Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dostaliśmy dziś wycenę tynków- 16 tys:mad::mad::mad::( chyba sprawa przesądzona- będą płyty.

tak sobie myślę że jak uda się wykonać plan na ten rok czyli przyłącza, instalacje, wylewki i płyty to już od następnej wiosny będzie wykończeniówka:yes::cool:

z jednej strony to jeszcze szmat czasu ale z drugiej nawet dużo będzie zrobione.

Jutro będzie dostawa okien z Oknoplasta do Puław więc może w tym transporcie będą nasze drzwi i nowa rama do okna wykuszowego.

dostaliśmy dziś wycenę tynków- 16 tys:mad::mad::mad::( chyba sprawa przesądzona- będą płyty.

tak sobie myślę że jak uda się wykonać plan na ten rok czyli przyłącza, instalacje, wylewki i płyty to już od następnej wiosny będzie wykończeniówka:yes::cool:

z jednej strony to jeszcze szmat czasu ale z drugiej nawet dużo będzie zrobione.

Jutro będzie dostawa okien z Oknoplasta do Puław więc może w tym transporcie będą nasze drzwi i nowa rama do okna wykuszowego.

a tak niedawno pisałaś, że DUŻo czasu do wyprowadzki a tu jak pójidze po Waszej mysli za rok, będziesz latać po sklepach i polowac na okazje.

Kciukasy aby Wam te drzwi i ramę juz przywieźli

no wlaśnie, my jeszcze sporo innych wydatków zaplanowaliśmy na ten rok i jeszcze będziemy mieli 3 wesela w lecie i dwoiste chrzciny więc tez trzepnie po kieszeni, no ale ze wszystkiego nie mozna rezygnowac ze względu na budowę bo człowiek by oszalał.

tych wesel to zazdroszczę................. u nas szykuje sie jedno we wrzesniu, ale czy na nie zostaniemy zaproszeni to wielka niewiadoma, choc oni u nas byli.

Bryyyyyyyyyyyyyyy

Karolcia butki muszą być.................... wczoraj na allegro wygrałam mojej gwieździe trampki ................ dziś ma imeniny więc to prezencik.......... ogólnie nie obchodzimy imienin dzieci, ale ............................ w przedszkolu tego dnia jesteś PANIĄ, więc cukierki dzis musiały być................... no i całus będzie od ukochanego mojej córci ------- Maciusia:lol2::wiggle::lol:

o patrz jaka zaradna dziewczynka, ma juz ukochanego:):)

my sportowe buciki to mamy, u nas mamy taki zwyczaj ze Kinga dostaje na urodziny od mojego brata adidasy i kurtke na wiosne wiec strój sportowy zawsze ma, ale ona jest taka gwiazdą że adidasów do sukienki nie założy i trzeba pantofelki kupić:)

o patrz jaka zaradna dziewczynka, ma juz ukochanego:):)

my sportowe buciki to mamy, u nas mamy taki zwyczaj ze Kinga dostaje na urodziny od mojego brata adidasy i kurtke na wiosne wiec strój sportowy zawsze ma, ale ona jest taka gwiazdą że adidasów do sukienki nie założy i trzeba pantofelki kupić:)

a to zrozumiałe i musza być jeszcze w odpowiednim kolorze, by pasowały PRAWI do każdej kreacji:D