anetina 28.01.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 już wcale nie tak mała ślicznie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.01.2010 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 a no tak mówią że jak na swój wiek to spora dziweczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.01.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 już wcale nie tak mała ślicznie wygląda tak, zgadzam sie. I w moim ulubionym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 a no tak mówią że jak na swój wiek to spora dziweczynka a wysoka ? moja ma jakies 15 kg i coś około nieco ponad 100 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 a co w[pisywałaś w dziennik? bo już usunięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.01.2010 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 usunęłam bo 2 razy ten sam post mi się wysłał.Kinia ma 111 cm i 18 kg wagi, akurat po bilansie jesteśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 no to spora dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.01.2010 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 no, śmiejemy się że niedługo mnie przerośnie bo ja z tych mniejszych:) wczoraj znalazłam na allegro fajne komplety garów i pościeli, miałam nie kupować ale dziś koleżanka zadzwoniła że dostałyśmy premie więc aurat na zakupy będzie i może na jakiś drobiazg dla siebie uskrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.01.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 super, gratuluje premii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.01.2010 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 czasem zdarza się dyrekcji taki ludzki odruch:) wynagradza nam to użeranie się z kuracjuszami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 28.01.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 usunęłam bo 2 razy ten sam post mi się wysłał. Kinia ma 111 cm i 18 kg wagi, akurat po bilansie jesteśmy. Śliczna córeczka............... a ile ma lat? Moja Maja skończyła 2 tygodnie temu 6 i ma 121 cm i 23kg wagi A tak na marginesie to witam się i gratki z premii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.01.2010 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 moja ma 4 latka i jak widać jest niewiele mniejsza od Twojej:) moja wczoraj mówi ze nie cieszy się z budowy bo chyba jej nie weźmiemy ze soba do nowego domku skąd jej takie myśli przychodzą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.01.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 moja ma 4 latka i jak widać jest niewiele mniejsza od Twojej:) moja wczoraj mówi ze nie cieszy się z budowy bo chyba jej nie weźmiemy ze soba do nowego domku skąd jej takie myśli przychodzą?? o rany A widziała gdzie będzie miała swój nowy pokoik? I chyba nie nałozy się Wam przeprowadzka z pójściem do przedszkola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.01.2010 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 tak, wie co gdzie będzie, babcie zbierają jej na mebelki, ogląda dodatki, mówi co jej się podoba a tu takie wątpliwości, tym bardziej że my cały czas powtarzamy że to głównie dla niej budujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 28.01.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 moja ma 4 latka i jak widać jest niewiele mniejsza od Twojej:) moja wczoraj mówi ze nie cieszy się z budowy bo chyba jej nie weźmiemy ze soba do nowego domku skąd jej takie myśli przychodzą?? Pytałam, bo dawałam jej 5 Moje dzieci za to nie mogą się doczekać przeprowadzki Synuś ma 2latka i 4 m-ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.01.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 moja ma 4 latka i jak widać jest niewiele mniejsza od Twojej:) moja wczoraj mówi ze nie cieszy się z budowy bo chyba jej nie weźmiemy ze soba do nowego domku skąd jej takie myśli przychodzą?? Pytałam, bo dawałam jej 5 Moje dzieci za to nie mogą się doczekać przeprowadzki Synuś ma 2latka i 4 m-ce Moi chłopcy w dniu przeprowadzki mięłi 2,5 roku. Do dziś jak sa niegrzeczni to mówię, że zawioze ich do starego domu Obaj krzycza : nie na Żeglarską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 28.01.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Moi chłopcy w dniu przeprowadzki mięłi 2,5 roku. Do dziś jak sa niegrzeczni to mówię, że zawioze ich do starego domu Obaj krzycza : nie na Żeglarską hihihihih dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.01.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Moi chłopcy w dniu przeprowadzki mięłi 2,5 roku. Do dziś jak sa niegrzeczni to mówię, że zawioze ich do starego domu Obaj krzycza : nie na Żeglarską hihihihih dobre u Was tez będzie dobrze Ja bardzo się cieszyłam, ze tak szybko dzieciarnia się zaklimatyzowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 no, śmiejemy się że niedługo mnie przerośnie bo ja z tych mniejszych:) wczoraj znalazłam na allegro fajne komplety garów i pościeli, miałam nie kupować ale dziś koleżanka zadzwoniła że dostałyśmy premie więc aurat na zakupy będzie i może na jakiś drobiazg dla siebie uskrobię tym bardziej należą ci się zakupy teraz liczyc tylko na duże promocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 usunęłam bo 2 razy ten sam post mi się wysłał. Kinia ma 111 cm i 18 kg wagi, akurat po bilansie jesteśmy. Śliczna córeczka............... a ile ma lat? Moja Maja skończyła 2 tygodnie temu 6 i ma 121 cm i 23kg wagi no to mój podobnie - 122 i niecałe 20 kg za chudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts