30Agulka 08.04.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A tak poza tym witam w słoneczny choć wietrzny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.04.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 cześć Agulka:) masz racje że co za duzo to nie ładnie ale obiecałam mężowi że do elektryki nie bede mu sie wtrącać:cool: mam nadzieje ze bedzie funkcjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.04.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Moze twoj maz wie co robi i trzeba mu zaufac. Moj maz od poczatku budowy mi ufa i jak do tej pory dobrze na tym wychodzi:D:D:p:p:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.04.2010 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 dostaliśmy dziś wycenę tynków- 16 tys:mad::mad: chyba sprawa przesądzona- będą płyty. tak sobie myślę że jak uda się wykonać plan na ten rok czyli przyłącza, instalacje, wylewki i płyty to już od następnej wiosny będzie wykończeniówka:yes: z jednej strony to jeszcze szmat czasu ale z drugiej nawet dużo będzie zrobione. Jutro będzie dostawa okien z Oknoplasta do Puław więc może w tym transporcie będą nasze drzwi i nowa rama do okna wykuszowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 08.04.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 dostaliśmy dziś wycenę tynków- 16 tys:mad::mad: chyba sprawa przesądzona- będą płyty. tak sobie myślę że jak uda się wykonać plan na ten rok czyli przyłącza, instalacje, wylewki i płyty to już od następnej wiosny będzie wykończeniówka:yes: z jednej strony to jeszcze szmat czasu ale z drugiej nawet dużo będzie zrobione. Jutro będzie dostawa okien z Oknoplasta do Puław więc może w tym transporcie będą nasze drzwi i nowa rama do okna wykuszowego. a tak niedawno pisałaś, że DUŻo czasu do wyprowadzki a tu jak pójidze po Waszej mysli za rok, będziesz latać po sklepach i polowac na okazje. Kciukasy aby Wam te drzwi i ramę juz przywieźli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.04.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 no zobaczymy jak to będzie, kasa idzie jak woda więc trzeba się liczyć że jej brak trochę spowolni pracę;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 08.04.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 no zobaczymy jak to będzie, kasa idzie jak woda więc trzeba się liczyć że jej brak trochę spowolni pracę;( tak, tak kaska ucieka ............... chcielismy ostatnia traszę wziąć gdzieś w wakacje, ale chyba sie to nie uda............. a nawet na pewno nie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.04.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 no wlaśnie, my jeszcze sporo innych wydatków zaplanowaliśmy na ten rok i jeszcze będziemy mieli 3 wesela w lecie i dwoiste chrzciny więc tez trzepnie po kieszeni, no ale ze wszystkiego nie mozna rezygnowac ze względu na budowę bo człowiek by oszalał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 08.04.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 no wlaśnie, my jeszcze sporo innych wydatków zaplanowaliśmy na ten rok i jeszcze będziemy mieli 3 wesela w lecie i dwoiste chrzciny więc tez trzepnie po kieszeni, no ale ze wszystkiego nie mozna rezygnowac ze względu na budowę bo człowiek by oszalał. tych wesel to zazdroszczę................. u nas szykuje sie jedno we wrzesniu, ale czy na nie zostaniemy zaproszeni to wielka niewiadoma, choc oni u nas byli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.04.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ja też lubię takie imprezy, potańczyć, ubrać się wystrzałowo i zjeść coś dobrego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 08.04.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 :wiggle::wiggle::wiggle::stereo:ja też lubię takie imprezy, potańczyć, ubrać się wystrzałowo i zjeść coś dobrego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.04.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 no właśnie, dokładnie tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.04.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 zmykam spać bo jutro rano pobudka, dobranoc dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.04.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 tych wesel to zazdroszczę................. u nas szykuje sie jedno we wrzesniu, ale czy na nie zostaniemy zaproszeni to wielka niewiadoma, choc oni u nas byli. a ja w pracy dostałam zaproszenie na slub i wesele na 1 maja. Noz kurde, noooo....! 2 maja Alicja ma Komunię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.04.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 zmykam spać bo jutro rano pobudka, dobranoc dziewczynki śpij dobrze. Mi sie dziś jakoś nie spieszy. Ale wiem, że w pracy będę zieeeeeewac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.04.2010 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 czeee dziewczynki, ja juz po kawce, siedzę dzis samiutka w pracy więc pewnie robotą za bardzo się nie zajmę a nawet mi przyszedł genialny pomysł żeby po południu pojechać po jakieś butki wiosenne bo i ja i Kinga nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 09.04.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Bryyyyyyyyyyyyyyy Karolcia butki muszą być.................... wczoraj na allegro wygrałam mojej gwieździe trampki ................ dziś ma imeniny więc to prezencik.......... ogólnie nie obchodzimy imienin dzieci, ale ............................ w przedszkolu tego dnia jesteś PANIĄ, więc cukierki dzis musiały być................... no i całus będzie od ukochanego mojej córci ------- Maciusia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.04.2010 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 o patrz jaka zaradna dziewczynka, ma juz ukochanego:) my sportowe buciki to mamy, u nas mamy taki zwyczaj ze Kinga dostaje na urodziny od mojego brata adidasy i kurtke na wiosne wiec strój sportowy zawsze ma, ale ona jest taka gwiazdą że adidasów do sukienki nie założy i trzeba pantofelki kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 09.04.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 o patrz jaka zaradna dziewczynka, ma juz ukochanego:) my sportowe buciki to mamy, u nas mamy taki zwyczaj ze Kinga dostaje na urodziny od mojego brata adidasy i kurtke na wiosne wiec strój sportowy zawsze ma, ale ona jest taka gwiazdą że adidasów do sukienki nie założy i trzeba pantofelki kupić a to zrozumiałe i musza być jeszcze w odpowiednim kolorze, by pasowały PRAWI do każdej kreacji:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.04.2010 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 oj tak, z dziewczynami to tak jest, do każdej kreacji inne nakrycie głowy i inna torebka, to ja mam o wiele mniej dodatków niz Kinga:)z chłopakami jest chyba łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts