Karollinka 05.05.2010 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Sylwia, my mamy kupionych 100 thuj, są cały czas w szkółce, tam pan o nie dba a my zabierzemy jak bedziemy mieli uporzadkowaną działkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.05.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 A jaką kupiliście odmianę? Jak tak się zastanawiam nad kupnem sadzonek, ale nie bardzo znam się na pielęgnacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.05.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 a wiesz nie wiem jakie to odmiany, wiem że takie strzeliste są i dwa kolory, jasno zielone i ciemno zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.05.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 A te Twoje posadzone są w ziemi czy w doniczkach? Muszę w necie znaleźć jakieś informacje na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.05.2010 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 posadzone są w doniczkach, co do ich wymagań to wiem tyle że po wsadzeniu w ziemie trzeba czesto podlewac i raz na jakis czas nawozić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.05.2010 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 aaaa, no i co najwazniejsze to trzeba je ogrodzic zeby psy nie podsikiwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.05.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 aaaa, no i co najwazniejsze to trzeba je ogrodzic zeby psy nie podsikiwały Dzięki o tym to wiem. Tylko nie bardzo wiem jakie im stworzyć warunki zeby przeżyły zanim je posadzę we właściwe miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.05.2010 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 witam wekkendowo, wreszcie pogoda ładna wiec plan na dziś wykonany:) trawka wykoszona, kwiaty posadzone, pizza upieczona wizyta u koleżanki zaliczona:)z wieści budowlanych- gazu niet- prądu niet- drzwi niet- wodomierza niet- rama nie wymieniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 08.05.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 witam wekkendowo, wreszcie pogoda ładna wiec plan na dziś wykonany:) trawka wykoszona, kwiaty posadzone, pizza upieczona wizyta u koleżanki zaliczona:) z wieści budowlanych - gazu niet - prądu niet - drzwi niet - wodomierza niet - rama nie wymieniona my dziś bylismy na frytkach z dziećmi i w małym zoo...................a placuszek w piekarniku jeszcze siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.05.2010 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 ja to mam wyrzuty sumienia że naszej małej poświęcamy za mało czasu, kombinujemy jej opieke a sami praca, praca, praca.:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.05.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Cześć Karolinko Co słychać? Jak weekend? Ja dopiero zaczynam odpoczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.05.2010 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 witajcie, my dzis rano bylismy w kościele (mąż daje Kindze 5 zł na tace a ona do niego, "tatoooo tak dużo, poniosło Cie chyba:eek::D" potem tradycyjna niedzielna kawka u babci, przegląd ogrodu no i moje dziecie wybrało sie z tatusiem na wycieczkę rowerową i pojechali do teściów, Kinga sama na swoim rowerku z bocznymi kółkami przejechała 7 km:eek::eek:, pojechałam po nią to od razu w foteliku zasneła:) a jaka była szczęśliwa i dumna że dała radę po tej wyprawie zjadła nawet kiełbaske z grilla a teraz robia z tatusiem procę uwielbiam takie leniwe dni spedzone z rodzinką przy ładnej pogodzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 09.05.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 (edytowane) witajcie, my dzis rano bylismy w kościele (mąż daje Kindze 5 zł na tace a ona do niego, "tatoooo tak dużo, poniosło Cie chyba:eek::D" potem tradycyjna niedzielna kawka u babci, przegląd ogrodu no i moje dziecie wybrało sie z tatusiem na wycieczkę rowerową i pojechali do teściów, Kinga sama na swoim rowerku z bocznymi kółkami przejechała 7 km:eek::eek:, pojechałam po nią to od razu w foteliku zasneła:) a jaka była szczęśliwa i dumna że dała radę po tej wyprawie zjadła nawet kiełbaske z grilla a teraz robia z tatusiem procę uwielbiam takie leniwe dni spedzone z rodzinką przy ładnej pogodzie.... Córcia rację miała...............5 zł.................. ja nie dawałam i nie daje w ogóle no ale że dzieci chcą wrzucić to dostaja po 1zł brawo dla Kingi......... spory dystans pokonała................ My dziś Kościół, w domciu kawka i obiadek, dwór a potem rodzice przyjechali. Młody mi dzis nie chciał zasnąc, męczył sie godzinkę i tak nie usnął, ale za to 19:30 juz był w krainie snów Edytowane 9 Maja 2010 przez 30Agulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.05.2010 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Agulka, dobrze Ci, moi cały czas na dworze, Paweł chce zmeczyc małą bo po tej poobiedniej drzemce pewnie sen ja zmorzy koło pólnocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.05.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 i moje dziecie wybrało sie z tatusiem na wycieczkę rowerową i pojechali do teściów, Kinga sama na swoim rowerku z bocznymi kółkami przejechała 7 kmhttp://forum.muratordom.pl/../images/smilies/ohmy-2.gifhttp://forum.muratordom.pl/../images/smilies/ohmy-2.gifhttp://forum.muratordom.pl/../images/smilies/ohmy-2.gif, pojechałam po nią to od razu w foteliku zasnełahttp://forum.muratordom.pl/../images/smilies/smile-2.gif a jaka była szczęśliwa i dumna że dała radęhttp://forum.muratordom.pl/../images/smilies/smile-2.gif Bravo dla Kingi, to bardzo duży dystans jak dla takiej malutkiej dziewczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 11.05.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Wracam z Twojego dzienniczka. U mnie w domu powstaje podobna pajęczynka kabli. A córcię masz piękną. I taka duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.05.2010 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 (edytowane) witajcie, wreszcie mam czas żeby zasiąść na fm i zajrzeć do Was.bilans tygodnia na wieeelki plus:)- praca zrobiona, pieniążki zasiliły konto- pojawił się nowy członek rodziny (moja siostra urodziła synka:))- zostaliśmy zaproszeni na wesele, nieplanowane ale jesteśmy mile zaskoczeni- posadzone krzewiki- wodomierz zamontowany- drzwi wstawione- rama wymieniona Edytowane 17 Stycznia 2011 przez Karollinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 15.05.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Hejka Drzwi robia wrażenie, gratki........ bardzo fajne i duzo przeszkleń a co za tym idzie JAŚNIUTKO................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.05.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 tak, wiatrołap jest bardzo jasny, chociaż te szyby są z lekko przyciemnianego szkła ale i tak mimo wszystko dają dużo światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.05.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Zajrzałam do dziennika a tu drzwi zewnętrzne i PIĘKNE Ciesze się bardzo bo my równiez mamy w planach juwenty i teraz mam przynajmniej możliwość zobaczyć je prawie w realu Ech, czuję się tu jak niedzielny gość, brakuje mi tych codziennych pogaduszek o byle czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts