Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

Jeszcze zawrócę wam gitarę pytaniem skąd Wy bierzecie takie fajne emoty bo ja za cho... nie mogę tego znaleźć ;) chyba jakaś niekumata jestem:D

Pod okienkiem "szybka edycja" w prawym dolnym rogu masz "zaawansowana edycja" klikasz to i otwiera Ci się okienko do edycja zaawansowanej (masło maślane) i na prawo od okienka masz emotki ;)

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej wszystkim, jak mija wekkend?

ja jestem padnięta, od rana byłam na zakupach ciuchowych, olatałam się jak zwariowana ale przynajmniej kreacje na wesela kupione;)

o ile ja dla siebie szybko wybrałam to z moją gwiazdą już większy problem, żeby jej dogodzić trzeba się baaardzo wysilać:)

hej wszystkim, jak mija wekkend?

ja jestem padnięta, od rana byłam na zakupach ciuchowych, olatałam się jak zwariowana ale przynajmniej kreacje na wesela kupione;)

o ile ja dla siebie szybko wybrałam to z moją gwiazdą już większy problem, żeby jej dogodzić trzeba się baaardzo wysilać:)

no powoli mija :)

zakupy ciuchowe lubię to chyba jak każda kobieta ale............. ostatnio jak byłam w polsce tez musiałam kupić sobie kreację na wesele i to dla mnie był koszmar!!!

więc kupować ciuszki lubię ale nie na wesele!!!!

cześć Kochane, wekkend minął szybciutko, wczoraj urządziliśmy Kindze dzień dziecka bo pogoda była ładna więc pogrilowaliśmy troche, a do tego były konkursy, malowanie twarzy farbami więc i dziecko i my zadowoleni:)

wiecie co, wczoraj kolejna koleżanka zaprosiła nas na wesele, pojdziemy z torbami chyba a wyjazd nad morze stoi pod wieeelkim znakiem zapytania:(:(

cześć Kochane, wekkend minął szybciutko, wczoraj urządziliśmy Kindze dzień dziecka bo pogoda była ładna więc pogrilowaliśmy troche, a do tego były konkursy, malowanie twarzy farbami więc i dziecko i my zadowoleni:)

wiecie co, wczoraj kolejna koleżanka zaprosiła nas na wesele, pojdziemy z torbami chyba a wyjazd nad morze stoi pod wieeelkim znakiem zapytania:(:(

Witam niewyspana. Mam córcię chorą:bash:

wow, ale się wytańczycie:yes:

witaj Goguś, u nas tez leje, jak się siedzi w pracy to ten deszcz nie przeszkadza, ale jak jest jakies wolne czy wekkend to masakra, nic sie zrobic nie da na dworze, ja wczoraj wyciągnęłam z dna szafy polarowe bluzy i jak tak dalej bedzie to nie bedzie trzeba inwestowac w zwiewne kiecki

za to kasa pójdzie na kiecki na wesela? A może w tej samej kreacji da się pójśc, może będą inni goście

właśnie, 4 wesela są u moich kochanych lasek z liceum jeszcze, no nie ma mowy zeby nie pójść, a reszta w bliskiej rodzinie to tez nie ma wykrętów, ja bardzo lubie wesela ale koszt tych imprez przyprawia o zawrót głowy.

Karollinka no to Kochana przynajmniej sie zabawisz , a co tam ............. :D