04.2010 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 cześć dziewczyny, zaczynam sie uczyc nowego forum, jak mi szybciej strony sie otwieraja to nawet fajne jest. wczoraj spalałam kalorie po świętach na basenie i regenerowałam sie w jaskini solnej, super. a dzis zaczynamy robic elektryke:) wczoraj prawie do północy obmyslałam co i jak ma byc bo mąż ma swoją wizję ale nie koniecznie identyczną jak moja;) co u Was kobitki? miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 07.04.2010 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Kochana, przypominam się w sprawie tej elektryki.Skoro już jesteś po planowaniu, wrzuć proszę rzuciki z zaznaczonymi gniazdami/lampami. I nie chodzi mi o typowy projekt elektryczny, ot po prostu maźnij kropkę tu i tam a ja to sobie już później ogarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.04.2010 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 ok, napisze Ci też jakie pomysły ma mój mąż, gniazdek i włączników bedzie pewnie ze 150 ale on chce zeby bylo maksymalnie funkcjonalnie, dla mnie to w niektórych miejscach przesada ale skoro za robote nie placimy to niech mu bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 07.04.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Super, będę bardzo wdzięczna za wszelkie podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts