Edyta M 21.05.2010 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 witajcie, my dzis rano bylismy w kościele (mąż daje Kindze 5 zł na tace a ona do niego, "tatoooo tak dużo, poniosło Cie chyba:eek::eek:" potem tradycyjna niedzielna kawka u babci, przegląd ogrodu no i moje dziecie wybrało sie z tatusiem na wycieczkę rowerową i pojechali do teściów, Kinga sama na swoim rowerku z bocznymi kółkami przejechała 7 km:eek:, pojechałam po nią to od razu w foteliku zasneła:) a jaka była szczęśliwa i dumna że dała radę po tej wyprawie zjadła nawet kiełbaske z grilla a teraz robia z tatusiem procę uwielbiam takie leniwe dni spedzone z rodzinką przy ładnej pogodzie.... Hejka Karollinko ........... normalnie ta Twoja coreczka niesamowita jest , po kim Ona to ma ;) Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.05.2010 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Hejka Karollinko ........... normalnie ta Twoja coreczka niesamowita jest , po kim Ona to ma ;) Buziaki hej, Edytko, gadkę to ona ma po moim bracie- swoim chrzestnym:) przebojowa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.05.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 hej, Edytko, gadkę to ona ma po moim bracie- swoim chrzestnym:) przebojowa jest Hejka , a nie ma ta Twoja corcia na ime czasem EDYTA ( cos tak jakbym siebie widziala ) , pamietam z dziecinstwa , a bylo to nie tak dawno jak w kosciele organy zagraly to zaczynalam tance pod oltarzem moja osobista Mama nie mogla mnie uspokoic . Lubie takie " smartne " dzieciaczki , dadza sobie rade w zyciu Buziaki i sloneczka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 22.05.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 hej wpadłam w odwiedziny , obejrzeć domek i zapytać się co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.05.2010 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 witam w piekny słoneczny poranek:) wreszcie moge pranie zrobic i wyschnie na słoneczku:) mąż już pobiegł elektryke robic, córcia z dziadkami na zakupach a ja miedzy sprzątaniem a gotowaniem zaglądam do Was;) może dzis popołudniu znajdzie sie czas na jakiegoś grilla?? Wczoraj panowie usuneli usterke wodną, opili to solidnie! wczoraj też był odbiór przyłącza elektrycznego i za jakieś 2 tyg prą poplynie w kabelkach. w czerwcu bedzie zrobiona kanalizacja i gaz i bedzie mozna zająć się porządkowaniem działki, roboty jest mnóstwooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 22.05.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 witam w piekny słoneczny poranek:) wreszcie moge pranie zrobic i wyschnie na słoneczku:) mąż już pobiegł elektryke robic, córcia z dziadkami na zakupach a ja miedzy sprzątaniem a gotowaniem zaglądam do Was;) może dzis popołudniu znajdzie sie czas na jakiegoś grilla?? Wczoraj panowie usuneli usterke wodną, opili to solidnie! wczoraj też był odbiór przyłącza elektrycznego i za jakieś 2 tyg prą poplynie w kabelkach. w czerwcu bedzie zrobiona kanalizacja i gaz i bedzie mozna zająć się porządkowaniem działki, roboty jest mnóstwooooo ................... a czas ucieka.............................. my tez mamy zaplanowane do jesieni roboty i boimy sie, że czasu zabraknie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 22.05.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Jak się planuje to wtedy wydaje się że czas będzie na wszystko a co do czego to później są opóźnienia. Zawsze wyskoczy coś nieoczekiwanego. BUZIAKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.05.2010 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 witam w piekny słoneczny poranek:) wreszcie moge pranie zrobic i wyschnie na słoneczku:) mąż już pobiegł elektryke robic, córcia z dziadkami na zakupach a ja miedzy sprzątaniem a gotowaniem zaglądam do Was;) może dzis popołudniu znajdzie sie czas na jakiegoś grilla?? Wczoraj panowie usuneli usterke wodną, opili to solidnie! wczoraj też był odbiór przyłącza elektrycznego i za jakieś 2 tyg prą poplynie w kabelkach. w czerwcu bedzie zrobiona kanalizacja i gaz i bedzie mozna zająć się porządkowaniem działki, roboty jest mnóstwooooo Hejka Karollinka juz czuje zapach z tego grilla ..................... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 26.05.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Niooom, Karolcia i mnię ta kiełbassska pachnąca przyciągnęła.... Córcia siuuuuper:D No i roboty działkowe też pozytywnie wyglądają- cieszę sie ogromnie:) Cieplutkie pozdrowionka, duuuużo, duuuużo słonka i uśmniechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.05.2010 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 wpadłam się przywitać i oznajmic że zakończyliśmy etap przyłączy, jeszcze trzeba chwile zaczekać na to żeby prąd i gaz popłynął ale juz odbiory porobione, skrzyneczki na działce stoja więc lada dzień bedziemy mieć swoje media:) niestety ciut więcej funduszy nam to pożarło więc do następnego etapu robót trzeba troche zaczekać:( tym czasem biegne świętować bo moja gwiazda przyjecie dla mamusi zorganizowała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 27.05.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Witanko, ale się u Was dzieje, ho ho A jak się drzwi Juwentu sprawują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 27.05.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Nooom, ale ze mnie gap.pa:bash: khm,khm,khm.... : Wsistkiego Najlepsiejszego Droga Mamciu :D:D :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.05.2010 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Witanko, ale się u Was dzieje, ho ho A jak się drzwi Juwentu sprawują? a no dzieje sie dzieje, spłukani jesteśmy maksymalnie:( przyłącza zżarły stanowczo za dużo kasy:bash: drzwi super, narazie moge tylko chwalić jakość i wykonanie, mam nadzieję że w normalnym użytkowaniu tez bedzie ok. Dopadło nas przesilenie budowlane i kryzys jakiś, buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 28.05.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 A u nas zastój, mieliśmy odkurzacz centralny robić ale na razie nie mamy fachowca Przyłacza można by zrobić ale nie mamy jeszcze projektów - nie mam czasu żeby przysiąść i porysować a czas ucieka..... Siły jakoś też mnie opuściły, Olka wstaje w nocy o chorych porach, czuję się zmęczona wrrrrrrrrrr :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.05.2010 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 A u nas zastój, mieliśmy odkurzacz centralny robić ale na razie nie mamy fachowca Przyłacza można by zrobić ale nie mamy jeszcze projektów - nie mam czasu żeby przysiąść i porysować a czas ucieka..... Siły jakoś też mnie opuściły, Olka wstaje w nocy o chorych porach, czuję się zmęczona wrrrrrrrrrr :bash: a no własnie i u nas jakis marazm, niby mąż bez przerwy coś tam robi w chałupce ale jakoś nie widać postepów, latamy z roboty do roboty, na nic czasu nie ma, mnie od 2 tygodni codziennie boli głowa, trzeba sie zmobilizowac i pojsc na jakies badania, chyba ze to zwykłe przemeczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 28.05.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 A mnie ogarnął szał ogrodowy. Bez przerwy wgapiam się w roślinki na allegro i obmyślam, planuję i aż mnie skręca żeby porządne zakupy poczynić. Ale cóż, przyłącza nie zrobione, ziemia nie nawieziona, działka nie ogrodzona...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.05.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Cześć Krolinka, Pierwszy raz u Ciebie, ale jesli pozwoliś to zostanę na dlużej:DJak tam sprawa okien, widziałam zdjecia, ręce opadają! Drzwi wejściowe SUPER!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 28.05.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Witanko, 10 tys? :jawdrop: Łolaboga, a za co tyle?? Projekt kosztuje jakieś 700-100zł, wykonanie jakieś 3000zł i to z górką już licząc, jakaś ta Twoja cena to z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.05.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Cześć Krolinka, Pierwszy raz u Ciebie, ale jesli pozwoliś to zostanę na dlużej:D Jak tam sprawa okien, widziałam zdjecia, ręce opadają! Drzwi wejściowe SUPER!!! Pozdrawiam witaj Mariomili w moich skromnych progach:) cieszę się że zajrzałaś i zapraszam na pogdauszki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.05.2010 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 u nas akurat przyłącze wody było najtańsze bo 2 tys, prąd i gaz najdroższe.jesli chodzi o okna to wymienione, juz wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts