Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

A najberdziej lubie coś robic jak zostaję sama: wtedy moge gotowac, piec i siekac sałatki

ja też, ja też, u nas sałatka czy surówka musi byc obowiązkowo codziennie, Kinga je więc mogę w nich większość produktów przemycić.

ja lubie w kuchni eksperymentowac ale wszyscy wola tradycyjne obiadki więc nawet nie ma możliwości sie wykazać.

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej, ale strasznie wolno strony się otwierają, jak wszystko będzie chodziło sprawniej to połączę dziennik z komentarzami.

Święta, święta i po świętach:) odpoczęlismy, pojedliśmy, nadrobiliśmy wizyty rodzinne więc było miło.

jutro mam wolne to będę dojadać ciasto:)

od jutra tez bierzemy się za kolejne sprawy budowlane, tym razem na pierwszy ogień idzie przyłącze prądu, czas świętowania mniął więc trzeba brać się do roboty:)

niby tylko 2 dni były wolne ale udało mi się odpocząć i nabrać sił na dalsze zmagania z budową:)

Ja swój dziennik przekopiowałam do nowego blogowego (?). Zobaczymy jak bedzie. Stary chyba usune.

Ło matko bosko.... wpadłam na chwilkę i zdębiałam, jak tu się teraz poruszać? A ta wielce trudna procedura kopiowania to jak się powinna odbyć?

ps.: a widzieliście jak się teraz brzydko nazywamy? i co, tak zostanie?:confused:

Ło matko bosko.... wpadłam na chwilkę i zdębiałam, jak tu się teraz poruszać? A ta wielce trudna procedura kopiowania to jak się powinna odbyć?

ps.: a widzieliście jak się teraz brzydko nazywamy? i co, tak zostanie?:confused:

Sylwia o zmianę poproś admina- chyba (?)

Ja dziennik kopiowałam wchodząc w kazdy post starego i wciskajac "dodaj do dziennika" - po lewej stronie:

http://img338.imageshack.us/img338/7012/dziennik.png

Usuwałam cytuj i wklejało sie samo ;)

I tak niestety kazdy post.

A siła rozpędu dodałam też kilka nowych fotek :)

Teraz jest o wiele lepiej z szybkościa niz przed południem :)

A co do dziennika to ja sobie otworzyłam dwa okienka: w jednym stary dziennik a w drugim nowy i po kolei robiłam "wklej do dziennika" na starym. Jak wkleiłam to znów z kolejnym postem to samo. Jak dla mnie łatwa robota tylko nudna ;)

A jak chciałam coś innego dopisac w nowym dzienniku to robiłam "nowy wpis"- znad avatara.

Mi zaczyna się coraz bardziej podobac to nowe forum. Jak szybkośc bedzie ok to juz w ogóle bedzie fajnie :) :)

cześć dziewczyny, zaczynam sie uczyc nowego forum, jak mi szybciej strony sie otwieraja to nawet fajne jest.

wczoraj spalałam kalorie po świętach na basenie i regenerowałam sie w jaskini solnej, super.

a dzis zaczynamy robic elektryke:):)

wczoraj prawie do północy obmyslałam co i jak ma byc bo mąż ma swoją wizję ale nie koniecznie identyczną jak moja;)

co u Was kobitki?

miłego dnia.