Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

oj tak, z dziewczynami to tak jest, do każdej kreacji inne nakrycie głowy i inna torebka, to ja mam o wiele mniej dodatków niz Kinga:)

z chłopakami jest chyba łatwiej

moja ALicja wobec tego powinna byc chyba chłopakiem ;)

Zakłada zielone spodnie, różową bluze i granatowy bezrękawnik i idzie na dwór. Do tego adidasy z czerwonym paskiem- nic do niczego nie pasuje a jej nie przeszkadza za cholerę ;)

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to Anetko masz szczęście, moja juz od jakiegos czasu ubiera się sama i nie daj Boże żeby założyła spodnie na jakieś wyjście, koło domu biega w spodniach ale albo maja byc różowe albo w odcieniach dziewczęcych i koniecznie z babskimi aplikacjami, jak jej założe jakąś czapke na dwor na codzień to potem na większe wyjście juz jej nie założy nigdy, tak samo buty, musi mieć codzienne i odswiętne

to Anetko masz szczęście, moja juz od jakiegos czasu ubiera się sama i nie daj Boże żeby założyła spodnie na jakieś wyjście, koło domu biega w spodniach ale albo maja byc różowe albo w odcieniach dziewczęcych i koniecznie z babskimi aplikacjami, jak jej założe jakąś czapke na dwor na codzień to potem na większe wyjście juz jej nie założy nigdy, tak samo buty, musi mieć codzienne i odswiętne

no to nie wiem kto ma lepiej. Moja cały czas chodzi w dresach :evil: Wszystko inne niewygodne, gryzie, drapie itd. Wiem, ze to tez efekt AZS ale na Boga, czasami mogłaby chociaz jeansy załozyc :-x

Na uroczystości typu Święta, urodziny załozy sukienke ale czy z ochota to bym nie powiedziała.

A ile się nawalczę o to, zeby sie przebrała po szkole. Ona w mundurku mogłaby cały dzień przechodzić.

Sama widzisz- lekko nie jest ;)

no to my sportowych ubranek mamy mało, spodnie dresowe musza byc bo szkoda mi Kingi zeby koło domu w jeansach biegała ale kurtki sportowej nie założy, musi byc płaszczyk, w zimie w domu ani razu nie założykla spodni tylko sukienki albo spodniczki, ech wybrac sie z nią gdzieś to prawdziwe wyzwanie bo pól dnia dopasowuje stroje

oj tak, z dziewczynami to tak jest, do każdej kreacji inne nakrycie głowy i inna torebka, to ja mam o wiele mniej dodatków niz Kinga:)

z chłopakami jest chyba łatwiej

Kurcze tak się napisałam i mi wpis wcięło:mad: ,może teraz sie uda.

Z tymi chłopakami to nie jest tak łatwo jak myślisz:no: wiem co mówię :yes:bo mam dwóch,szczególnie ten starszy trzecieklasista stroi się że ho,ho:yes:,nim pojedziemy do szkoły to do łazienki lepiej nie wchodzić,bo można się udusić od ilości perfum:mad:(co za czasy).Też nie założy tego,ani tamtego,a mamo w tym to ja wyglądam jak" wieśniak"(a przecież mieszka na wsi:lol:) czasem to zwariowac mozna,choć czuję się przy nich jak rodzynek w cieście:D.

Tak więc dziewczyny nie narzekajcie na te wasze córunie :no:

wpadłam się pochwalić że elektryka robi się bardzo sprawnie:)

w pokojach na górze prawie zrobione, na poniedziałek muszę mieć koncepcję oświetlenia górnej łazienki i klatki schodowej, jakie macie pomysły?

dziś też mąż był u jakiegoś fachowca który wytłumaczył jak ze zwykłego kominka odzyskać ciepło, podobno to nie jest skomplikowane i mąż ma sam to zrobić i ciepłe powietrze będzie leciało do każdego pomieszczenia, całkiem sensowne to rozwiązanie.

Karollinka dzięki za pierwszy komentarz w moim dzienniku. Dziękuję bardzo za życzenia, od razu zobaczyłam Wasz dziennik budowy a tu widzę, że wy jesteście o wiele wiele dalej - już domek stoi :-) Teraz po mału wykończeniówka;-) Życzę udanego wykańczania i jak najmniej stresu z tym związanego. Pozdrawiam serdecznie

Karollinka dzięki za pierwszy komentarz w moim dzienniku. Dziękuję bardzo za życzenia, od razu zobaczyłam Wasz dziennik budowy a tu widzę, że wy jesteście o wiele wiele dalej - już domek stoi :-) Teraz po mału wykończeniówka;-) Życzę udanego wykańczania i jak najmniej stresu z tym związanego. Pozdrawiam serdecznie

Beatko witam w moich skromnych koniczynkowych progach, aby patrzeć jak i u Was będzie taki stan budowy, ja z sentymentem wspominam jak prawie rok temu zaczynaliśmy stawiać ściany, do wykańczania jeszcze trochę czasu narazie trzeba zająć sie instalacjami.

Witam w deszczową niedzielę:)

Beatko my kominy murowaliśmy z cegły, nie kupowaliśmy gotowych, kominy robilismy prawie zgodnie z projektem ale wyszły troche w innym miejscu bo w projekcie jest sugerowane ogrzewanie gazem, my przerobiliśmy na ogrzewanie węglem więc kominy są ciut inaczej.