sylwiaradek 16.04.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Ja tylko na chwile weszłam poczytać co się dzieje na forum. Cały dzień jestem zamulona. Chętnie położyła bym się spać. Ach ta pogoda. A tak tylko chciała bym dodać Kinga to już duża dziewczynka i pewnie chętnie by się bawiła z młodszym braciszkiem lub siostrzyczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.04.2010 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 oj i ja zamulona, wogóle tv nie włączam bo jestem zmęczona tymi wiadomościami, chyba mnie dopadła druga faza przesilenia wiosennego, najchętniej to nie wstawała bym z łóżka, Na szczęście Kinga nie daje mi za dużo mysleć bo ciągle wymysla jakies zajecia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 16.04.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Dzisiaj z siostrą po południu posprzątałyśmy deski na budowie, tak żeby nic na podłogach nie leżało w domku nie potrzebnie. Miałam kończyć pisać prace, ale dzisiaj nie mam sił. Zjazd mam odwołany więc jutro może coś dopiszę więcej. A teraz pójdę poleżeć, może coś poczytać?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.04.2010 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 poczytać,,,,, marzenie, my porzadkowalismy juz z miesiąc temu, resztki blachy, deski zawieźliśmy do teścia aby zostawiłam sobie parodzieśięcio centymetrowe resztki z murłat i dokładnie schowałam bo kiedys zrobię z nich płotki do moich krzaczków a teść chciał mi to zabrać na podpałkę:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 16.04.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 My też już mam uporządkowane ale jedynie zostały nam deski, które z siostrą ponosiłyśmy do garażu blaszaka. Na razie tam nikomu nie będą przeszkadzały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.04.2010 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 ja to powiem szczerze że mam juz dość takiego zawieszenia budowlanego, chciałabym móc zaplanować kolejne etapy jeden po drugim, sprężyc sie i szybko pobudować i wprowadzic się i mieć spokój na parę lat bo takie rozciaganie w czasie sporo nerwów kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 16.04.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Ja przynajmniej bym chciała mieć zakończony etap instalacji. Nie dość że jest kaso-chłonny to jeszcze nie widać żadnych efektów. Wolałabym oglądać jakieś fajne mebelki czy podłogi do domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.04.2010 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 no właśnie, instalacje najgorsze, ja tak sobie marzę że jak zrobimy w tym roku płyty i wylewki to potem prze zimę z każdej wypłaty kupie materiał na podłogę i to już będzie prawdziwa wykończeniówka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 16.04.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 A czy łóżko do sypialni 160x200 to standard? Tak się zastanawiam nad naszą sypialnią. Ale kompletnie się nie orientuję w wymiarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.04.2010 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 niedawno poruszałysmy ta kwestie z dziewczynami i Anetka mówi że 160 w zupełnosci wystarczy, ja myslałam o takim 200 cm ale w naszej sypialni nie bardzo się zmieści jeśli obok chce sie postawic szafki nocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 16.04.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 No właśnie 200 było by za duże do mojej sypialni. Ale nie wiem czy 160 wystarczy?! Ale pewnie pozostanie przy 160! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.04.2010 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 ja jeszcze nie wiem ale chciałabym duże, sypialnie chciałabym juz urządzac bo to jest jedyne pomieszczenie na jakie mam od dłuższego czasu jednakową koncepcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 16.04.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Co do sypialni ja też wiem co bym chciała, najgorszy problem ma z dwoma pozostałymi sypialniami, które mają być dla dzieci, których jeszcze nie mamy. Tam to nawet nie wiem jak światło zrobić, gdzie gniazdko. Trzeba będzie improwizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.04.2010 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 w sypialniach dzieci musi byc duzo gniazdek bo podejrzewam że sprzętów i lampek bedzie sporo:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 16.04.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Hello .......dzieci w wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.04.2010 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 moje słodko śpi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 16.04.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Moje dzis póxniej poszły spać bo mielismy gości a tak przeważnie o 20 juz śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 16.04.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 ale cisza na forum, całe popołudnie pada deszcz więc co dziewczynki robicie? no co??? ja byłam na zakupach bo znów sie dziecie urodziło w rodzinie i trzeba pojechać obejrzeć- mój dół pogłębia się, echh, nawet sobie nic nie kupiłam bo nie miałam nastroju, spakowałam kuzynce 3 wory ubranek po Kindze i każde musiałam dokładnie przejrzec i powspominać jak to było jak miałam takie maleństwo....nie wiem czy to normalne czy nie za bardzo sie nakręcam. z wieści budowlanych- wodomierz zamontowany. za bardzo i daltego NIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.04.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 wiem wiem, ale jakos nie potafie sie od tego odciąć i nabrać dystansu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 17.04.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Podobna na wszystko jest właściwy czas, tylko trzeba cierpliwie czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts