kasiaa256 06.06.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Nie boje się podróży - 300 km to nie jest jakos strasznie duzo. Bardziej boje się upałów i wysiłku, bo my to raczej usiedzieć w miejscu nie możemy i zawsze robimy sobie bazę wypadową i całodniowe wycieczki w ciekawe miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 06.06.2010 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 ech namąciłyście mi w głowie dziewczynki i zrobimy tak że jak bedzie sytuacja nieciekawa nad morzem to pojedziemy w góry, podejrzewam ze jakies noclegi sie znajdą. Dzis wreszcie piękna pogoda, zaliczyliśmy kapiel w basenie, wycieczke rowerową i na koniec dnia pozwolilismy sobie na pysznosci z grilla, ech sielanka:) Po atrakcjach calego dnia nasze dziecie padło i mamy cały wieczór dla siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 06.06.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 My równiez mielismy dzień atrakcji, ale moje jeszcze oglądaja bajkę.................... są padnięte, tylko kapiel i palulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 07.06.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Cze Karolcia. U nas zaraz zacznie lać, czarno na niebie a ja pranie nastwaiłam:bash: miłego dnia , ja wracam do łózka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 07.06.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Dzień DobryCo Ty mówisz - lać będzie?? U mnie od 7 rano gorąco jak w piekle - na deszcz sie nie zapowiada. U mnie równiez pranie juz sie pierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 07.06.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam Parno, parno i duszno jak nic zakończy się to jakimś deszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 07.06.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Hej Karolinus, ja cały czas o oknach : będziemy miec daszek grafitowy, taki mysi albo ciemny granat no i bardzo bym chciała miec takie okienka- coś jak u ciebie ten złoty dąbek, ale jak mówisz, że w każdej firmie mają inny odcień tio lepiej z kawałkiem dachy pojeździć chyba i popatrzeć, czy pasuje . U Nas dziś jeeeeszcze nie pada, po południu ma być burza:( ... a miało być już tak pięknie byuuuuuuu buźki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.06.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Cześć Dziewczynki:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.06.2010 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 cześć Kochane, ja dziś miałam wolny dzień, opalałam się od rana, tzn kosiłam trawę i plewiłam grządki i już solarium mi nie potrzebne:) ja też prałam, na takim słoncu jakie dziś było to moment i ciuszki powysychały. moje dziecie już spi więc kolejny wieczor mam wolny, dzis niestety samotny bo mąż elektrykę gdzieś konczy i pozno wróci. Niwuś my też mamy grafitowy dach, walczyłam o niego miesiąc czasu ale teraz mąż mówi że mamy najładniejszy dach w okolicy:) wreszcie i on zadowolony a jeśli chodzi o okna to ja wiedzialam ze chce w kolorze zlotego debu wiec jezdzilam tylko i oglądałam w tym kolorze i mogę powiedzieć że kawałki okna jakie sa prezentowane przy wymierzaniu a cale jakie można oberzec w salonie to roznica wiec ja radze pojezdzic po salonach sprzedazy i popatrzec na cale witryny, wtedy najwiecej mozna zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.06.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Czeee Karolinka byłam już kiedyś w Twoim dzienniku, ale nie pamiętam czy podglądałam z ukrycia czy się ujawniłam... pozdrawiam i będę zaglądać regularnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.06.2010 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 witam serdecznie:) cieszę się że zajrzałaś i zapraszam na codzienne pogaduszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 07.06.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Ooooo, widzisz.... Jak kuzynkę przed wtopą ratujesz Karolciu:) Buziaki pozdrawiaki:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.06.2010 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Buziaczki i milego dnia KONICZYNKO:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.06.2010 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 (edytowane) oj tak, zapracowana jestem, może w tym tygodniu bedziemy mieli wreszcie swój prąd to i zaczniemy cos w domku robic. Sąsiedzi od których do tej pory ciagnelismy kabelki wyjechali a sami nie chcemy sie gospodarzyc wiec narazie roboty budowalane stoja w miejscu. Edytowane 17 Stycznia 2011 przez Karollinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.06.2010 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 nie dziwie się Gosiu bo nawet te kilka żarówek to jakis postęp w budowie domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.06.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 cześć Co słychać? Jak mija słoneczny dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 08.06.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 U mnie leniwie i internetowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 09.06.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Hello Jak tam opalenizna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 09.06.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Witam. Co tam, jak tam??????? Hello Jak tam opalenizna? ja w tym roku postanowiłam uciekac przed słońcem.................. kiedyś potrafiłam 5 godzin leżec plackiem, a teraz 5 min mnie męczy.................. będę teraz modna........... czyli biała:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Angie83 09.06.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 dołączam się do grona BIAŁYCH również pamiętam jak mogłam leżeć i leżeć i leżeć, aż mi przeszło, trwa to już kilka lat. Przestałam, żeby potem nie żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts