aneta-we 02.06.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Napisał Karollinka a no własnie to już podróz na wekkend, a wiadomo ze jak tylko jest dzien wolny to zawsze jest cos do zrobienia, mi chodzilo o mozliwośc wpadniecia na kawkę na godzinkę ale może bedzie okazja sie kiedys spotkać.Marudzisz kobitko. Jeden dzień można sobie odpuścić i te 100 km pokonać żeby posiedzieć na tarasie w miłym towarzystwie i wypić dobrą kawkę, a wieczorkiem wrócić do mężusia 100 km w jedną stronę to podróż na weekend? Eeee, to tak jakby od nas do W-wy nie jeździć i nie wracac tego samego dnia Przeciez taka odległość to w dzisiejszych czasach żadna odległość. Wpadłam tylko na chwilkę bo po wolnych dniach nie wiem gdzie ręce włozyć. Na temat podbitki sie nie wypowiadam- nie mam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 02.06.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Ano właśnie, ja do Warszawy po buty jeżdżę to i chyba na kawę można, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.06.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Ano właśnie, ja do Warszawy po buty jeżdżę to i chyba na kawę można, no nie? otóż to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 02.06.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Ano właśnie, ja do Warszawy po buty jeżdżę to i chyba na kawę można, no nie? Mozna, mozna tym bardziej, ze w programie poza kawką zaplanowane zwiedzanie Koniczynki w celu uniknięcia błędów przez nas popełnionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2010 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Kasiu może kiedyś faktycznie wybierzemy się do Was z wizyta:)a powiedz cos o tych błędach, z czego nie jesteś zadowolona? bo właściwie tylko Ty możesz cos więcej powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 02.06.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Mozna, mozna tym bardziej, ze w programie poza kawką zaplanowane zwiedzanie Koniczynki w celu uniknięcia błędów przez nas popełnionych Łaaaaa, no to koniecznie przyjedziemy, takiej oferty programowej nie można przegapić A jakiś dzień weekendowy wchodziłby w rachubę? W tygodniu to małż do 19 na tej robocie siedzi więc to już nie pora wizytowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.06.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Zdążyłam tylko napisać że nad nami wisi chmura i wyłączyli nam światło. Niby jest XX! wiek a nadal jest to możliwe. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Zjadłam mały lunch i znów się biorę do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 02.06.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Łaaaaa, no to koniecznie przyjedziemy, takiej oferty programowej nie można przegapić A jakiś dzień weekendowy wchodziłby w rachubę? W tygodniu to małż do 19 na tej robocie siedzi więc to już nie pora wizytowa. Pewnie, że moze być, nawet lepiej, bo wtedy i mój mąz w domu siedzi to i jakiegos grilla możemy sobie zorganizować Niestety najblizszy weekend odpada, bo musimy rodzinke odwiedzić, ale następny jak najbardziej nam pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 02.06.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 W najbliższy czyli długi weekend to nawet bym nie śmiała, chyba że miałaś na myśli najbliższy po długim Myślę, że uda nam się jakoś dojść do porozumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 02.06.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 e tam jaki on dlugi - mój mąz pracuje i w piatek i w sobote ale nastepny mamy wolny, wiec jakoś się zgadamy jeszcze Szkoda tylko, ze Karolinka na weselu bawic się będzie wtedy, bo moze i ona by się skusiła A co do blędów to poza bledami projektowymi jest wiele rzeczy, których juz bym drugi raz nie zrobiła np. płytki polerowane w kuchni i wiatrołapie, parkiet na podłogówce, ciemne schody, jaśniutkie ściany, umiejscowienie niektórych lamp, podwójne oświetlenie klatki schodowej i takie tam inne błędziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.06.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 a dlaczego nie jesteś zadowolona z jasnych ścian? Ps. Ja tez pracuje w piatek Sama tu będę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 02.06.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 No chyba...... Ja w każdym razie wypoczywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 02.06.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 a dlaczego nie jesteś zadowolona z jasnych ścian? Ps. Ja tez pracuje w piatek Sama tu będę??? Na ciemnych nie widac tak malutkich łapek z początku latałam i ciągle myłam każdy slad - juz mi przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.06.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Czesc Dziewczyny, Co to za grillowanko sie szykuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 02.06.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 fajnie byłoby się spotkać, a że sezon grillowy w pełni Zobaczymy co z tego wyjdzie, bo czasem ciężko się zgrać w czasie kilku rodzinom - ja w każdym razie czerwiec cały mam wolny (poza najbliższym weekendem), wiec jakby co siedzę i czekam Grilla mam, cos na grilla też się znajdzie. taras niewykończony, ale jest stół i krzesła na nim też - więc zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.06.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Napisał aneta-we a dlaczego nie jesteś zadowolona z jasnych ścian? Na ciemnych nie widac tak malutkich łapek z początku latałam i ciągle myłam każdy slad - juz mi przeszło jasne łatwiej się myje. Na ciemnych scianach od wielokrotnego mycia robią się odbarwienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 jasne łatwiej się myje. Na ciemnych scianach od wielokrotnego mycia robią się odbarwienia. ja też mam w planach jasne ściany, wogóle wszystko chciałabym mieć jasne, mimo że może to nie praktyczne to jednak dom wydaje mi się bardziej widny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 a dlaczego nie jesteś zadowolona z jasnych ścian? Ps. Ja tez pracuje w piatek Sama tu będę??? i ja pracuję, co prawda nie cały dzień ale wpadnę popołudniu porobić rozliczenia żeby potem na tyg odebrać sobie dzień wolny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 02.06.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 hellllllllllllllo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 02.06.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 hellllllllllllllo buuuuuuuuu nie zdążyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts