Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

witajcie w zimny deszczowy poranek!

Sylwia powiem Ci że drzwi są faktycznie piekne, zdjęcia nie oddają całego ich wyglądu. Cieszę sie że nie zdecydowalismy się na drewniane.

Panowie monterzy mówili, że teraz większość klientów oknopklastu decyduje sie na te właśnie juwentowskie drzwi. Ze wzgledu na to że czekalismy pół roku na montaż drzwi, dołożono nam fajne malutkie uchwyty dzięki którym bedzie mozna zamykać drzwi tarasowe z zewnątrz

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej, u nas tak leje że ledwo na budowę dojść można takie błociaro, na szczęście nie ma w pobliżu żadnej wody więc przynajmniej podtopienia nam nie grożą, współczuję ludziom którzy zmagają się z tym żywiołem.

No wreszcie mąż kończy elektrykę, jak tylko zrobimy przyłącze gazu i kanalizację to wchodzi hydraulik, potem wylewki i zaczynamy kupować wełnę na ocieplanie i płyty kg i działamy, działamy. Mam nadzieję że do konca roku uda nam się to zrobić.

Dzień Dobry, Cześć i czoł-giem:D

Dzięki za odwiedzinki i trzymane kciuki:) Baaardzo Nam miło :)

Tak patrzę, że Ty Karollinko to chyba raanny ptaszyna jesteś, cioom??- Bo ja to śpioch niesamowity ;)

My dopiero raczkujemy w dziedzinie budownictwa, a Ty parzę już na otro- widać metę:D

Cieplutko pozdrawiam:)

Hejka

Przybieglam i Tobie wkleic kilka buziaczkow na dobry dzien:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: i jeszcze takiego kreciola , zeby bylo weselej :rotfl::rotfl:trudno go zlapac , ale udalo sie i masz 2 u siebie .

Buziaki i milego TYLKO SLONECZNEGO DNIA :hug:

czołem wszystkim, chyba wreszcie pogoda sie robi...

wczoraj po pracy wrócilismy do domu i chcielismy herbate zrobic a tu wody nie mai, zdenerwowałam sie że popołudnie a nic z tym nie robia no i wybralismy sie na budowę a tam bieganie, zbiorowisko ludzi i okazało sie że to z naszego przyłącza wodnego woda wylatuje jak z gejzera:):):) fontanna na 2 metry, chyba jakas rura sie odczepiła, no i musieli odłaczyc nam wodę w domku zeby reszta wsi miała, moze dzis usuną usterkę i zakopią te wielkie doły na działce.

czołem wszystkim, chyba wreszcie pogoda sie robi...

wczoraj po pracy wrócilismy do domu i chcielismy herbate zrobic a tu wody nie mai, zdenerwowałam sie że popołudnie a nic z tym nie robia no i wybralismy sie na budowę a tam bieganie, zbiorowisko ludzi i okazało sie że to z naszego przyłącza wodnego woda wylatuje jak z gejzera:):):) fontanna na 2 metry, chyba jakas rura sie odczepiła, no i musieli odłaczyc nam wodę w domku zeby reszta wsi miała, moze dzis usuną usterkę i zakopią te wielkie doły na działce.

witam i ja.

Ale jazda z tą "fontanną" chociaz fotki pstryknełam tak na pamiątkę