aneta-we 09.04.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 oj tak, z dziewczynami to tak jest, do każdej kreacji inne nakrycie głowy i inna torebka, to ja mam o wiele mniej dodatków niz Kinga:) z chłopakami jest chyba łatwiej moja ALicja wobec tego powinna byc chyba chłopakiem Zakłada zielone spodnie, różową bluze i granatowy bezrękawnik i idzie na dwór. Do tego adidasy z czerwonym paskiem- nic do niczego nie pasuje a jej nie przeszkadza za cholerę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.04.2010 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 to Anetko masz szczęście, moja juz od jakiegos czasu ubiera się sama i nie daj Boże żeby założyła spodnie na jakieś wyjście, koło domu biega w spodniach ale albo maja byc różowe albo w odcieniach dziewczęcych i koniecznie z babskimi aplikacjami, jak jej założe jakąś czapke na dwor na codzień to potem na większe wyjście juz jej nie założy nigdy, tak samo buty, musi mieć codzienne i odswiętne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.04.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 to Anetko masz szczęście, moja juz od jakiegos czasu ubiera się sama i nie daj Boże żeby założyła spodnie na jakieś wyjście, koło domu biega w spodniach ale albo maja byc różowe albo w odcieniach dziewczęcych i koniecznie z babskimi aplikacjami, jak jej założe jakąś czapke na dwor na codzień to potem na większe wyjście juz jej nie założy nigdy, tak samo buty, musi mieć codzienne i odswiętne no to nie wiem kto ma lepiej. Moja cały czas chodzi w dresach Wszystko inne niewygodne, gryzie, drapie itd. Wiem, ze to tez efekt AZS ale na Boga, czasami mogłaby chociaz jeansy załozyc Na uroczystości typu Święta, urodziny załozy sukienke ale czy z ochota to bym nie powiedziała. A ile się nawalczę o to, zeby sie przebrała po szkole. Ona w mundurku mogłaby cały dzień przechodzić. Sama widzisz- lekko nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.04.2010 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 no to my sportowych ubranek mamy mało, spodnie dresowe musza byc bo szkoda mi Kingi zeby koło domu w jeansach biegała ale kurtki sportowej nie założy, musi byc płaszczyk, w zimie w domu ani razu nie założykla spodni tylko sukienki albo spodniczki, ech wybrac sie z nią gdzieś to prawdziwe wyzwanie bo pól dnia dopasowuje stroje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.04.2010 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 patrzcie jakie ładne znalazłam: http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=5797506 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.A 09.04.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 oj tak, z dziewczynami to tak jest, do każdej kreacji inne nakrycie głowy i inna torebka, to ja mam o wiele mniej dodatków niz Kinga:) z chłopakami jest chyba łatwiej Kurcze tak się napisałam i mi wpis wcięło:mad: ,może teraz sie uda. Z tymi chłopakami to nie jest tak łatwo jak myślisz:no: wiem co mówię :yes:bo mam dwóch,szczególnie ten starszy trzecieklasista stroi się że ho,ho:yes:,nim pojedziemy do szkoły to do łazienki lepiej nie wchodzić,bo można się udusić od ilości perfum:mad:(co za czasy).Też nie założy tego,ani tamtego,a mamo w tym to ja wyglądam jak" wieśniak"(a przecież mieszka na wsi:lol:) czasem to zwariowac mozna,choć czuję się przy nich jak rodzynek w cieście:D. Tak więc dziewczyny nie narzekajcie na te wasze córunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.04.2010 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 wpadłam się pochwalić że elektryka robi się bardzo sprawnie:)w pokojach na górze prawie zrobione, na poniedziałek muszę mieć koncepcję oświetlenia górnej łazienki i klatki schodowej, jakie macie pomysły?dziś też mąż był u jakiegoś fachowca który wytłumaczył jak ze zwykłego kominka odzyskać ciepło, podobno to nie jest skomplikowane i mąż ma sam to zrobić i ciepłe powietrze będzie leciało do każdego pomieszczenia, całkiem sensowne to rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.A 09.04.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Wiesz że taki mąż to skarb:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 10.04.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Karollinka dzięki za pierwszy komentarz w moim dzienniku. Dziękuję bardzo za życzenia, od razu zobaczyłam Wasz dziennik budowy a tu widzę, że wy jesteście o wiele wiele dalej - już domek stoi Teraz po mału wykończeniówka;-) Życzę udanego wykańczania i jak najmniej stresu z tym związanego. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.04.2010 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 witam się w sobotnie przedpołudnie, jestem w szoku z powodu wielkiej tragedii [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.04.2010 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Karollinka dzięki za pierwszy komentarz w moim dzienniku. Dziękuję bardzo za życzenia, od razu zobaczyłam Wasz dziennik budowy a tu widzę, że wy jesteście o wiele wiele dalej - już domek stoi Teraz po mału wykończeniówka;-) Życzę udanego wykańczania i jak najmniej stresu z tym związanego. Pozdrawiam serdecznie Beatko witam w moich skromnych koniczynkowych progach, aby patrzeć jak i u Was będzie taki stan budowy, ja z sentymentem wspominam jak prawie rok temu zaczynaliśmy stawiać ściany, do wykańczania jeszcze trochę czasu narazie trzeba zająć sie instalacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.04.2010 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 znalazłam bossskie łóżko http://images44.fotosik.pl/282/434c4d52afb5ed37med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.04.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 te też są fajne ale w innych kolorach, jednak ta szarość ma coś w sobie, echh....... piękna jesthttp://images48.fotosik.pl/282/643d2381a2317422med.jpg http://images48.fotosik.pl/282/dbb77d983abece46med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 11.04.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Mam takie pytanko, dziewczyny, czy kominy robiłyście zgodnie z projektem? Bo okazalo sie ze za tydzien mamy je majstrom przywiezc a temat calkiem nie przemyslany ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 11.04.2010 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam w deszczową niedzielę Beatko my kominy murowaliśmy z cegły, nie kupowaliśmy gotowych, kominy robilismy prawie zgodnie z projektem ale wyszły troche w innym miejscu bo w projekcie jest sugerowane ogrzewanie gazem, my przerobiliśmy na ogrzewanie węglem więc kominy są ciut inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 11.04.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 no musze się pochwalić, muszę:) dostałam od męża autko:eek::eek::eek: tzn, poprostu stare sprzedał i mamy nowe, :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 11.04.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 no musze się pochwalić, muszę:) dostałam od męża autko:eek::eek::eek: tzn, poprostu stare sprzedał i mamy nowe, :eek: wow.................. ale prezencik super................. U nas świeci słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 11.04.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 gratuluje niech Wam dobrze służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.04.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 no musze się pochwalić, muszę:) dostałam od męża autko:eek::eek::eek: tzn, poprostu stare sprzedał i mamy nowe, :eek: Suuuuuuuuuuper. I jak jazda probna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 12.04.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Dzień dobry, ale nowiny fiu fiu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts