Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam poniedziałkowo i deszczowo.

dzieki dziewczyny za miłe komentarze, mamusia rośnie z dumy:):)

powiem Wam ze Kinga dała wczoraj taki popis na weselu że była główna atrakcją, wszyscy ludzie dookoła niej a ona sama w kółku tańczyła, koledzy Pana Młodego na kolanach z nią tańczyli, a jak orkiestra zagrała kawiarenki- ostatnio jej ulubiona piosenka to staneła pod sceną, śpiewała i darła się "brawo chłopaki, brawooo" ubaw mielismy wszyscy:):):)

Karolinko ja juz Ciebie kiedys o to pytalam , ale zapytam raz jeszcze :yes: juz wiem , ze Twoja corcia nie ma na imie EDYTA tylko KINGUSIA :D ( tez pieknie ) ale moze na drugie ma Edytka ........... bo kurcze jakbym siebie z moich dzieciecych lat widziala ( oczywiscie znam to z opowiesci mojej Mamci )

Buziaki i tak trzymac :hug:

dzięki dziewczyny:)

Edytko, moja Lala nazywa się Kinga i gadane i rozrywkowość ma po swoim chrzestnym a moim bracie, ale to nic dziwnego jak wychowuje się w młodym męskim towarzystwie kolegów wujka którzy zawsze czegoś nowego ją nauczą:)

powiem wam że mój mąż zaczął biegać, już tydzień minął jak pokonuje dziennie 5 km, namawia i mnie na biegi ale ja leniwa, nie chce mi się ale żeby mu nie było zbyt smutno to jadę za nim rowerem:):) i niby to nic a schudłam 2 kg.

dzięki dziewczyny:)

Edytko, moja Lala nazywa się Kinga i gadane i rozrywkowość ma po swoim chrzestnym a moim bracie, ale to nic dziwnego jak wychowuje się w młodym męskim towarzystwie kolegów wujka którzy zawsze czegoś nowego ją nauczą:)

powiem wam że mój mąż zaczął biegać, już tydzień minął jak pokonuje dziennie 5 km, namawia i mnie na biegi ale ja leniwa, nie chce mi się ale żeby mu nie było zbyt smutno to jadę za nim rowerem:):) i niby to nic a schudłam 2 kg.

:jawdrop:

mojemu i mi tez by sie przydało, ale teraz ( jak codzinnie prawie) on na budowie do 22 conajmniej a ja samych dzieci o tej godzinie nie zostawię.................

plus Karolcia mieszkania z kimś

oj tak, masz rację, z jednej strony chciałoby się uciec od rodziców a z drugiej w takich sytuacjach są niezastąpieni.

My zabieramy do naszej koniczynki babcię, to też nie będziemy sami mieszkać.

to super jak jeszcze babcia jest jak do rany [przyłóż..................... to niezastapiona................ na prywatki, wyjscia czy do kina możan wyjśc z małżem a nie jak my............................ prosić, błagać...........ach

to super jak jeszcze babcia jest jak do rany [przyłóż..................... to niezastapiona................ na prywatki, wyjscia czy do kina możan wyjśc z małżem a nie jak my............................ prosić, błagać...........ach

Aguś ja też już mam dość proszenia rodziców o pomoc, oni tez pracuja, maja swoje życie a my bez przerwy zostawiamy im Kingę, nigdy nie usłyszłam że to dla nich problem, ale czasem mam wyrzuty sumienia że obarczamy ich ciągle takim obowiązkiem.

Babcia natomiast to jest dla mnie najważniejsza osoba na świecie, ona będzie od dogadzania nam, będzie robiła te swoje pyszności, zajmie się ogródkiem i czym tam będzie chciała ale nigdy niczego nie będzie musiała robić, babcia ma tylko być z nami a to ze czasem zostanie z Kingą to też dobrze, ale mała jest na tyle rozumna że teraz też zostają obie i świetnie się bawią bo takich magicznych rzeczy jak babcia z nią robi już nikt nie potrafi:)

dziewczyny ale przynajmniej nikt wam nigdy nie powie że wychował wam dzieci i same nie dałybyście rady.

no własnie i moja mam ma takie zdanie dlatego nie pomaga................. ale pomaga w inny sposób;)

Ja myślę, że z sąsiadami się dogadamy, sa jedni w naszym wiku i dzieci tez maja podobnie, jak się :zakumplujemy" to można będzie chyba do jakiegos kina wyskoczyć

Dzięki Karollinka obyś miała rację udałem się do OPEN FINANCE, wybrali mi 3 banki, chcę wziąć kredyt w Euro, a teraz mam wiele pytań do samego siebie, czy nie lepiej do banku a nie przez tych doradców, czy kredyt walutowy czy może jednak w pln, no i czy raty malejące czy stałe... Muszę się z tym przespać

Ja widziałam, piękna ;)

Dzięki Sylwuś............ Karolcia też zajrzała, bo nawet kometa dała;) ................... oj ta moja gwiazda, chyba na scenie ją urodziłam........:D

Dzień dobry w pięknie ;)się dzień.................. oby w niedziele też tak słonko świeciło, bo Kołobrzeg wita nas;);)

Oj wstyd, faktycznie. Ale po co zaraz wakacje? A na weekend wypad zrobić, ot tak dla wytchnienia, to przecież też człowiekowi potrzebne :yes:

i ładuja się baterie :yes: a my jedziemy z okazji zaległego Dnia dziecka z pracy małża................

przejażdzka autobusem to też dla dzieciaczków fajowo....... bo tylko autami sie przmieszczają

Dzięki Karollinka obyś miała rację udałem się do OPEN FINANCE, wybrali mi 3 banki, chcę wziąć kredyt w Euro, a teraz mam wiele pytań do samego siebie, czy nie lepiej do banku a nie przez tych doradców, czy kredyt walutowy czy może jednak w pln, no i czy raty malejące czy stałe... Muszę się z tym przespać

co do kredytu to nie bardzo doradzę, ja narazie nie szukam więc nie jestem w temacie, ale z doświadczenia znajomych to lepiej samemu pochodzić po bankach, porozmawiać bo to co proponują doradcy nie zawsze zgadza się z tym co proponuje bank.