sylwiapaweł 28.05.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Jeszcze zawrócę wam gitarę pytaniem skąd Wy bierzecie takie fajne emoty bo ja za cho... nie mogę tego znaleźć chyba jakaś niekumata jestem:D Pod okienkiem "szybka edycja" w prawym dolnym rogu masz "zaawansowana edycja" klikasz to i otwiera Ci się okienko do edycja zaawansowanej (masło maślane) i na prawo od okienka masz emotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.05.2010 02:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Karollinka ................ Hejka Kochana Milego dzionka ( chociaz u mnie jeszcze wieczor ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.05.2010 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 hej wszystkim, jak mija wekkend? ja jestem padnięta, od rana byłam na zakupach ciuchowych, olatałam się jak zwariowana ale przynajmniej kreacje na wesela kupione;) o ile ja dla siebie szybko wybrałam to z moją gwiazdą już większy problem, żeby jej dogodzić trzeba się baaardzo wysilać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 29.05.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 hej wszystkim, jak mija wekkend? ja jestem padnięta, od rana byłam na zakupach ciuchowych, olatałam się jak zwariowana ale przynajmniej kreacje na wesela kupione;) o ile ja dla siebie szybko wybrałam to z moją gwiazdą już większy problem, żeby jej dogodzić trzeba się baaardzo wysilać no powoli mija zakupy ciuchowe lubię to chyba jak każda kobieta ale............. ostatnio jak byłam w polsce tez musiałam kupić sobie kreację na wesele i to dla mnie był koszmar!!! więc kupować ciuszki lubię ale nie na wesele!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.05.2010 03:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Hejka Karollinka - Koniczynka Buziaczki na niedziele sle i na kawke zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 30.05.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 jak minął weekend? wypoczęta? cały dzień za Ciebie leniuchowałam, więc mam nadzieję że tak , hm....... nie zrobiłam dziś nic pożytecznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.05.2010 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 cześć Kochane, wekkend minął szybciutko, wczoraj urządziliśmy Kindze dzień dziecka bo pogoda była ładna więc pogrilowaliśmy troche, a do tego były konkursy, malowanie twarzy farbami więc i dziecko i my zadowoleni:) wiecie co, wczoraj kolejna koleżanka zaprosiła nas na wesele, pojdziemy z torbami chyba a wyjazd nad morze stoi pod wieeelkim znakiem zapytania:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 31.05.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 cześć Kochane, wekkend minął szybciutko, wczoraj urządziliśmy Kindze dzień dziecka bo pogoda była ładna więc pogrilowaliśmy troche, a do tego były konkursy, malowanie twarzy farbami więc i dziecko i my zadowoleni:) wiecie co, wczoraj kolejna koleżanka zaprosiła nas na wesele, pojdziemy z torbami chyba a wyjazd nad morze stoi pod wieeelkim znakiem zapytania:( Witam niewyspana. Mam córcię chorą wow, ale się wytańczycie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.05.2010 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 oj to niedobrze, zdrówka dla Majeczki. Nasza Lala wczoraj się kąpała w basenie na dworze, ziąb był taki a ona wlazła :jawdrop:i nie było siły żeby ja wyciągnąć, też sie boje żeby sie nie rozchorowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.05.2010 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 witaj Goguś, u nas tez leje, jak się siedzi w pracy to ten deszcz nie przeszkadza, ale jak jest jakies wolne czy wekkend to masakra, nic sie zrobic nie da na dworze, ja wczoraj wyciągnęłam z dna szafy polarowe bluzy i jak tak dalej bedzie to nie bedzie trzeba inwestowac w zwiewne kiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 31.05.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 witaj Goguś, u nas tez leje, jak się siedzi w pracy to ten deszcz nie przeszkadza, ale jak jest jakies wolne czy wekkend to masakra, nic sie zrobic nie da na dworze, ja wczoraj wyciągnęłam z dna szafy polarowe bluzy i jak tak dalej bedzie to nie bedzie trzeba inwestowac w zwiewne kiecki za to kasa pójdzie na kiecki na wesela? A może w tej samej kreacji da się pójśc, może będą inni goście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.05.2010 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 może na 3 pierwsze to kiecki będą się nadawać ale na 4 kolejne to już pewnie nie bardzo:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 31.05.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 może na 3 pierwsze to kiecki będą się nadawać ale na 4 kolejne to już pewnie nie bardzo:cool: czyli w tym roku 7 wesel oblecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.05.2010 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 noooo:) i jedne chrzciny, jak narazie bo te 4 pierwsze wesela to calkiem niespodziewane więc do konca roku jeszcze roznie moze być:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 31.05.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 noooo:) i jedne chrzciny, jak narazie bo te 4 pierwsze wesela to calkiem niespodziewane więc do konca roku jeszcze roznie moze być:) o szok................... ja się ciesze jak na sie trafi wesele raz na dwa lata................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 31.05.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Wesela są bardzo fajne i żal nie iść, ale również na nie trzeba wydać sporo kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.05.2010 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 właśnie, 4 wesela są u moich kochanych lasek z liceum jeszcze, no nie ma mowy zeby nie pójść, a reszta w bliskiej rodzinie to tez nie ma wykrętów, ja bardzo lubie wesela ale koszt tych imprez przyprawia o zawrót głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 31.05.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 fakt wesele to duży wydatek my na szczęście mamy tylko jedno Karolinka współczuję Ci, trochę się wykosztujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.05.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 właśnie, 4 wesela są u moich kochanych lasek z liceum jeszcze, no nie ma mowy zeby nie pójść, a reszta w bliskiej rodzinie to tez nie ma wykrętów, ja bardzo lubie wesela ale koszt tych imprez przyprawia o zawrót głowy. Karollinka no to Kochana przynajmniej sie zabawisz , a co tam ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.05.2010 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 http://img715.imageshack.us/img715/7617/dziendziecka.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts