Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No dobrze. Mam ustawione na automatyczne wysylanie wiadomosci i nadal nie przychodza emaile:( A czy subskrybcje same sie ustawiaja czy ja musze je ustawic. Mam narazie 2 bo w nich dodawalam komentarze.

mozesz ustawić ręcznie. Na górze kazdego tematu masz narzędzia wątku- tam ustawiasz sobie subskrypcję :)

Wiecie, mam wrażenie, ze pisałam to kilka razy :jawdrop:. W ogóle dziś moje posty to kopia kopii :rotfl:

Witanko ;)

Byliśmy wczoraj w koniczynce na elektrycznym rekonesansie no i parę zamierzeń zostało zrewidowanych. Przede wszystkim zrezygnowaliśmy z lamp wiszących nad barkiem. Stanęłam sobie w miejscu przyszłego barku i wyobraziłam sobie dwie wiszące lampy do tego lampę w kuchni, halogeny i dwie lampy nad stołem - łolaboga MASAKRA. Tych lamp zdecydowanie zadużo na tak małej powierzchni, ot takie moje zdanie. Miałam wątpliwości co do oświetlenia w korytarzyku na górze ale zrobimy tam jedną lampę. Poza tym rozplanowane włączniki, co do gniazdek to jeszcze planowanie przed nami.

Myslimy jeszcze nad oświetleniem zewnętrznym wolnostojącego garażu - JAK MA BYĆ WŁĄCZANE? Ktoś podpowie?

Ps. fajne to forum, można sobie kolorkami popisać :D

Myslimy jeszcze nad oświetleniem zewnętrznym wolnostojącego garażu - JAK MA BYĆ WŁĄCZANE? Ktoś podpowie?

najwygodniejsza chyba jest czujka ruchu.

Ale ja jeszcze żadnego oswietlenia koło garazu nie mam ;)

Słuchajcie ja juz wiem, ze największy błąd w naszym oświetleniu w domu to brak włącznika/wyłacznika światła przy wyjściu z pokoju do wiatrołapu. Chodiz mi o taki jak przy schodach- na dole i na górze, gdy można włączyc lub wyłączyc.

Jak wejdę do domu to mam włącznik blisko drzwi zewnętrznych a gdy wychodzę to juz wyłącznika nei mam :(. Pomieszczenie nie jest duże, jest malutkie ale wyłącznik i tak bardzo by się przydał.

Słuchajcie ja juz wiem, ze największy błąd w naszym oświetleniu w domu to brak włącznika/wyłacznika światła przy wyjściu z pokoju do wiatrołapu. Chodiz mi o taki jak przy schodach- na dole i na górze, gdy można włączyc lub wyłączyc.

Jak wejdę do domu to mam włącznik blisko drzwi zewnętrznych a gdy wychodzę to juz wyłącznika nei mam :(. Pomieszczenie nie jest duże, jest malutkie ale wyłącznik i tak bardzo by się przydał.

Myślałam o takim rozwiązaniu, ba nawet głośno je wypowiedziałam ale mnie małż przystopował że niepotrzebne....