Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ech namąciłyście mi w głowie dziewczynki i zrobimy tak że jak bedzie sytuacja nieciekawa nad morzem to pojedziemy w góry, podejrzewam ze jakies noclegi sie znajdą.

Dzis wreszcie piękna pogoda, zaliczyliśmy kapiel w basenie, wycieczke rowerową i na koniec dnia pozwolilismy sobie na pysznosci z grilla, ech sielanka:)

Po atrakcjach calego dnia nasze dziecie padło i mamy cały wieczór dla siebie:):)

Hej Karolinus, ja cały czas o oknach :evil: : będziemy miec daszek grafitowy, taki mysi albo ciemny granat no i bardzo bym chciała miec takie okienka- coś jak u ciebie ten złoty dąbek, ale jak mówisz, że w każdej firmie mają inny odcień tio lepiej z kawałkiem dachy pojeździć chyba i popatrzeć, czy pasuje :D.

U Nas dziś jeeeeszcze nie pada, po południu ma być burza:( ... a miało być już tak pięknie byuuuuuuu :(

buźki :hug:

cześć Kochane, ja dziś miałam wolny dzień, opalałam się od rana, tzn kosiłam trawę i plewiłam grządki i już solarium mi nie potrzebne:) ja też prałam, na takim słoncu jakie dziś było to moment i ciuszki powysychały.

moje dziecie już spi więc kolejny wieczor mam wolny, dzis niestety samotny bo mąż elektrykę gdzieś konczy i pozno wróci.

Niwuś my też mamy grafitowy dach, walczyłam o niego miesiąc czasu ale teraz mąż mówi że mamy najładniejszy dach w okolicy:):) wreszcie i on zadowolony a jeśli chodzi o okna to ja wiedzialam ze chce w kolorze zlotego debu wiec jezdzilam tylko i oglądałam w tym kolorze i mogę powiedzieć że kawałki okna jakie sa prezentowane przy wymierzaniu a cale jakie można oberzec w salonie to roznica wiec ja radze pojezdzic po salonach sprzedazy i popatrzec na cale witryny, wtedy najwiecej mozna zobaczyć.

oj tak, zapracowana jestem,

może w tym tygodniu bedziemy mieli wreszcie swój prąd to i zaczniemy cos w domku robic. Sąsiedzi od których do tej pory ciagnelismy kabelki wyjechali a sami nie chcemy sie gospodarzyc wiec narazie roboty budowalane stoja w miejscu.

Edytowane przez Karollinka