anetina 28.01.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 moja wczoraj mówi ze nie cieszy się z budowy bo chyba jej nie weźmiemy ze soba do nowego domku skąd jej takie myśli przychodzą?? dziwne może ktoś ja coś postraszył, że jak będzie niegrzeczna? gdy my wybraliśmy działkę, inwestorek miał równe 4 lata cieszył się, że ma swoje miejsce rok później zaczęła się budowa - pomagał, ile mógł a gdy prawie rok temu już stały mury, patrzył, gdzie kuchnia, gdzie będzie tv w salonie, gdzie jego pokój, gdzie wszystko przeprowadzi się pod warunkiem, ze wszystkie zabawki przyjadą do nowego domu na razie ulubione zostały jeszcze w mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Moi chłopcy w dniu przeprowadzki mięłi 2,5 roku. Do dziś jak sa niegrzeczni to mówię, że zawioze ich do starego domu Obaj krzycza : nie na Żeglarską dobre chłopaki tu mają luz to wszystko jest ich ty sama pewnie byś krzyknęła - nie na Żeglarską :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 28.01.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 no to mój podobnie - 122 i niecałe 20 kg za chudy A może moja za duża Zaraz wkleję do siebie fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 mój według doktórki - wzrost na 90 centylu, a waga ledwo na 25 powinien do swego wzrostu mieć jakieś 2-3 kg ale w jaki sposób ma przytyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 28.01.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 mój według doktórki - wzrost na 90 centylu, a waga ledwo na 25 powinien do swego wzrostu mieć jakieś 2-3 kg ale w jaki sposób ma przytyć? nastepnym razem ziemniaki do kieszeni mu powkładaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 hihihi jak był młodszy chyba jakos 4 latka, ustawiałam dzieciaki pod wagą patrzę, a on 17 kg - szok zagladam do kieszeni - a on sobie napchał zabawkami no bo przecież mamuś muszę przytyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.01.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 mój według doktórki - wzrost na 90 centylu, a waga ledwo na 25 powinien do swego wzrostu mieć jakieś 2-3 kg ale w jaki sposób ma przytyć? nastepnym razem ziemniaki do kieszeni mu powkładaj to i ja spróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.01.2010 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 no na pewno, nasza jest bardzo związana z dziadkami, mam nadzieję że jak pójdzie do przedszkoal to ich kult minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 kult nie mija widzę po inwestorku co prawda czas dzieli już nie tylko na dziadków, ale i na kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.01.2010 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 no właśnie, ja widzę że mojej małej też brakuje kontaktu z dziećmi, ona wychowywana z dorosłymi i nad wiek poważna. Jak pojedziemy do kogoś kto ma dzieci to ona taka grzeczna, ułożona, zawsze patrzy na to co robi żeby jej się bluzeczka nie ubrudziła, że musi być kulturalna, w domu to mały łobuziak ale na wyjścia wielka dama:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 28.01.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 A moja Inwestoreczka nic a nic nie rozumie z tego co się wokół niej dzieje i że za czas jakiś jej życie się zupełnie zmieni - ma dopiero 10 miesięcy i jest jej wszystko jedno czy mieszka w małym mieszkanku w centrum miasta czy w dużym domu wśród wiejskich klimatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 no właśnie, ja widzę że mojej małej też brakuje kontaktu z dziećmi, ona wychowywana z dorosłymi i nad wiek poważna. Jak pojedziemy do kogoś kto ma dzieci to ona taka grzeczna, ułożona, zawsze patrzy na to co robi żeby jej się bluzeczka nie ubrudziła, że musi być kulturalna, w domu to mały łobuziak ale na wyjścia wielka dama:) mój to samo to są już takie typy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 A moja Inwestoreczka nic a nic nie rozumie z tego co się wokół niej dzieje i że za czas jakiś jej życie się zupełnie zmieni - ma dopiero 10 miesięcy i jest jej wszystko jedno czy mieszka w małym mieszkanku w centrum miasta czy w dużym domu wśród wiejskich klimatów dla niej najważniejsze, żeby mama była obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.01.2010 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Sylwia to masz luksus bo przynajmnniej nie chce jeszcze o ważnych sprawach decydować. Moja mała jak spieraliśmy się z mężem o kolor dachówki mówi: tatusiu bożże jak ty nie rozumiesz kobiet. Grafitowy jest najmodniejszy i kup nam a nie marudzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 28.01.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Moja mała jak spieraliśmy się z mężem o kolor dachówki mówi: tatusiu bożże jak ty nie rozumiesz kobiet. Grafitowy jest najmodniejszy i kup nam a nie marudzisz niezłe, masz w niej oddaną sojuszniczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.01.2010 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 oj tak, to prawda, mała rządzicielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 28.01.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Sylwia to masz luksus bo przynajmnniej nie chce jeszcze o ważnych sprawach decydować. Moja mała jak spieraliśmy się z mężem o kolor dachówki mówi: tatusiu bożże jak ty nie rozumiesz kobiet. Grafitowy jest najmodniejszy i kup nam a nie marudzisz tekściara:D , ale widać, że własnie wśród dorosłych chowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 dobra córcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.01.2010 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 dziewczyny a powiedzcie jak urządzacie pokój dla dzieciaków? chodzi mi o dzieci w wieku wczesnoszkolnym?na mebelki dziecięce to chyba za późno a nie wiem czy takie młodzieżowe nie bedą za poważne?? bo do takich poważniejszych mebli to i dodatki dziecięce nie będą pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 28.01.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 dziewczyny a powiedzcie jak urządzacie pokój dla dzieciaków? chodzi mi o dzieci w wieku wczesnoszkolnym? na mebelki dziecięce to chyba za późno a nie wiem czy takie młodzieżowe nie bedą za poważne?? bo do takich poważniejszych mebli to i dodatki dziecięce nie będą pasowały. ja mam juz dla dzieci pokoje urządzone w głowie i meble też już staoją i czekają ............... ale teraz nie mogę , będę póxniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts