Karollinka 19.06.2010 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 cześć wszystkim. jak mija wekkend? ja dopiero mam wolną chwilę, bo od rana nadrabianie zaległości porządkowych, gotowanie, pranie itp. Dzis miał przyjść Pan od instalacji gazowej i zacząć robic rozprowadzenie po domku bo mamy miesiąc na odbiór instalacji ale gdzieś zapił no i do nas nie dotarł:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.06.2010 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Gosiu może i tak, wekkend sie zaczyna to jak to mozna pracować??mój mąż wziął sie dziś za dokańczanie piwniczki pod schodami, będzie robił schodki i może uda mu sie tynk połozyć. chcemy zrobić Kindze domek na drzewie, mąż mnie zobowiązał do wyszukania projektu ale nigdzie nic takiego nie mogę znaleźć, najlepiej byłoby zobaczyć zdjęcia gotowego zrobionego przez amatora, widzieliście może takie domki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 19.06.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 http://ogrody.gazetadom.pl/ogrody/51,72079,2743719.html?i=1 tu są nawet fajne domki ale czy amatorskie??? no nie wiem... ale super sprawa ja jak byłam mała to sama budowałam sobie takie domki serio super pomysł pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 20.06.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Gosiu może i tak, wekkend sie zaczyna to jak to mozna pracować?? mój mąż wziął sie dziś za dokańczanie piwniczki pod schodami, będzie robił schodki i może uda mu sie tynk połozyć. chcemy zrobić Kindze domek na drzewie, mąż mnie zobowiązał do wyszukania projektu ale nigdzie nic takiego nie mogę znaleźć, najlepiej byłoby zobaczyć zdjęcia gotowego zrobionego przez amatora, widzieliście może takie domki? Mąż z dziadkami zrobili naszej córeczce taki domek, co prawda nie na drzewie, ale może się coś podpatrzy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.06.2010 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 witam w niedzielne baardzo deszczowe popołudnie.Beatko super ten domek, a jaka fachowa robota. Mąż twierdzi, że nasza Kinga jeszcze troszke za mała na domek na drzewie i tez by wolał jej zrobic taki ogrodowy.Pokaże mu ten Wasz, może cos podpatrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.06.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Fajna sprawa z domkiem, Pani architekt musi wziasc sie do pracy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 20.06.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 witam w niedzielne baardzo deszczowe popołudnie. Beatko super ten domek, a jaka fachowa robota. Mąż twierdzi, że nasza Kinga jeszcze troszke za mała na domek na drzewie i tez by wolał jej zrobic taki ogrodowy. Pokaże mu ten Wasz, może cos podpatrzy. Dzięki Karolinko Szczerze mówiąc ten domek był wg. mnie jeszcze ładniejszy jak nie był zaimpregnowany (jakoś tak to się pisze)- nie był wogóle pomalowany, to był taki jaśniutki, prześliczny, no ale ochrona jakaś musiała być a ponadto koło nas jest piekarnia, sadze okropne, więc było koniecznością pomalowanie domku. Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 21.06.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Super domek, córa będzie przeszczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 21.06.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 kuuurna, ja też jak byłam mała uwielbiałam takie domkowe tematy tylko nie miałam:( aaale za to chowałam się w babciowe porzeczki i je właśnie uważałam, za taki domek macie super mężów- samosiów i super szczęśliwe dzieci:hug: pozdrawiam cieplusiowo w pirszy dzień lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 21.06.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Cieszę się, że podoba Wam się nasz domek:) Niwa nie smuć się, ja też nigdy nie miałam takieg domku i sami również wymyślaliśmy różne kryjówki w krzakach, ale też było super. Grunt to tylko dobrze się bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.06.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Jak byłam mała to miałam domek w bzie. Nazywałam siebie Bzową Panienką Ech to były czasy..... beztroskie dzieciństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.06.2010 03:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 :wiggle:Cudny ten domus:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 22.06.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Gdzie Pani tego wątku sie podziewa????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 22.06.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Gdzie Pani tego wątku sie podziewa????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Pewnie z córą w domku się bawi i zapomniała o forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.06.2010 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 czesc:) jestem, jestem, mialam pilne zlecenia wiec i czasu na fm ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.06.2010 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 czesc:) jestem, jestem, mialam pilne zlecenia wiec i czasu na fm mało. Sylwia masz racje, teraz cały wolny czas poswięcam mojej Królewnie, jak jej nie widze pół dnia to potem muszę sie z nia wykokosic :) Fachowiec zaczął robic instalacje gazowa w domku, wczoraj wieczorem mąż mnie wyciągnął na budowę żeby zobaczyc co pan zrobił i jak pojechalismy to aż mnie zmroziło, okna balkonowe były otwarte, pan zapomniał zamknąć i pojechał, wiał taki wiatr że to cud że okien nie wybił, nie mowiąc o tym że w domku jest sporo wartościowych rzeczy. Ale miałam nerwa. Niech juz skończy i idzie. Zaczynamy casting na hydraulika, niby przyjezdzał taki facet w sprawie pracy ale nie wiem czy dobry, skoro nie ma roboty to chyba nie ma co ryzykowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 23.06.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 czesc:) jestem, jestem, mialam pilne zlecenia wiec i czasu na fm mało. Sylwia masz racje, teraz cały wolny czas poswięcam mojej Królewnie, jak jej nie widze pół dnia to potem muszę sie z nia wykokosic :) Fachowiec zaczął robic instalacje gazowa w domku, wczoraj wieczorem mąż mnie wyciągnął na budowę żeby zobaczyc co pan zrobił i jak pojechalismy to aż mnie zmroziło, okna balkonowe były otwarte, pan zapomniał zamknąć i pojechał, wiał taki wiatr że to cud że okien nie wybił, nie mowiąc o tym że w domku jest sporo wartościowych rzeczy. Ale miałam nerwa. Niech juz skończy i idzie. Zaczynamy casting na hydraulika, niby przyjezdzał taki facet w sprawie pracy ale nie wiem czy dobry, skoro nie ma roboty to chyba nie ma co ryzykowac. ale gdyby miał to by na casting sie nie fatygował A z tymi otwartymi oknami to juz przesada, chyba bym rozszarpała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 23.06.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Kiedyś ja sama zostawiłam otwarte okno w sypialni na górze i dopiero pojechałam na drugi dzień i to zauważyłam. Ale też na szczęście nic się nie stało, pomimo wiatru. Teraz dwa razy sprawdzam zanim zamknę okno.A co do hydraulika to ja czym więcej panów zapraszałam to coraz gorsi przyjeżdżali. Idzie czasami się załamać jakie ludzie mają pomysły. Ten mój też nie najlepszy, ale cóż wśród znajomych i sprawdzonych nie mam hydraulika, więc musi taki zostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.06.2010 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 witam w deszczowy poranek. dzis mam wreszcie trochę luzu w pracy, nadrabiam zaległosci prasowe i muszę wybrac gazowy podgrzewacz do wody, możecie jakis polecic, na nasza rodzinę 4 osobowa myslicie że wystarczy 80litrowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 24.06.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Moja babcia dzisiaj powiedziała, że jak "Jan się rozpłacze to 7 tygodni płacze" . A u nas pogoda nie najgorsza, co prawda słońca nie widać ale jest ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts