Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

witajcie, my dzis rano bylismy w kościele (mąż daje Kindze 5 zł na tace a ona do niego, "tatoooo tak dużo, poniosło Cie chyba:eek::eek:"

potem tradycyjna niedzielna kawka u babci, przegląd ogrodu no i moje dziecie wybrało sie z tatusiem na wycieczkę rowerową i pojechali do teściów, Kinga sama na swoim rowerku z bocznymi kółkami przejechała 7 km:eek:, pojechałam po nią to od razu w foteliku zasneła:) a jaka była szczęśliwa i dumna że dała radę

po tej wyprawie zjadła nawet kiełbaske z grilla a teraz robia z tatusiem procę

uwielbiam takie leniwe dni spedzone z rodzinką przy ładnej pogodzie....

Hejka

Karollinko ........... normalnie ta Twoja coreczka niesamowita jest , po kim Ona to ma ;););)

Buziaki :hug:

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej, Edytko, gadkę to ona ma po moim bracie- swoim chrzestnym:):) przebojowa jest

Hejka , a nie ma ta Twoja corcia na ime czasem EDYTA ( cos tak jakbym siebie widziala ) , pamietam z dziecinstwa , a bylo to nie tak dawno ;) jak w kosciele organy zagraly to zaczynalam tance pod oltarzem moja osobista Mama nie mogla mnie uspokoic :cool:.

Lubie takie " smartne " dzieciaczki , dadza sobie rade w zyciu

Buziaki i sloneczka zycze :hug:

witam w piekny słoneczny poranek:)

wreszcie moge pranie zrobic i wyschnie na słoneczku:):) mąż już pobiegł elektryke robic, córcia z dziadkami na zakupach a ja miedzy sprzątaniem a gotowaniem zaglądam do Was;) może dzis popołudniu znajdzie sie czas na jakiegoś grilla??

Wczoraj panowie usuneli usterke wodną, opili to solidnie!:D

wczoraj też był odbiór przyłącza elektrycznego i za jakieś 2 tyg prą poplynie w kabelkach.

w czerwcu bedzie zrobiona kanalizacja i gaz i bedzie mozna zająć się porządkowaniem działki, roboty jest mnóstwooooo

wreszcie moge pranie zrobic i wyschnie na słoneczku:):) mąż już pobiegł elektryke robic, córcia z dziadkami na zakupach a ja miedzy sprzątaniem a gotowaniem zaglądam do Was;) może dzis popołudniu znajdzie sie czas na jakiegoś grilla??

wczoraj też był odbiór przyłącza elektrycznego i za jakieś 2 tyg prą poplynie w kabelkach.

w czerwcu bedzie zrobiona kanalizacja i gaz i bedzie mozna zająć się porządkowaniem działki, roboty jest mnóstwooooo

................... a czas ucieka.............................. my tez mamy zaplanowane do jesieni roboty i boimy sie, że czasu zabraknie

Pozdrawiam

Hejka Karollinka juz czuje zapach z tego grilla ..................... ;) .

wpadłam się przywitać i oznajmic że zakończyliśmy etap przyłączy, jeszcze trzeba chwile zaczekać na to żeby prąd i gaz popłynął ale juz odbiory porobione, skrzyneczki na działce stoja więc lada dzień bedziemy mieć swoje media:) niestety ciut więcej funduszy nam to pożarło więc do następnego etapu robót trzeba troche zaczekać:(:(

tym czasem biegne świętować bo moja gwiazda przyjecie dla mamusi zorganizowała:)

Witanko, ale się u Was dzieje, ho ho :D

A jak się drzwi Juwentu sprawują?

a no dzieje sie dzieje, spłukani jesteśmy maksymalnie:(:( przyłącza zżarły stanowczo za dużo kasy:bash:

drzwi super, narazie moge tylko chwalić jakość i wykonanie, mam nadzieję że w normalnym użytkowaniu tez bedzie ok.

Dopadło nas przesilenie budowlane i kryzys jakiś, buuuu

A u nas zastój, mieliśmy odkurzacz centralny robić ale na razie nie mamy fachowca :(

Przyłacza można by zrobić ale nie mamy jeszcze projektów - nie mam czasu żeby przysiąść i porysować a czas ucieka..... Siły jakoś też mnie opuściły, Olka wstaje w nocy o chorych porach, czuję się zmęczona wrrrrrrrrrr :bash::bash::bash:

A u nas zastój, mieliśmy odkurzacz centralny robić ale na razie nie mamy fachowca :(

Przyłacza można by zrobić ale nie mamy jeszcze projektów - nie mam czasu żeby przysiąść i porysować a czas ucieka..... Siły jakoś też mnie opuściły, Olka wstaje w nocy o chorych porach, czuję się zmęczona wrrrrrrrrrr :bash::bash::bash:

a no własnie i u nas jakis marazm, niby mąż bez przerwy coś tam robi w chałupce ale jakoś nie widać postepów, latamy z roboty do roboty, na nic czasu nie ma, mnie od 2 tygodni codziennie boli głowa, trzeba sie zmobilizowac i pojsc na jakies badania, chyba ze to zwykłe przemeczenie