aneta-we 03.06.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Agulka, usmiechy i słonko Ci zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 04.06.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Karollinuś, ja tak troszku z innej beczki:) jaki kolor okienek masz w domciu?? może i o tym już było, ale ja sklerozę mam rozwiniętą i nie pomnę A pro pos jasnych ścian tio ja też cem jasne ściany i jak uda mi się B. namówić tio i na jasną podłogę i mebelki tak troszki po skandynawskiemu bym chciała:) buźki pozdrowienia dla piątkowych proacusiów:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 04.06.2010 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 witaj Niwuś, my mamy okienka w kolorze złoty dąb, powiem Ci że niby każda firma ma w swoim asortymencie ten kolor jednak widac między nimi rożnice i nam najlepiej podobał sie złoty dąb z oknoplastu Kraków. Co do jasnych scian to tez mi się podobają, lubie jasne, dobrze doswietlone pomieszczenia. Ja dzis byłam w zakladzie energetycznym podpisać umowę na dostawę prądu, zeszło sie 4 godz mimo że nie było ludzi, podpisałam z 50 różnych papierów wedrujac po 3 piętrowym budynku od pokoju do pokoju. Biurokracja okropna. Poza tym zastanawiam sie czy nie zmienic miejsca wakacyjnego wyjazdu na góry?? co sadzicie, czy Bałtyk bedzie bardzo zanieczyszczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 04.06.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 czeeeeeeeee z wieczora;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 04.06.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Agulka, usmiechy i słonko Ci zostawiam. dzieki Anesia a równiez przesyłam pozytywna energię............. jakos mi tak na duchu radosnie...............mmmmmmmmmmmmmmmm Karolcia nienawidzę biurokracji i dlatego takie sprawy - wszystkie załatwia/ł mój małżonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 04.06.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Poza tym zastanawiam sie czy nie zmienic miejsca wakacyjnego wyjazdu na góry?? co sadzicie, czy Bałtyk bedzie bardzo zanieczyszczony? Pewnie powódź przyczyni sie do zanieczyszczenia Bałtyku, ale sądzę, że odpowiednie służby zadbają, aby w sezonie letnim nie utracic turystów i z pewnoscia większośc plaż zostanie doprowadzona do ładu. Ja jednak wolałabym nasze kochane Mazury niż Bałtyk - przynajmniej większa szansa na ciepełko i kąpiele a gdybym miała wybierac między górami a Bałtykiem to też Bałtyk by nie wygrał - ale ja kocham góry i gdybym tylko mogła to zimą mieszkałabym w Beskidach, wiosną w Karkonoszach, latem w Tatrach, a jesienia w moich ukochanych Bieszczadach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.06.2010 02:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Karollinko Sloneczne Buziczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.06.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Pewnie powódź przyczyni sie do zanieczyszczenia Bałtyku, ale sądzę, że odpowiednie służby zadbają, aby w sezonie letnim nie utracic turystów i z pewnoscia większośc plaż zostanie doprowadzona do ładu. Ja jednak wolałabym nasze kochane Mazury niż Bałtyk - przynajmniej większa szansa na ciepełko i kąpiele a gdybym miała wybierac między górami a Bałtykiem to też Bałtyk by nie wygrał - ale ja kocham góry i gdybym tylko mogła to zimą mieszkałabym w Beskidach, wiosną w Karkonoszach, latem w Tatrach, a jesienia w moich ukochanych Bieszczadach. Gdybym pierwsza miała napisać odpowiedź to pewnie by brzmiała identycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.06.2010 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 ech dziewczyny powiem Wam że mam dylemat co do tego wyjazdu. Może bedzie tak ze w pierwszy dzien urlopu wsiądziemy w samochód i na szybko zdecydujemy sie gdzie jechać. tu niby zaliczka niewielka wpłacona więc w razie czego nie byloby zal zastanawiam się tylko czy w górach znalazłabym jakieś sensowne kwatery. zobaczymy, czas pokaże u nas dzis było tak gorąco że kapałysmy sie z Kinguską w basenie, no może nie kąpałysmy ale chlapałysmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.06.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 My byliśmy w tamtym roku w górach, bez rezerwacji i żadnego planu. Było super i wszystko udało się. Powiem ci że to były moje najlepsze wakacje. Jutro ostatni mam egz i już tylko zostanie mi odliczanie dni do obrony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.06.2010 02:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Karollinka jedz w gory !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Pewnie powódź przyczyni sie do zanieczyszczenia Bałtyku, ale sądzę, że odpowiednie służby zadbają, aby w sezonie letnim nie utracic turystów i z pewnoscia większośc plaż zostanie doprowadzona do ładu. Ja jednak wolałabym nasze kochane Mazury niż Bałtyk - przynajmniej większa szansa na ciepełko i kąpiele a gdybym miała wybierac między górami a Bałtykiem to też Bałtyk by nie wygrał - ale ja kocham góry i gdybym tylko mogła to zimą mieszkałabym w Beskidach, wiosną w Karkonoszach, latem w Tatrach, a jesienia w moich ukochanych Bieszczadach. Tak, tak na MAZURY!!! Na moje piękne Mazury:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Zostawiam Wam troche słoneczka z mazur hihihi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.06.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 jak dla mnie: wiosną Bałtyk, latem Mazury a góry to jesienią Buziaki przesyłam Ps. A skoro jedziecie z dzieckiem to ja jestem za rezerwacja. Bez to można jechac jak żadnej szarańczy sie z soba nie bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 06.06.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 W góry latem mozna jechać bez rezerwacji, na Mazury bez rezerwacji nie radzę - a rezerwowac najlepiej sprawdzone miejsca czy to osobiście czy to przez znajomych. My w zeszłym roku zarezerwowalismy ze znajomymi domek na Mazurach - nikt z nas tam wcześniej nie był - w internecie wszystko wyglądało cudnie - domek elegancki, ładne czyste jezioro, cicha okolica. Poza cichą okolicą nic innego się nie sprawdziło. Domek jak za czasów PRL, do tego cuchnący stęchlizną, ciepła woda pod prysznicem od przypadku do przypadku, do tego nie wolno było dotykac słuchawki podczas kąpieli, bo pradem kopała, jezioro też kiepskie - kupa glonów i muliste dno. Więcej w ciemno nie zarezerwuje nic. W tym roku jeśli się uda to jedziemy w sprawdzone miejsce Chociaz nie wiem czy to dobry pomysł taki wypad na Mazury w 8 miesiącu ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 06.06.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 jak dla mnie: wiosną Bałtyk, latem Mazury a góry to jesienią Buziaki przesyłam Ps. A skoro jedziecie z dzieckiem to ja jestem za rezerwacja. Bez to można jechac jak żadnej szarańczy sie z soba nie bierze ;) ta kobitka dobrze gada......... Witam. Ja bym chciała jechac w góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.06.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 W tym roku jeśli się uda to jedziemy w sprawdzone miejsce Chociaz nie wiem czy to dobry pomysł taki wypad na Mazury w 8 miesiącu ciąży Kasia, pewnie, ze dobry. Odpoczniesz, zrelaksujesz się. Tylko trzeba wybrac miejsce gdzie szpital blisko, apteka. Tak, zebys mogła spokojnie urlopowac Aha, i oczywiście jedź jesli Twój lekarz pozwoli na taką podróż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.06.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Ja bym chciała jechac w góry hej! ja mam nadzieje na góry pod koniec sierpnia. Jak daaawno nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 W góry latem mozna jechać bez rezerwacji, na Mazury bez rezerwacji nie radzę - a rezerwowac najlepiej sprawdzone miejsca czy to osobiście czy to przez znajomych. My w zeszłym roku zarezerwowalismy ze znajomymi domek na Mazurach - nikt z nas tam wcześniej nie był - w internecie wszystko wyglądało cudnie - domek elegancki, ładne czyste jezioro, cicha okolica. Poza cichą okolicą nic innego się nie sprawdziło. Domek jak za czasów PRL, do tego cuchnący stęchlizną, ciepła woda pod prysznicem od przypadku do przypadku, do tego nie wolno było dotykac słuchawki podczas kąpieli, bo pradem kopała, jezioro też kiepskie - kupa glonów i muliste dno. Więcej w ciemno nie zarezerwuje nic. W tym roku jeśli się uda to jedziemy w sprawdzone miejsce Chociaz nie wiem czy to dobry pomysł taki wypad na Mazury w 8 miesiącu ciąży Kasiu a gdzie Ty mieszkasz? Daleko masz na Mazury? Jeśli daleko to nie ma co wypuszczać się, bo jak pojezdzisz po tych krętych, dziurawych drogach to szybko do szpitala bedziesz musiała gnać ( wiec jak coś to wez z soba torbe przygotoaną do szpitala) :D:yes: A jak się czujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Ale jak już dzidzia bedzie i podrośnie to zapraszam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts