sylwiaradek 07.04.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 No dobrze. Mam ustawione na automatyczne wysylanie wiadomosci i nadal nie przychodza emaile:( A czy subskrybcje same sie ustawiaja czy ja musze je ustawic. Mam narazie 2 bo w nich dodawalam komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.04.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 No dobrze. Mam ustawione na automatyczne wysylanie wiadomosci i nadal nie przychodza emaile:( A czy subskrybcje same sie ustawiaja czy ja musze je ustawic. Mam narazie 2 bo w nich dodawalam komentarze. mozesz ustawić ręcznie. Na górze kazdego tematu masz narzędzia wątku- tam ustawiasz sobie subskrypcję Wiecie, mam wrażenie, ze pisałam to kilka razy . W ogóle dziś moje posty to kopia kopii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 07.04.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Dzieki za cierpliwosc do nas. Wczsniej wchodzilam do ciagle tych samych watkow i mialam je zawsze pod reka. A tu nagle taka zmiana. No i jak na razie dosc tych pytan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 07.04.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Nasza Ty SKARBNICO WIEDZY Musisz opracować ogólnodostępny instruktaż - nowe forum muratora krok po kroku bo na razie to każdemy z osobna tłumaczysz to samo Ale dzięki Ci za to i za Twoją cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.04.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Dzieki za cierpliwosc do nas. Wczsniej wchodzilam do ciagle tych samych watkow i mialam je zawsze pod reka. A tu nagle taka zmiana. No i jak na razie dosc tych pytan jak chcesz pytaj Jak tylko będę znała odpowiedź to napiszę Powinnam co prawda pracowac a co chwilkę robię sobie przerwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 07.04.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Oooo, jak szybko udało mi się odpowiedź napisać, no no, może idzie ku lepszemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.04.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 To może napiszecie jak teraz przeglądacie forum?Macie kilka wybranych wątków, czy z maila gdy przyjdą powiadomienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 07.04.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 To może napiszecie jak teraz przeglądacie forum? Macie kilka wybranych wątków, czy z maila gdy przyjdą powiadomienia? Ja wogóle nie używam powiadomień. Ciągle korzystam ze starych skrótów bo działają ps.: nie macie wrażenia że nam forum przyspieszyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 07.04.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 To może napiszecie jak teraz przeglądacie forum? Macie kilka wybranych wątków, czy z maila gdy przyjdą powiadomienia? No ja jeszcze z tym mam problem. A co do predkosci, dzisiaj jest naprawde szybka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.04.2010 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 mi przychodza powiadomienia a jak nie to biegam po forum i patrze co sie zmieniło od ostatniej wizyty w wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 07.04.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Ja biegam bez przerwy dlatego też powiadomienia są mi zbędne bo częściej bywam na FM niż na poczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.04.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Ja klikam nowe jak jestem często i długo- tak jak dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.04.2010 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 czeeść ale dzis jechałam długo do pracy, mgła taka że na parę metrów nic nie widać, powiem wam ze już mam kable prądowe w sypialni i garderobie:) a w kominie ptaki uwiły gniazdko więc niedługo bedziemy mieli nowych mieszkańców:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 08.04.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witanko Byliśmy wczoraj w koniczynce na elektrycznym rekonesansie no i parę zamierzeń zostało zrewidowanych. Przede wszystkim zrezygnowaliśmy z lamp wiszących nad barkiem. Stanęłam sobie w miejscu przyszłego barku i wyobraziłam sobie dwie wiszące lampy do tego lampę w kuchni, halogeny i dwie lampy nad stołem - łolaboga MASAKRA. Tych lamp zdecydowanie zadużo na tak małej powierzchni, ot takie moje zdanie. Miałam wątpliwości co do oświetlenia w korytarzyku na górze ale zrobimy tam jedną lampę. Poza tym rozplanowane włączniki, co do gniazdek to jeszcze planowanie przed nami. Myslimy jeszcze nad oświetleniem zewnętrznym wolnostojącego garażu - JAK MA BYĆ WŁĄCZANE? Ktoś podpowie? Ps. fajne to forum, można sobie kolorkami popisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.04.2010 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 u nas w kuchni będa halogeny, nad barkiem lampa i nad stołem lampa w salonie nie wiem czy dac lampe czy halogeny, jak myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.04.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Myslimy jeszcze nad oświetleniem zewnętrznym wolnostojącego garażu - JAK MA BYĆ WŁĄCZANE? Ktoś podpowie? najwygodniejsza chyba jest czujka ruchu. Ale ja jeszcze żadnego oswietlenia koło garazu nie mam Słuchajcie ja juz wiem, ze największy błąd w naszym oświetleniu w domu to brak włącznika/wyłacznika światła przy wyjściu z pokoju do wiatrołapu. Chodiz mi o taki jak przy schodach- na dole i na górze, gdy można włączyc lub wyłączyc. Jak wejdę do domu to mam włącznik blisko drzwi zewnętrznych a gdy wychodzę to juz wyłącznika nei mam . Pomieszczenie nie jest duże, jest malutkie ale wyłącznik i tak bardzo by się przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.04.2010 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 u nas bedzie taki włącznik, wogóle mi sie wydaje że mąż za dużo zaplanował, mam wrażenie że gdzie nie spojrzę to bedzie albo gniazdko albo włącznik ale przynajmniej żadne kable nie bedą wisiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 08.04.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Słuchajcie ja juz wiem, ze największy błąd w naszym oświetleniu w domu to brak włącznika/wyłacznika światła przy wyjściu z pokoju do wiatrołapu. Chodiz mi o taki jak przy schodach- na dole i na górze, gdy można włączyc lub wyłączyc. Jak wejdę do domu to mam włącznik blisko drzwi zewnętrznych a gdy wychodzę to juz wyłącznika nei mam . Pomieszczenie nie jest duże, jest malutkie ale wyłącznik i tak bardzo by się przydał. Myślałam o takim rozwiązaniu, ba nawet głośno je wypowiedziałam ale mnie małż przystopował że niepotrzebne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.04.2010 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 my robimy,ale podejrzewam, a nawet jestem pewna że gdybysmy płacili za robotę elektrykowi to też mielibyśmy duuużo mniej włączników i gniazdek, nie wszystkie są niezbędne,ale myslę że te, które sa funkcjonalne to zrobic trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 08.04.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Karolcia za duzo włączników, gniaz itp w ścianach to też nie za ładnie wyglada................ może udaCi się jeszcze jakies zlikwidować Nie płacicie za robociznę, ale za gniazda będzie musieli płacić................. grosz do grosza i wychodzi niezła kupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts